Friptură Salisbury cu ciuperci

Friptură Salisbury cu ciuperci
Friptura Salisbury cu ciuperci ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Pentru $1.91 pe portie, această rețetă acoperă 18% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 29G de proteine, 8g de grăsime, și un total de 258 calorii. Această rețetă servește 4. 1422 de persoane au fost impresionate de această rețetă. Este o opțiune bună dacă urmați un lactate gratuit dieta. Mergeți la magazin și ridicați bulion de vită, apă, ciuperci și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Pentru a utiliza până ou ai putea urma acest curs principal cu Tort de roșii de ciocolată Rose Levy Beranbaum cu ganache misterioasă ca desert. Este perfect pentru valentin zi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 40 minute. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 75%, ceea ce este destul de bun. Încercați Friptură Salisbury Cu Ciuperci, Salisbury Steak, și Salisbury Steak pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Combinați carnea de vită măcinată, pesmetul, ceapa tocată, oul, sarea și piperul negru într-un bol până se amestecă uniform. Forma amestec de carne de vită în 4 chiftele, aproximativ 3/4 inch grosime.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Piper NegruPiper Negru
PesmetPesmet
Carne De Vită MăcinatăCarne De Vită Măcinată
CeapăCeapă
Carne De VităCarne De Vită
SareSare
OuăOuă
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
2
Prăjiți prăjiturile într-o tigaie mare la foc mediu până se rumenesc pe ambele părți, aproximativ 10 minute.
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
3
Adăugați bulion de vită, ceapă și ciuperci; aduceți la fierbere. Reduceți căldura la minim, acoperiți și fierbeți până când prăjiturile nu mai sunt roz în centru, cu aproximativ 10 minute mai mult.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Bulion De VităBulion De Vită
CiuperciCiuperci
CeapăCeapă
4
Transferați prăjiturile pe un platou și păstrați-le la cald.
5
Aduceți amestecul de ceapă la fierbere.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CeapăCeapă
6
Amestecați amidonul de porumb și apa într-un bol mic; se amestecă în amestecul de ceapă. Gatiti si amestecati pana se ingroasa sosul de ceapa, aproximativ 1 minut.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Amidon De PorumbAmidon De Porumb
SosSos
CeapăCeapă
ApăApă
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
7
Se toarnă peste chiftele pentru a servi.

Echipamente

DificultateMediu
Gata În40 m.
Porții4
Scor De Sănătate12
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista