Friptura mexicană ar putea fi o rețetă bună pentru a vă extinde cutia de rețete pentru felul principal. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 28G de proteine, 5g de grăsime, și un total de 300 de calorii. Această rețetă servește 4 și costă 2,33 USD pe porție. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Nu multor oameni le-a plăcut foarte mult acest fel de mâncare Mexican. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și fără lactate dieta. ziua valentin va fi și mai special cu această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 25 minute. Un amestec de ardei gras, fasole pinto, conserve de roșii și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de aromată. Pentru a consuma dovleceii, puteți urma acest fel principal cu Zucchini Desert Squares ca desert. Acesta este adus la tine de BettyCrocker.com. cu o lingură scor de 85%, acest fel de mâncare este remarcabil. Încercați Friptură De Susan Se Amestecă, Friptură Mexicană, și Friptură Mexicană Fiesta pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Îndepărtați grăsimea din carnea de vită.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Carne De Vită
2
Tăiați carnea de vită cu cereale în benzi de 2 inci; tăiați fâșii peste cereale în felii de 1/8 inci.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Boabe
Carne De Vită
3
Pulverizați tigaie antiaderentă de 12 inci cu spray de gătit; se încălzește la foc mediu-mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Spray De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie
4
Adăugați carne de vită, ceapă și ardei gras; gatiti 4-5 minute, amestecand frecvent, pana cand carnea de vita nu mai este roz.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ardei Gras
Ceapă
Carne De Vită
5
Se amestecă toate ingredientele rămase, rupând roșiile. Gatiti aproximativ 5 minute, amestecand ocazional, pana cand dovlecelul este fraged si amestecul este fierbinte.
Merlot, Cabernet Sauvignon și Pinot Noir sunt alegerile mele de top pentru friptură. La urma urmei, carnea de vită și vinul roșu sunt o combinație clasică. În general, fripturile mai slabe se potrivesc bine cu roșii ușoare sau cu corp mediu, cum ar fi pinot noir sau merlot, în timp ce fripturile mai grase pot face față unui roșu îndrăzneț, cum ar fi cabernet sauvingnon. Un vin pe care l-ați putea încerca este Podgoria Goldschmidt Alexander Valley Chelsea Merlot. Are 4,8 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 20 de dolari.