Friptură Porterhouse cu sos BBQ Fra Diavolo și ardei Cherry în Vinaigrette
Friptură Porterhouse cu sos BBQ Fra Diavolo și ardei Cherry în Vinaigrette este un fără gluten și fără lactate felul principal. Această rețetă servește 4. Pentru $ 5.24 pe portie, această rețetă acoperă 34% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție conține 933 calorii, 38g de proteine, și 70g de grăsime. Este o scump rețetă pentru fanii mâncării americane. Acesta va fi un hit la dvs valentin zi eveniment. 1 persoană a considerat că această rețetă este delicioasă și satisfăcătoare. Acesta este adus la tine de Foodnetwork. Dacă aveți ardei de cireșe, ulei de măsline, ulei de măsline și alte câteva ingrediente la îndemână, îl puteți face. Pentru a utiliza până oțet de vin alb ai putea urma acest curs principal cu Tort De Catifea Rosie ca desert. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 75%, care este solid. Încercați Friptură Porterhouse cu sos BBQ Fra Diavolo și ardei Cherry în Vinaigrette, Friptură de Porterhouse cu roșii Cherry tăiate în tigaie, și Gatiti cartea: Porterhouse de porc cu Pancetta-Vinaigrette de cirese uscate pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Încălziți uleiul într-o cratiță medie pe arzătoarele laterale sau grătarele grătarului.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie Cu Sos
Castane De Apă, Tăiate în Julienne
2
Adăugați ceapa și usturoiul și gătiți până la moale.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Usturoi
Ceapă
3
Adăugați fulgi de ardei roșu și gătiți timp de 1 minut.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fulgi De Ardei Roșu
4
Adăugați ingredientele rămase, condimentați cu sare și piper și gătiți până când sosul s-a îngroșat, aproximativ 25 până la 30 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sare și Piper
Sos
5
Condimentează fripturile pe ambele părți cu sare și piper. Grătiți până se rumenesc, aproximativ 4 până la 5 minute. Întoarceți-vă și continuați grătarul timp de 4 până la 5 minute pentru o coacere medie-rară. Ungeti cu sos în ultimele câteva minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sare și Piper
Friptură
Sos
Echipamente pe care le vei folosi
Castane De Apă, Tăiate în Julienne
6
Scoateți din grătar și ungeți cu mai mult sos.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sos
Echipamente pe care le vei folosi
Castane De Apă, Tăiate în Julienne
7
Lăsați carnea să se odihnească 5 minute, apoi feliați în felii groase de 1/4 inci.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Carne
8
Preîncălziți un grătar. Preîncălziți cuptorul la 400 de grade F. aruncați ardeii cherry cu 2 linguri de ulei de măsline într-un bol. Condimentează cu sare și piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sare și Piper
Ulei De Măsline
Ardei
Cireșe
Echipamente pe care le vei folosi
Castane De Apă, Tăiate în Julienne
Bol
Cuptor
9
Întindeți ardeii pe o tigaie de foi și prăjiți timp de 15 până la 20 de minute sau până când pielea este blisterată. Puneți deoparte să se răcească ușor.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ardei
4 Felii Subțiri De Salam
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie
10
Scoateți tulpinile și semințele din ardeii de cireșe și tocați aproximativ.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ardei
Cireșe
Semințe
11
Stropiți ardeii roșii și galbeni cu 2 linguri de ulei de măsline și condimentați cu sare și piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sare și Piper
Ardei Galben
Ulei De Măsline
12
Așezați pe grătar și gătiți până când pielea începe să se înnegrească și să blistereze.
Echipamente pe care le vei folosi
Castane De Apă, Tăiate în Julienne
13
Se scoate de pe grătar și se lasă deoparte să se răcească 15 minute. Tăiați aproximativ ardeii.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ardei
Echipamente pe care le vei folosi
Castane De Apă, Tăiate în Julienne
14
Într-un castron, combinați ardeii de cireșe, roșiile roșii și galbene, pătrunjelul și Vineta de busuioc. Condimentează, după gust, cu sare și piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sare și Piper
Roșie Galbenă
Vinetă
Pătrunjel
Ardei
Cireșe
Busuioc
Echipamente pe care le vei folosi
Bol
15
Servi.
16
Combinați toate ingredientele și amestecați până se omogenizează. Reglați condimentele cu sare și piper, după gust.
Merlot, Cabernet Sauvignon și Pinot Noir sunt alegeri excelente pentru friptură. La urma urmei, carnea de vită și vinul roșu sunt o combinație clasică. În general, fripturile mai slabe se potrivesc bine cu roșii ușoare sau medii, cum ar fi pinot noir sau merlot, în timp ce fripturile mai grase se pot descurca cu un roșu îndrăzneț, cum ar fi cabernet sauvingnon. Ai putea încerca Miranda Lambert County Road Merlot vin. Recenzorilor le place destul de mult cu un rating de 4,4 din 5 stele și un preț de aproximativ 28 de dolari pe sticlă.