Friptură Porterhouse cu sos BBQ Fra Diavolo și ardei Cherry în Vinaigrette

Friptură Porterhouse cu sos BBQ Fra Diavolo și ardei Cherry în Vinaigrette
Friptură Porterhouse cu sos BBQ Fra Diavolo și ardei Cherry în Vinaigrette este un fără gluten și fără lactate felul principal. Această rețetă servește 4. Pentru $ 5.24 pe portie, această rețetă acoperă 34% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție conține 933 calorii, 38g de proteine, și 70g de grăsime. Este o scump rețetă pentru fanii mâncării americane. Acesta va fi un hit la dvs valentin zi eveniment. 1 persoană a considerat că această rețetă este delicioasă și satisfăcătoare. Acesta este adus la tine de Foodnetwork. Dacă aveți ardei de cireșe, ulei de măsline, ulei de măsline și alte câteva ingrediente la îndemână, îl puteți face. Pentru a utiliza până oțet de vin alb ai putea urma acest curs principal cu Tort De Catifea Rosie ca desert. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 75%, care este solid. Încercați Friptură Porterhouse cu sos BBQ Fra Diavolo și ardei Cherry în Vinaigrette, Friptură de Porterhouse cu roșii Cherry tăiate în tigaie, și Gatiti cartea: Porterhouse de porc cu Pancetta-Vinaigrette de cirese uscate pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Încălziți uleiul într-o cratiță medie pe arzătoarele laterale sau grătarele grătarului.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei De GătitUlei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie Cu SosTigaie Cu Sos
Castane De Apă, Tăiate în JulienneCastane De Apă, Tăiate în Julienne
2
Adăugați ceapa și usturoiul și gătiți până la moale.
Ingrediente de care veți avea nevoie
UsturoiUsturoi
CeapăCeapă
3
Adăugați fulgi de ardei roșu și gătiți timp de 1 minut.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fulgi De Ardei RoșuFulgi De Ardei Roșu
4
Adăugați ingredientele rămase, condimentați cu sare și piper și gătiți până când sosul s-a îngroșat, aproximativ 25 până la 30 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sare și PiperSare și Piper
SosSos
5
Condimentează fripturile pe ambele părți cu sare și piper. Grătiți până se rumenesc, aproximativ 4 până la 5 minute. Întoarceți-vă și continuați grătarul timp de 4 până la 5 minute pentru o coacere medie-rară. Ungeti cu sos în ultimele câteva minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sare și PiperSare și Piper
FripturăFriptură
SosSos
Echipamente pe care le vei folosi
Castane De Apă, Tăiate în JulienneCastane De Apă, Tăiate în Julienne
6
Scoateți din grătar și ungeți cu mai mult sos.
Ingrediente de care veți avea nevoie
SosSos
Echipamente pe care le vei folosi
Castane De Apă, Tăiate în JulienneCastane De Apă, Tăiate în Julienne
7
Lăsați carnea să se odihnească 5 minute, apoi feliați în felii groase de 1/4 inci.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CarneCarne
8
Preîncălziți un grătar. Preîncălziți cuptorul la 400 de grade F. aruncați ardeii cherry cu 2 linguri de ulei de măsline într-un bol. Condimentează cu sare și piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sare și PiperSare și Piper
Ulei De MăslineUlei De Măsline
ArdeiArdei
CireșeCireșe
Echipamente pe care le vei folosi
Castane De Apă, Tăiate în JulienneCastane De Apă, Tăiate în Julienne
BolBol
CuptorCuptor
9
Întindeți ardeii pe o tigaie de foi și prăjiți timp de 15 până la 20 de minute sau până când pielea este blisterată. Puneți deoparte să se răcească ușor.
Ingrediente de care veți avea nevoie
ArdeiArdei
4 Felii Subțiri De Salam4 Felii Subțiri De Salam
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
10
Scoateți tulpinile și semințele din ardeii de cireșe și tocați aproximativ.
Ingrediente de care veți avea nevoie
ArdeiArdei
CireșeCireșe
SemințeSemințe
11
Stropiți ardeii roșii și galbeni cu 2 linguri de ulei de măsline și condimentați cu sare și piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sare și PiperSare și Piper
Ardei GalbenArdei Galben
Ulei De MăslineUlei De Măsline
12
Așezați pe grătar și gătiți până când pielea începe să se înnegrească și să blistereze.
Echipamente pe care le vei folosi
Castane De Apă, Tăiate în JulienneCastane De Apă, Tăiate în Julienne
13
Se scoate de pe grătar și se lasă deoparte să se răcească 15 minute. Tăiați aproximativ ardeii.
Ingrediente de care veți avea nevoie
ArdeiArdei
Echipamente pe care le vei folosi
Castane De Apă, Tăiate în JulienneCastane De Apă, Tăiate în Julienne
14
Într-un castron, combinați ardeii de cireșe, roșiile roșii și galbene, pătrunjelul și Vineta de busuioc. Condimentează, după gust, cu sare și piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sare și PiperSare și Piper
Roșie GalbenăRoșie Galbenă
VinetăVinetă
PătrunjelPătrunjel
ArdeiArdei
CireșeCireșe
BusuiocBusuioc
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
15
Servi.
16
Combinați toate ingredientele și amestecați până se omogenizează. Reglați condimentele cu sare și piper, după gust.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sare și PiperSare și Piper
CondimenteCondimente

Vin recomandat: Merlot, Cabernet Sauvignon, Pinot Noir

Merlot, Cabernet Sauvignon și Pinot Noir sunt alegeri excelente pentru friptură. La urma urmei, carnea de vită și vinul roșu sunt o combinație clasică. În general, fripturile mai slabe se potrivesc bine cu roșii ușoare sau medii, cum ar fi pinot noir sau merlot, în timp ce fripturile mai grase se pot descurca cu un roșu îndrăzneț, cum ar fi cabernet sauvingnon. Ai putea încerca Miranda Lambert County Road Merlot vin. Recenzorilor le place destul de mult cu un rating de 4,4 din 5 stele și un preț de aproximativ 28 de dolari pe sticlă.
Miranda Lambert County Road Merlot Vin
Miranda Lambert County Road Merlot Vin
Spiritul nostru cel mai robust este plin de aromă fructată și culoare puternică, dar netedă ca textură și livrare. Cu esența sa de boabe coapte, aroma persistă atâta timp cât finisajul exploziv. Acest Merlot catifelat uscat este dotat cu echilibrul corect de putere și finețe care îl fac un însoțitor excelent pentru friptură și paste cu sos roșu corpolent și ciocolată neagră.
DificultateExpert
Gata În1 h, 10 m.
Porții4
Scor De Sănătate45
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista