Friptura pe un băț este o fără gluten și fără lactate rețetă cu 20 de porții. O porție conține 96 calorii, 10g de proteine, și 5g de grăsime. Pentru 93 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 6% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Un amestec de friptură de flanc, pudră de ceapă, pudră de muștar și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Acesta va fi un hit la dvs valentin zi eveniment. O mulțime de oameni au făcut această rețetă, iar 159 ar spune că a ajuns la fața locului. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 8 ore și 20 de minute. Este adus la tine de Toțiretete. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 60%, ceea ce este destul de bun. Încercați Friptură pe un băț, Hoisin BBQ Steak-On-a-Stick cu salsa de ananas, și Friptură de pui prăjită pe băț cu Whatthishere sos pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Într-o pungă mare resigilabilă, combinați sosul de soia, uleiul de măsline, apa, melasa, pudra de muștar, ghimbirul, praful de usturoi și pudra de ceapă. Sigilați și agitați punga pentru a se amesteca împreună.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pudră De Muștar
Felii De Castravete Englezesc în Formă De Semilună
Umăr
3 Linguri De Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coaja (opțional)
1 Kilogram De Muschi De Piept De Curcan, Tăiat în 1 Inch. Cuburi
4 Căni De Făină De Grâu
Frișcă Suplimentară Groasă, Opțională
Zahăr Roșu Grosier
Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)
2
Adăugați fâșii de friptură în pungă și sigilați. La frigider cel puțin 8 ore pentru a se marina.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Ardei Chipotle, Tocat Grosier
3
Preîncălziți broilerul cuptorului. Filetați carnea pe frigarui și așezați-o pe un suport de prăjire.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
Bomboane Air Head, Tăiate în Fâșii Subțiri
4
Se fierbe friptura timp de 3 până la 4 minute pe fiecare parte. Aranjați pe un platou pentru a servi.
Friptura funcționează foarte bine cu Merlot, Cabernet Sauvignon și Pinot Noir. La urma urmei, carnea de vită și vinul roșu sunt o combinație clasică. În general, fripturile mai slabe se potrivesc bine cu roșii ușoare sau medii, cum ar fi pinot noir sau merlot, în timp ce fripturile mai grase se pot descurca cu un roșu îndrăzneț, cum ar fi cabernet sauvingnon. Matanzas Creek Alexander Valley Merlot cu un rating de 4.3 din 5 stele pare a fi un meci bun. Costă aproximativ 28 de dolari pe sticlă.