Friptură, legume și bere

Friptură, legume și bere
Friptura, legumele și berea ar putea fi doar băutura pe care o căutați. O porție conține 504 calorii, 57G de proteine, și 17g de grăsime. Pentru $ 3.51 pe portie, această rețetă acoperă 45% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 6. Mergeți la magazin și ridicați morcovi, carne de vită, cartofi și alte câteva lucruri pentru ao face astăzi. Acesta va fi un hit la dvs Ziua Tatălui eveniment. 97 de persoane au făcut această rețetă și ar face din nou. Este o opțiune bună dacă urmați un lactate gratuit dieta. Este adus la tine de Toțiretete. De la preparare la farfurie, această rețetă durează 3 ore și 10 minute. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 99%, ceea ce este remarcabil. Încercați Aragaz Lent Balsamic Pot Roast, Easy Balsamic Beef Pot Roast-Low Carb & Fără Gluten, și Supă De Plăcintă Cu Oală De Pui Instant pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Preîncălziți un cuptor la 350 grade F (175 grade C).
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
2
Încălziți uleiul de măsline într-un cuptor olandez. Rumeniți friptura de oală pe toate părțile în uleiul încins; scoateți din tigaie și dați deoparte. Gatiti ceapa si usturoiul in uleiul incins pana cand incep sa se inmoaie si se rumenesc, aproximativ 5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei De MăslineUlei De Măsline
FripturăFriptură
UsturoiUsturoi
CeapăCeapă
Ulei De GătitUlei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
Cuptor OlandezCuptor Olandez
TigaieTigaie
3
Adăugați morcovii, ciupercile și cartofii în oală; gătiți și amestecați până când încep să se coloreze, 2 până la 3 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CiuperciCiuperci
CartofiCartofi
MorcovMorcov
Echipamente pe care le vei folosi
Crengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru GarnituraCrengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru Garnitura
4
Se amestecă făina în legume; se amestecă continuu timp de 1 minut.
Ingrediente de care veți avea nevoie
LegumeLegume
Făină Pentru Toate ScopurileFăină Pentru Toate Scopurile
5
Se toarnă bulionul de vită și berea în amestec și se aduce la fierbere, amestecând continuu.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Carne De VităCarne De Vită
BereBere
6
Adăugați frunza de dafin, cimbru, zahăr brun, muștar, pastă de roșii, sare și piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pasta De TomatePasta De Tomate
Zahăr BrunZahăr Brun
Frunze De DafinFrunze De Dafin
MuștarMuștar
PiperPiper
CimbruCimbru
SareSare
7
Așezați friptura de oală deasupra întregului amestec. Acoperiți vasul cu capac.
Ingrediente de care veți avea nevoie
FripturăFriptură
Echipamente pe care le vei folosi
Crengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru GarnituraCrengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru Garnitura
8
Coaceți în cuptorul preîncălzit până când carnea și legumele sunt complet fragede, aproximativ 2 1/2 ore.
Ingrediente de care veți avea nevoie
LegumeLegume
CarneCarne
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
DificultateExpert
Gata În3 hrs, 10 m.
Porții6
Scor De Sănătate100
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista