Friptură Prime Rib cu sos Madeira și sos de hrean

Roast Prime Rib cu sos Madeira și sos de hrean ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă face 8 porții cu 1685 calorii, 71G de proteine, și 141g de grăsime fiecare. Pentru $12.66 pe portie, această rețetă acoperă 35% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Acesta va fi un hit la dvs ziua valentin eveniment. 1 persoană s-a bucurat că a încercat această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 45 minute. Mergeți la magazin și ridicați friptură de vită cu coaste prime, ceapă, unt și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. Pentru a consuma untul, puteți urma acest fel principal cu Tort Cu Unt De Scorțișoară ca desert. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 61%. Acest scor este destul de bun. Rețete similare includ Coaste Prime cu sos de hrean, Sandvișuri cu coaste Prime cu sos de hrean, și Tacos cu coaste Prime cu sos de hrean de Avocado.
Instrucțiuni
Poziționați rack-ul în centrul cuptorului și preîncălziți la 450 F.
Așezați carnea de vită, cu partea grasă în sus, pe o foaie mare de copt cu margini mari. Frecați cu ulei; presărați generos cu sare și piper. Friptură de vită 20 de minute. Reduceți temperatura cuptorului la 350 F.
Puneți ceapa în jurul cărnii de vită. Continuați să frigeți până când termometrul este introdus în centrul cărnii de vită registre 125 f pentru ceapă medie-rară, amestecând ocazional, aproximativ 2 ore și 5 minute.
Între timp, combinați bulion, Madeira, vin, cimbru, pătrunjel, rozmarin și frunze de dafin într-o cratiță medie. Se fierbe până când amestecul este redus la 2 cani, aproximativ 25 de minute.
Se ia de pe foc. Aruncați ierburile.
Transferați carnea de vită pe platou. Folosind lingura cu fante, transferați ceapa în același platou; cort cu folie.
Lăsați să stea 30 de minute.
Se toarnă și se rezervă grăsimea din foaia de copt pentru budincile Yorkshire cu ierburi. Răsturnați sucurile și bucățile rumenite din foaia de copt în sos; aduceți la fierbere.
Se amestecă untul și făina într-un castron mic pentru a se amesteca.
Se amestecă în sos; se fierbe până se omogenizează și se îngroașă ușor, aproximativ 2 minute. Se condimentează cu sare și piper.
Serviți carnea de vită cu sosuri.