Friptură Picantă De Flanc

Friptură Picantă De Flanc
Friptura picantă de flanc ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 33g de proteine, 18g de grăsime, și un total de 308 calorii. Pentru $2.92 pe portie, această rețetă acoperă 19% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 6. Este perfect pentru valentin zi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează 40 minute. Mergeți la magazin și ridicați boia de ardei, sare de usturoi, coriandru măcinat și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Pentru a utiliza până chimen sol ai putea urma acest curs principal cu Mousse De Ciocolată Marocană ca desert. Această rețetă de la Toateretete are 1 fani. Cu o lingură scor de 70%, acest fel de mâncare este destul de bun. Încercați Friptură Picantă De Flanc, Hot' n ' picant flanc friptură, și Picant Flanc Friptură Fajitas pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Într-o pungă mare de plastic resigilabilă, amestecați ardeiul, coriandrul, chimenul, sarea de usturoi și piperul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sare De UsturoiSare De Usturoi
CoriandruCoriandru
Lichid-uncii De Apă ProaspătăLichid-uncii De Apă Proaspătă
PiperPiper
ChimenChimen
Echipamente pe care le vei folosi
Pungi ZiplocPungi Ziploc
2
Puneți friptura în pungă și agitați pentru a acoperi. Se lasă să stea 20 de minute în frigider.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Zahăr Roșu GrosierZahăr Roșu Grosier
FripturăFriptură
3
Preîncălziți broilerul cuptorului. Ungeți ușor o foaie de copt.
Echipamente pe care le vei folosi
Foaie De CoptFoaie De Copt
CuptorCuptor
4
Aranjați friptura pe foaia de copt și fierbeți 5 minute pe fiecare parte sau la coacerea dorită.
Ingrediente de care veți avea nevoie
FripturăFriptură
Echipamente pe care le vei folosi
Foaie De CoptFoaie De Copt
5
Se servește cu pansament de fermă pentru scufundare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ranch DressingRanch Dressing

Vin recomandat: Merlot, Cabernet Sauvignon, Pinot Noir

Merlot, Cabernet Sauvignon și Pinot Noir sunt alegerile mele de top pentru friptură. La urma urmei, carnea de vită și vinul roșu sunt o combinație clasică. În general, fripturile mai slabe se potrivesc bine cu roșii ușoare sau medii, cum ar fi pinot noir sau merlot, în timp ce fripturile mai grase se pot descurca cu un roșu îndrăzneț, cum ar fi cabernet sauvingnon. Ai putea încerca Robert Mondavi Napa Merlot. Recenzorilor le place destul de mult cu un rating de 4 din 5 stele și un preț de aproximativ 30 de dolari pe sticlă.
Robert Mondavi Napa Merlot
Robert Mondavi Napa Merlot
Aromele multidimensionale ale vinului provin din struguri cultivați în terroiruri distincte din Valea Napa, inclusiv Carneros, cerbi Leap și Oakville districte. Tehnicile tradiționale, inclusiv drojdiile native, macerarea extinsă, îmbătrânirea în butoaie de stejar francez și îmbutelierea fără filtrare, au sporit complexitatea vinului. Acest vin este delicios, cu multe intrări și brânzeturi. Una dintre perechile noastre preferate de mâncare este curcanul prăjit cu umplutură de ciuperci sălbatice și nuci. Friptura de miel, frecată cu ierburi aromate și condimente, sau coapsa de porc la grătar se căsătorește perfect cu aromele delicioase ale vinului.
DificultateMediu
Gata În40 m.
Porții6
Scor De Sănătate30
DietaPrimal
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista