Friptura Peri Peri la grătar ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă face 4 porții cu 475 de calorii, 51 g de proteine și 26 g de grăsime fiecare. Pentru 6,4 USD per porție, această rețetă acoperă 37% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă de la Foodnetwork necesită pastă de roșii, ceapă, fulgi de ardei și oțet. Va fi un succes la evenimentul tău The Fourth Of July. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Este o opțiune bună dacă urmați o dietă fără gluten, fără lactate și 30 de ani. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 3 ore și 30 de minute. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor de 74%, ceea ce este destul de bun. Rețete similare includ pulpe de pui peri-peri la grătar, burgeri Halloumi și portobello cu sos peri peri de casă și salată de pui Peri-Peri cu porumb carbonizat.
Instrucțiuni
1
Preîncălziți cuptorul la 400 de grade F.
Echipamente pe care le vei folosi
Ceapă Tocată (2 Cepe)
2
Puneți ardeiul iute și ardeiul roșu pe o foaie de copt, amestecați cu 2 lingurițe de ulei de canola și prăjiți timp de 20 de minute. Odată ce se răcește suficient de manipulat, se toacă mărunt.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Ceapă Spaniolă Medie, Tăiată Cubulețe Mici
Papaya (hawaian), Tăiat Cubulețe Mici
2 Ardei Rosu Prajit, Tocat
Echipamente pe care le vei folosi
Un Praf De Fulgi De Ardei Rosu
3
Încingeți lingurița rămasă de ulei de canola într-o tigaie la foc mediu, adăugați ceapa și usturoiul și transpirați până se înmoaie, 5 până la 8 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Ceapă Spaniolă Medie, Tăiată Cubulețe Mici
Rondele De Ardei Banane Tocate Sau Ardei Iute Tocati De Orice Fel
3 Căni De Așchii De Lemn De Stejar Sau Nuci Pecan Sau 6 Bucăți Mari, înmuiate în Apă Rece Timp De Cel Puțin 1 Oră și Până La 4 Ore
Echipamente pe care le vei folosi
Pecorino, Grosime De 1/4 Inch
4
Adăugați pasta de roșii și gătiți până se deschide la culoare, 1 până la 2 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pâine Pita, încălzită Conform Instrucțiunilor De Pe Ambalaj, Pentru Servire
5
Combinați amestecul de ardei cu oțetul, sucul de lămâie, sarea, boia de ardei și fulgii de ardei roșu într-un robot de bucătărie și amestecați până se combină. În timp ce robotul de bucătărie funcționează, introduceți uleiul de măsline încet pentru a obține un piure fin, asemănător texturii cu ketchup-ul. Pune deoparte 1/3 din sos pentru servire.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ceapă Spaniolă, Tăiată Cubulețe De 1 Inch
Avocado Hass Ușor Piure
1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec
Ambalați șuncă Delicată Feliată Subțire
Lichid-uncii De Apă Proaspătă
1/4 Kilogram De Cartofi Cerați, Tăiați în Cuburi De 1/4 Inch
1 Tub Aluat De Pizza Preparat Din Magazin
Sugestie De Servire: Serviți Peste Paste
5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Heirloom, Tocate, Opțional
6
Puneți friptura și restul de 2/3 din sos într-o pungă mare de plastic resigilabilă; se amestecă pentru a se acoperi și se marina la frigider timp de 2 până la 4 ore.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sugestie De Servire: Serviți Peste Paste
6 Fripturi De 8 Uncii
Echipamente pe care le vei folosi
1/4 De Kilogram De Curcan Afumat Felii Subțiri
7
Preîncălziți un grătar la foc mediu-mare.
Echipamente pe care le vei folosi
1/2 Cană Brânză Cheddar Mărunțită Pentru Tacos
8
Scoateți friptura din marinadă, uscați cu prosoape de hârtie și asezonați cu sare și piper. Friptura la grătar timp de 4 până la 5 minute pe fiecare parte pentru mediu-rare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Praz, Curățat și Tăiat Cubulețe Mari, Doar Partea Albă
3 Linguri De Seminte De Susan Prajite, Pentru Garnitura
6 Fripturi De 8 Uncii
Echipamente pe care le vei folosi
8 Bastoane De Brânză De 1 Uncie Ambalate Individual
1/2 Cană Brânză Cheddar Mărunțită Pentru Tacos
9
Lăsați friptura să se odihnească timp de 10 minute înainte de a o tăia subțire împotriva bobului.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cârnați De Arțar De 1 Kg, în Vrac Sau Scos Din Carcasa De Legătură Mare
Skirt Steak în meniu? Încercați să combinați cu Pinot Noir, Merlot și Cabernet Sauvignon. Carnea de vită și vinul roșu sunt o combinație clasică. În general, bucățile mai slabe de carne de vită se potrivesc bine cu roșii ușoare sau mijlocii, cum ar fi pinot noir sau merlot, în timp ce bucățile mai grase pot face față unui roșu îndrăzneț, cum ar fi cabernet sauvingnon. Poema Cavan Extra Dry cu un rating de 4,5 din 5 stele pare a fi o potrivire bună. Costă aproximativ 9 dolari pe sticlă.
Poema Cava Extra Dry
Prezintă arome crocante de mere verzi, cretă și flori de primăvară, precum și arome proaspete, acidulate de fructe în gură, cu o urmă de dulceață bine echilibrată de aciditate. Un aperitiv excelent, acest vin se asociază și cu aperitive și tarte savuroase.