Friptură Prăjită Cu Ciuperci Prăjite Și Salată De Spanac

Friptură Prăjită Cu Ciuperci Prăjite Și Salată De Spanac
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încercați friptura prăjită cu ciuperci prăjite și salată de spanac. Această rețetă servește 4. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 82G de proteine, 36g de grăsime, și un total de 705 calorii. Pentru $ 8.59 pe portie, această rețetă acoperă 57% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, fără lactate și primal dieta. 1 persoană a considerat că această rețetă este gustoasă și satisfăcătoare. Poate fi savurat oricând, dar este deosebit de bun pentru ziua valentin. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră. Un amestec de fripturi de flanc, ciuperci, oregano și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de aromată. Pentru a consuma oțetul balsamic, puteți urma acest fel principal cu Înghețată Slabă De Căpșuni ca desert. Cu o lingură scor de 89%, acest fel de mâncare este extraordinar. Rețete similare sunt Salată de friptură și spanac cu fustă arsă a lui Eric Ripert cu vin roșu-vinetă de șalotă, Friptură prăjită cu ciuperci, și Friptură de bandă prăjită cu ciuperci.

Vin recomandat: Merlot, Cabernet Sauvignon, Pinot Noir

Merlot, Cabernet Sauvignon și Pinot Noir sunt alegerile mele de top pentru friptură. La urma urmei, carnea de vită și vinul roșu sunt o combinație clasică. În general, fripturile mai slabe se potrivesc bine cu roșii ușoare sau cu corp mediu, cum ar fi pinot noir sau merlot, în timp ce fripturile mai grase pot face față unui roșu îndrăzneț, cum ar fi cabernet sauvingnon. Colecția Raymond R Merlot cu un rating de 4,1 din 5 stele pare a fi un meci bun. Costă aproximativ 12 dolari pe sticlă.
Colecția Raymond R Merlot
Colecția Raymond R Merlot
Merlot umple gura cu arome netede de cireșe, zmeură și prune, împreună cu indicii de pământ și condimente în finisajul de vanilie prăjită. Corpolent, dar abordabil, cu un echilibru bun de acid și taninuri. Asociați - vă cu orice, de la somon la grătar, filet de porc, pui la grătar și coaste până la curry roșu thailandez sau tagine marocane.
DificultateMediu
Gata În1 h
Porții4
Scor De Sănătate100
Revista