Friptură prăjită cu unt de caper-hamsie

Friptură prăjită cu unt de caper-hamsie
Friptura prăjită cu unt de caper-hamsie ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă servește 2. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 36g de proteine, 39G de grăsime, și un total de 499 calorii. Pentru $2.74 pe portie, această rețetă acoperă 18% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 79 ar spune că a lovit locul. Poate fi savurat oricând, dar este deosebit de bun pentru ziua valentin. Un amestec de coajă de lămâie, piper, usturoi și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Pentru a folosi sarea kosher, puteți urma acest fel principal cu Tort Cu Firimituri Cu Conținut Scăzut De Grăsimi (Kosher-Lactate) ca desert. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten dieta. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 65%. Acest scor este destul de bun. Încercați Friptură și cartofi cu vinetă de hamsie-Caper, Somon cu unt de caper-hamsie, și Friptură de ochi cu coaste cu roșii-Caper Relish pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Puneți fileul de hamsii într-o pastă pe o tăietură cu partea unui cuțit de bucătari.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fasole Verde Gata TunsăFasole Verde Gata Tunsă
Echipamente pe care le vei folosi
Placă De TăierePlacă De Tăiere
Chefs CuțitChefs Cuțit
2
Presărați usturoiul cu un vârf de sare kosher și zdrobiți-l într-o pastă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cartofi Rumeni, Aproximativ 6 Uncii FiecareCartofi Rumeni, Aproximativ 6 Uncii Fiecare
Usturoi Goya®Usturoi Goya®
3
Puneți untul într-un castron mic pentru microunde și puneți-l la cuptor cu microunde în rafale de 10 secunde până când începe să se topească. Puneți untul cu o furculiță și amestecați hamsia, usturoiul, pătrunjelul, caperele, coaja de lămâie și câteva măcinări de piper negru.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cu 4 G De Grăsime Sau Mai Puțin Pe Porție (recomandat: Amy's Chunky Tomate Bisque)Cu 4 G De Grăsime Sau Mai Puțin Pe Porție (recomandat: Amy's Chunky Tomate Bisque)
Nonpareils ArgintiiNonpareils Argintii
Parmigiano-Reggiano Ras, De TrecutParmigiano-Reggiano Ras, De Trecut
1/4 Cană De Grăsime De Porc1/4 Cană De Grăsime De Porc
Colorant Alimentar și Zahăr Colorat, OpționalColorant Alimentar și Zahăr Colorat, Opțional
1 Cană De Stafide Aurii, Măcinate Grosier1 Cană De Stafide Aurii, Măcinate Grosier
Usturoi Goya®Usturoi Goya®
Echipamente pe care le vei folosi
Oregano Uscat, 1/3 PalmăOregano Uscat, 1/3 Palmă
Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)
4
Încălziți uleiul într-o tigaie de 10 inci (de preferință fontă) la foc mare. Condimentați fripturile generos cu sare și piper. Prăjiți fripturile pe toate părțile până când un termometru pentru carne citește 49° pentru rare sau125 pentru rare medii, 8 până la 10 minute în total.
Ingrediente de care veți avea nevoie
4 Felii De Brânză Muenster, Tăiate în Jumătate4 Felii De Brânză Muenster, Tăiate în Jumătate
Roșii Roma, Fără Miez, Tăiate în Jumătate și CubulețeRoșii Roma, Fără Miez, Tăiate în Jumătate și Cubulețe
Apă Pentru A PermiteApă Pentru A Permite
Subţire-Subţire-
Echipamente pe care le vei folosi
Sos Iute Cu Ulei De SusanSos Iute Cu Ulei De Susan
Roșii Feliate, OpționalRoșii Feliate, Opțional
5
Serviți fiecare friptură acoperită cu o bucată de unt.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Colorant Alimentar și Zahăr Colorat, OpționalColorant Alimentar și Zahăr Colorat, Opțional
Roșii Roma, Fără Miez, Tăiate în Jumătate și CubulețeRoșii Roma, Fără Miez, Tăiate în Jumătate și Cubulețe
6
Sugestii De Servire
7
Serviți cu Italiană
8
Fasole verde cu roșii și Balsampe lateral.
Ingrediente de care veți avea nevoie
șalotă, Tăiată Subțire în Semilunișalotă, Tăiată Subțire în Semiluni
1/2 Kilogram De Brânză Cheddar Ascuțită, Tăiată Cubulețe1/2 Kilogram De Brânză Cheddar Ascuțită, Tăiată Cubulețe
1
Calorii
1
540, grăsime
2
39, Calorii Grase
1
350, Grăsimi Saturate
2
17, proteine
3
43, Grăsimi Mononesaturate
4
16, carbohidrați
5
1200, colesterol
6
150, fibră
7
Foto: Scott Phillips
8
Evaluați această rețetă și vizualizați recenzii
1
0, Grăsimi Polinesaturate
2
5, sodiu

Vin recomandat: Merlot, Cabernet Sauvignon, Pinot Noir

Merlot, Cabernet Sauvignon și Pinot Noir sunt alegerile mele de top pentru friptură. La urma urmei, carnea de vită și vinul roșu sunt o combinație clasică. În general, fripturile mai slabe se potrivesc bine cu roșii ușoare sau cu corp mediu, cum ar fi pinot noir sau merlot, în timp ce fripturile mai grase pot face față unui roșu îndrăzneț, cum ar fi cabernet sauvingnon. Ai putea încerca două viță de vie Columbia Valley Merlot. Recenzenților le place destul de mult cu un rating de 4,2 din 5 stele și un preț de aproximativ 7 dolari pe sticlă.
Două Viță De Vie Columbia Valley Merlot
Două Viță De Vie Columbia Valley Merlot
Acest vin cu fructe înainte este definit de arome și arome de zmeură șifructe de padure. Expresiile de cafea și cacao încadrează Palatul Mijlociu și condimenteazăîn jurul finisajului moale și catifelat.
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții2
Scor De Sănătate22
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista