Friptură mexicană feliată și supă de orz

Friptură mexicană feliată și supă de orz
Reteta Mexican feliat friptură și orz supa ar putea satisface pofta ta Mexican în jurul 3 ore și 25 de minute. Această rețetă face 6 porții cu 388 calorii, 27G de proteine, și 11g de grăsime fiecare. Pentru $ 3.43 pe portie, această rețetă acoperă 33% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Dacă aveți ardei chile, ardei gras, țelină și alte câteva ingrediente la îndemână, îl puteți face. Pentru a folosi sarea kosher grosieră, puteți urma acest fel principal cu Sare dulce Granolan și iaurt de nucă de cocos {Sugar Rush Gift Edition # 4} ca desert. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Funcționează bine ca un fel principal destul de scump pentru valentin zi. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 74%. Acest scor este destul de bun. Încercați Friptură feliată și supă de orz de ciuperci, Supă De Orz De Fasole Mexicană, și Supă De Orz Cu Friptură Și Ciuperci pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Urmăriți cum să faceți această rețetă.
1
Combinați cilantro, Worcestershire, usturoi, ardei iute, suc de lămâie, maghiran și ceapă într-o pungă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fasole Verde MuratăFasole Verde Murată
Avocado Hass Ușor PiureAvocado Hass Ușor Piure
3 Linguri De Ulei Vegetal3 Linguri De Ulei Vegetal
MaghiranMaghiran
1 Cană De Usturoi Tocat1 Cană De Usturoi Tocat
Usturoi Goya®Usturoi Goya®
1-1/2 Lingurițe De Usturoi Tocat GOYA® Sau 3 Căței De Usturoi Proaspeți, Tocați Mărunt1-1/2 Lingurițe De Usturoi Tocat GOYA® Sau 3 Căței De Usturoi Proaspeți, Tocați Mărunt
2
Se presară friptura cu sare și piper și se adaugă în pungă. Eliberați aerul și sigilați punga, apoi refrigerați. Marinați până la 2 ore.
Ingrediente de care veți avea nevoie
4 Felii De Brânză Muenster, Tăiate în Jumătate4 Felii De Brânză Muenster, Tăiate în Jumătate
Roșii Roma, Fără Miez, Tăiate în Jumătate și CubulețeRoșii Roma, Fără Miez, Tăiate în Jumătate și Cubulețe
3
Pentru a pregăti, aduceți friptura la temperatura camerei, încălziți o tigaie la grătar la mediu-înalt, scuturați excesul de marinată și gătiți friptura câteva minute pe fiecare parte. Se taie subțire și se lasă deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/2 Cană De Ciuperci Shiitake, Tăiate în Sferturi1/2 Cană De Ciuperci Shiitake, Tăiate în Sferturi
Chipsuri Tortilla Cu Aromă De LimeChipsuri Tortilla Cu Aromă De Lime
Roșii Roma, Fără Miez, Tăiate în Jumătate și CubulețeRoșii Roma, Fără Miez, Tăiate în Jumătate și Cubulețe
Echipamente pe care le vei folosi
1 Ardei Gras Galben, Taiat In Treimi1 Ardei Gras Galben, Taiat In Treimi
4
Pentru supă: aduceți o oală cu apă la fiert, sareți apa și gătiți orzul la licitație, dar al dente, aproximativ 20 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ceapă Verde, Părțile Albe și Verzi Separate și TocateCeapă Verde, Părțile Albe și Verzi Separate și Tocate
1 Cană De Orz Alb Perlat1 Cană De Orz Alb Perlat
1/2 Cană De Vin Dulce Marsala1/2 Cană De Vin Dulce Marsala
Brânză Cheddar Rasă, Ceapă Verde Feliată și Smântână, OpționalBrânză Cheddar Rasă, Ceapă Verde Feliată și Smântână, Opțional
Echipamente pe care le vei folosi
Mazăre Congelată GOYA®, DecongelatăMazăre Congelată GOYA®, Decongelată
5
Scurgeți și stropiți cu un pic de ulei. Depozitați într-un recipient de plastic până în noaptea în care serviți supa.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Brânză Cheddar Rasă, Ceapă Verde Feliată și Smântână, OpționalBrânză Cheddar Rasă, Ceapă Verde Feliată și Smântână, Opțional
Subţire-Subţire-
6
Într-o oală de supă, încălziți cele 2 linguri EVOO, 2 rotații ale tigaiei, la foc mediu-mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
YukonYukon
Brânză Cheddar Rasă, Ceapă Verde Feliată și Smântână, OpționalBrânză Cheddar Rasă, Ceapă Verde Feliată și Smântână, Opțional
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Feliate, OpționalRoșii Feliate, Opțional
Mazăre Congelată GOYA®, DecongelatăMazăre Congelată GOYA®, Decongelată
7
Adăugați usturoiul, țelina, ardeii chile, ceapa și ardeii grași și condimentați cu sare și piper. Gatiti pentru a inmuia legumele, 8-10 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
4 Felii De Brânză Muenster, Tăiate în Jumătate4 Felii De Brânză Muenster, Tăiate în Jumătate
1 Cană De Usturoi Tocat1 Cană De Usturoi Tocat
2 Dovlecei Medii, Tăiați Subțiri Pe Lungime2 Dovlecei Medii, Tăiați Subțiri Pe Lungime
Roșii Medii Proaspete (aproximativ, Curățate și Tăiate în șasimiRoșii Medii Proaspete (aproximativ, Curățate și Tăiate în șasimi
Usturoi Goya®Usturoi Goya®
1-1/2 Lingurițe De Usturoi Tocat GOYA® Sau 3 Căței De Usturoi Proaspeți, Tocați Mărunt1-1/2 Lingurițe De Usturoi Tocat GOYA® Sau 3 Căței De Usturoi Proaspeți, Tocați Mărunt
8
Adăugați stocul, roșiile și coriandrul și fierbeți pentru a combina aromele, aproximativ 20 de minute. Se răcește, se acoperă și se păstrează pentru o masă înainte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3 Linguri De Ulei Vegetal3 Linguri De Ulei Vegetal
1/2 Kilogram De Brânză Cheddar Ascuțită, Tăiată Cubulețe1/2 Kilogram De Brânză Cheddar Ascuțită, Tăiată Cubulețe
Dovlecei Fierți La Abur Sau Ușor Sotați, Pentru ServireDovlecei Fierți La Abur Sau Ușor Sotați, Pentru Servire
9
Pentru a servi, încălziți supa la fierbere scăzută.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Brânză Cheddar Rasă, Ceapă Verde Feliată și Smântână, OpționalBrânză Cheddar Rasă, Ceapă Verde Feliată și Smântână, Opțional
10
Adăugați orzul și încălziți.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ceapă Verde, Părțile Albe și Verzi Separate și TocateCeapă Verde, Părțile Albe și Verzi Separate și Tocate
11
Serviți supa în boluri puțin adânci și adăugați friptura de fustă feliată. Treceți pene de var, Worcestershire și sos fierbinte pentru topping.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fasole Verde MuratăFasole Verde Murată
Pană De VarPană De Var
Brânză Cheddar, Mărunțită, Pentru ToppingBrânză Cheddar, Mărunțită, Pentru Topping
2 Linguri Plus 1/2 Cană Apă, împărțite2 Linguri Plus 1/2 Cană Apă, împărțite
Brânză Cheddar Rasă, Ceapă Verde Feliată și Smântână, OpționalBrânză Cheddar Rasă, Ceapă Verde Feliată și Smântână, Opțional
Echipamente pe care le vei folosi
Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)

