Friptură prăjită cu praz fiert și Bietă

Friptură prăjită cu praz fiert și Bietă
Friptura prăjită cu praz fiert și Bietă este o fără gluten felul principal. Această rețetă servește 4 și costă 4,04 USD pe porție. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 27G de proteine, 9g de grăsime, și un total de 245 calorii. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Mergeți la magazin și ridicați vin, sare kosher, semințe de muștar și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Pentru a consuma untul, puteți urma acest fel principal cu Tort Cu Unt De Scorțișoară ca desert. Poate fi savurat oricând, dar este deosebit de bun pentru ziua valentin. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 64%. Acest scor este solid. Încercați Halibut prăjit cu praz fiert cu vin, Scoici arse cu Bietă fiartă cu slănină, și Scoici arse cu Bietă fiartă cu slănină pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Presărați fripturi cu 1/4 linguriță sare și piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sare și PiperSare și Piper
FripturăFriptură
2
Încălziți o tigaie mare la foc mediu-mare. Acoperiți tigaia cu spray de gătit.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Spray De GătitSpray De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
3
Adăugați fripturi în tigaie; gătiți 4 minute pe fiecare parte sau până la gradul dorit de coacere.
Ingrediente de care veți avea nevoie
FripturăFriptură
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
4
Scoateți fripturile din tigaie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
FripturăFriptură
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
5
Adăugați unt și semințe de muștar în tigaie. Când semințele de muștar încep să apară, adăugați prazul în tigaie; gatiti 2 minute, amestecand ocazional.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Semințe De MuștarSemințe De Muștar
UntUnt
PrazPraz
Amestec De Condimente Pentru Friptură, Marca Preferată Montreal Steak Seasoning De La McCormickAmestec De Condimente Pentru Friptură, Marca Preferată Montreal Steak Seasoning De La McCormick
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
6
Adăugați vin; gatiti 1 minut sau pana se evapora lichidul, amestecand continuu.
Ingrediente de care veți avea nevoie
VinVin
7
Adăugați stoc și sos Worcestershire în tigaie; gatiti 4 minute sau pana cand prazul este fraged.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sos WorcestershireSos Worcestershire
StocStoc
PrazPraz
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
8
Adăugați restul de 1/8 linguriță de sare și bietă; gatiti 2 minute sau pana cand bietele se ofilesc, amestecand ocazional.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Chard ElvețianChard Elvețian
SareSare
9
Serviți amestecul de bietă cu fripturile.
Ingrediente de care veți avea nevoie
FripturăFriptură
Chard ElvețianChard Elvețian

Echipamente

Vin recomandat: Merlot, Cabernet Sauvignon, Pinot Noir

Friptura poate fi asociată cu Merlot, Cabernet Sauvignon și Pinot Noir. La urma urmei, carnea de vită și vinul roșu sunt o combinație clasică. În general, fripturile mai slabe se potrivesc bine cu roșii ușoare sau cu corp mediu, cum ar fi pinot noir sau merlot, în timp ce fripturile mai grase pot face față unui roșu îndrăzneț, cum ar fi cabernet sauvingnon. Colecția Raymond R Merlot cu un rating de 4,1 din 5 stele pare a fi un meci bun. Costă aproximativ 12 dolari pe sticlă.
Colecția Raymond R Merlot
Colecția Raymond R Merlot
Merlot umple gura cu arome netede de cireșe, zmeură și prune, împreună cu indicii de pământ și condimente în finisajul de vanilie prăjită. Corpolent, dar abordabil, cu un echilibru bun de acid și taninuri. Asociați - vă cu orice, de la somon la grătar, filet de porc, pui la grătar și coaste până la curry roșu thailandez sau tagine marocane.
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții4
Scor De Sănătate26
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista