Friptură, legume și bere
Friptura, legumele și berea ar putea fi doar băutura pe care o căutați. O porție conține 504 calorii, 57G de proteine, și 17g de grăsime. Pentru $ 3.51 pe portie, această rețetă acoperă 45% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 6. Mergeți la magazin și ridicați morcovi, carne de vită, cartofi și alte câteva lucruri pentru ao face astăzi. Acesta va fi un hit la dvs Ziua Tatălui eveniment. 97 de persoane au făcut această rețetă și ar face din nou. Este o opțiune bună dacă urmați un lactate gratuit dieta. Este adus la tine de Toțiretete. De la preparare la farfurie, această rețetă durează 3 ore și 10 minute. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 99%, ceea ce este remarcabil. Încercați Aragaz Lent Balsamic Pot Roast, Easy Balsamic Beef Pot Roast-Low Carb & Fără Gluten, și Supă De Plăcintă Cu Oală De Pui Instant pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Preîncălziți un cuptor la 350 grade F (175 grade C).
Încălziți uleiul de măsline într-un cuptor olandez. Rumeniți friptura de oală pe toate părțile în uleiul încins; scoateți din tigaie și dați deoparte. Gatiti ceapa si usturoiul in uleiul incins pana cand incep sa se inmoaie si se rumenesc, aproximativ 5 minute.
Adăugați morcovii, ciupercile și cartofii în oală; gătiți și amestecați până când încep să se coloreze, 2 până la 3 minute.
Se amestecă făina în legume; se amestecă continuu timp de 1 minut.
Se toarnă bulionul de vită și berea în amestec și se aduce la fierbere, amestecând continuu.
Adăugați frunza de dafin, cimbru, zahăr brun, muștar, pastă de roșii, sare și piper.
Așezați friptura de oală deasupra întregului amestec. Acoperiți vasul cu capac.
Coaceți în cuptorul preîncălzit până când carnea și legumele sunt complet fragede, aproximativ 2 1/2 ore.