Vin recomandat: Merlot, Cabernet Sauvignon, Pinot Noir

Friptura funcționează foarte bine cu Merlot, Cabernet Sauvignon și Pinot Noir. La urma urmei, carnea de vită și vinul roșu sunt o combinație clasică. În general, fripturile mai slabe se potrivesc bine cu roșii ușoare sau medii, cum ar fi pinot noir sau merlot, în timp ce fripturile mai grase se pot descurca cu un roșu îndrăzneț, cum ar fi cabernet sauvingnon. Un vin pe care l-ai putea încerca este Robert Mondavi Napa Merlot. Are 4 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 30 de dolari.
Robert Mondavi Napa Merlot
Robert Mondavi Napa Merlot
Aromele multidimensionale ale vinului provin din struguri cultivați în terroiruri distincte din Valea Napa, inclusiv Carneros, cerbi Leap și Oakville districte. Tehnicile tradiționale, inclusiv drojdiile native, macerarea extinsă, îmbătrânirea în butoaie de stejar francez și îmbutelierea fără filtrare, au sporit complexitatea vinului. Acest vin este delicios, cu multe intrări și brânzeturi. Una dintre perechile noastre preferate de mâncare este curcanul prăjit cu umplutură de ciuperci sălbatice și nuci. Friptura de miel, frecată cu ierburi aromate și condimente, sau coapsa de porc la grătar se căsătorește perfect cu aromele delicioase ale vinului.
DificultateExpert
Gata În3 hrs, 25 m.
Porții6
Scor De Sănătate52
Bucătăriimexican
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista