Friptură rotundă Sauerbraten
Friptura rotundă Sauerbraten necesită aproximativ 6 ore și 50 de minute de la început până la sfârșit. Pentru 1,23 dolari per porție , primiți un fel principal pentru 10 persoane. O porție a acestui fel de mâncare conține aproximativ 34 g de proteine , 7 g de grăsimi și un total de 406 calorii . Mulți oameni au făcut această rețetă, iar 136 ar spune că a fost perfectă. Dacă aveți la îndemână ceapă, amestec pentru sos brun, apă și alte câteva ingrediente, o puteți face. Va fi un succes la evenimentul dvs. de Ziua Îndrăgostiților . Vă este oferită de Taste of Home. Este o opțiune bună dacă urmați o dietă fără lactate . Luând în considerare toți factorii, această rețetă obține un scor mediu de 79% , ceea ce este solid. Rețete similare includ friptura de antricot cu sparanghel , friptura de vită cu sos de ciuperci și friptura de vită asiatică .
Instrucțiuni
Într-un slow cooker de 5 litri, combinați amestecul pentru sos, zahărul brun, 2 căni de apă, ceapa, oțetul, sosul Worcestershire și foile de dafin.
Presărați carnea de vită cu sare și piper; încorporați-o în amestecul de sos. Acoperiți și gătiți la foc mic timp de 6-8 ore sau până când carnea este fragedă.
Combinați amidonul de porumb și apa rămasă până se omogenizează; încorporați în amestecul de carne de vită. Acoperiți și gătiți la foc mare timp de 30 de minute sau până se îngroașă. Aruncați frunzele de dafin.