Friptură mărunțită cu ardei, ceapă și roșii (Ropa Vieja)
Rețeta friptură mărunțită cu ardei, ceapă și roșii (Ropa Vieja) este gata în aproximativ 3 ore și 55 de minute și este cu siguranță un extraordinar fără gluten și fără lactate opțiune pentru iubitorii de mâncare din America Centrală. O porție conține 353 calorii, 39G de proteine, și 16g de grăsime. Pentru $ 3.62 pe portie, această rețetă acoperă 28% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 16. Câțiva oameni i-au plăcut foarte mult acest fel principal. Mergeți la magazin și ridicați scallions, fulgi de pătrunjel, ceapă și alte câteva lucruri pentru ao face astăzi. 15 persoane au încercat și le-a plăcut această rețetă. valentin zi va fi și mai special cu această rețetă. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 83%. Acest scor este uimitor. Încercați Carne de vită, ardei și ceapă: Ropa Vieja, Carne de vită mărunțită în sos creol (Ropa Vieja), și Friptura de flanc trasă în sos de vin roșu (Ropa Viejan o carne Ripiada) pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Tăiați friptura de flanc în bucăți mari și așezați-le într-un castron mare. Într-un castron mic, combinați adobo și sosul Worcestershire pentru a face o pastă. Frecați pasta în carne, adăugați berea și lăsați la marinat 15 minute la frigider.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fasole Verde Murată
Friptură De Flanc
Un Plic De 28 G De Mix De Ciocolată Caldă
2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch
2 3/4 Uncii (75 Grame) Sultane Aurii
Echipamente pe care le vei folosi
Cireșe Confiate Suplimentare
2
Transferați carnea, precum și marinata într-o oală mare și aduceți la fierbere la foc mediu. Reduceți focul la minim, acoperiți și fierbeți până când carnea este fragedă, aproximativ 3 ore.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/2 Cană De Ciuperci Shiitake, Tăiate în Sferturi
2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
1 șalotă Mică, Tăiată Subțire în Semiluni
3
Scoateți carnea din oală și rezervați lichidul de gătit. Folosind 2 furci, tăiați carnea și lăsați-o deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
1 șalotă Mică, Tăiată Subțire în Semiluni
4
Încălziți uleiul într-o tigaie mare adâncă la foc mediu-mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 1/2 Kilograme De Brânză Tallegio, Tocată
Echipamente pe care le vei folosi
1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă
5
Adăugați ceapa, ardeii, ceapa și roșiile și gătiți până sunt moi, 10 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ghimbir întreg, Zdrobit
Până La 6 Roșii Verzi Medii, Feliate Cu Grosimea De 1,2 Cm
O Măsline Verzi Sau Negre Fără Sâmburi De Bună Calitate, Tocate Grosier
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
6
Adăugați pasta de roșii și carnea în tigaie împreună cu 2 căni din lichidul de gătit rezervat. Acoperiți și fierbeți până când sucurile se fierb, aproximativ 15 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pâine Pita, încălzită Conform Instrucțiunilor De Pe Ambalaj, Pentru Servire
2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch
Friptură în meniu? Încercați asocierea cu Merlot, Cabernet Sauvignon și Pinot Noir. La urma urmei, carnea de vită și vinul roșu sunt o combinație clasică. În general, fripturile mai slabe se potrivesc bine cu roșii ușoare sau medii, cum ar fi pinot noir sau merlot, în timp ce fripturile mai grase se pot descurca cu un roșu îndrăzneț, cum ar fi cabernet sauvingnon. Matanzas Creek Alexander Valley Merlot cu un rating de 4.3 din 5 stele pare a fi un meci bun. Costă aproximativ 28 de dolari pe sticlă.