Friptură Salisbury cu sos

Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încercați friptura Salisbury cu sos. Această rețetă servește 4. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten are 266 calorii, 25g de proteine, și 13g de grăsime per portie. Pentru $ 2.35 pe portie, această rețetă acoperă 14% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Dacă aveți la îndemână carne de vită măcinată, sos worcestershire, ketchup și alte câteva ingrediente, o puteți face. Pentru a folosi ceapa uscată, puteți urma acest fel principal cu Bomboane De Porumb Cupcakes ca desert. Poate fi savurat oricând, dar este deosebit de bun pentru valentin zi. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face din nou. De la preparare la farfurie, această rețetă durează 1 oră și 5 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 41%. Acest scor este destul de bun. Încercați Friptură Salisbury cu sos de ciuperci, Friptură Salisbury cu sos de ciuperci, și Friptură Salisbury cu sos de ciuperci pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Într-un castron mare, combinați laptele, săratele, ceapa și pătrunjelul. Zdrobiți carnea de vită peste amestec și amestecați bine. Formați în patru patties.
Se pune într-un 8-in. vas de copt pătrat acoperit cu spray de gătit.
Într-un castron mic, combinați sosul, ketchupul, Worcestershire și piperul; se toarnă peste patties.
Se coace, neacoperit, la 350 de Centimetre timp de 50-55 de minute sau pana cand un termometru citeste 160 de Centimetre.