Friptură Laminată Fajita La Grătar
Nevoie de un fără gluten și FODMAP fel principal prietenos? Friptura rulată fajita la grătar ar putea fi o rețetă uimitoare de încercat. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 24g de proteine, 14g de grăsime, și un total de 408 calorii. Pentru $ 3.9 pe portie, această rețetă acoperă 36% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 4. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Acesta va fi un hit la dvs Al Patrulea Iulie eveniment. Această rețetă este tipică bucătăriei mexicane. Dacă aveți la îndemână friptură cu vârf de mușchi de vită, fâșii de piper, cremă de brânză și alte câteva ingrediente, o puteți face. Pentru a utiliza până piper ai putea urma acest curs principal cu Desert Ușor De Mentă ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează 40 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 80%. Acest scor este excelent. Încercați Friptură Fajita Brânză La Grătar, Friptură De Fustă Fajita La Grătar, și Salată Fajita Cu Friptură La Grătar pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Aplatizați friptura la 1/4-in. grosime.
Se toarnă marinada într-o pungă mare de plastic resigilabilă; adăugați friptura. Sigilați sacul și întoarceți-l la strat; la frigider timp de 4 ore sau peste noapte, întorcându-se ocazional.
Într-o tigaie mare, se sotează fâșii de piper în ulei până se înmoaie.
Scurgeți și aruncați marinada din friptură.
Întindeți crema de brânză peste friptură până la 1 in. de margini. Se acoperă cu jumătate din ardei.
Rotiți stilul de jeleu, începând cu o latură lungă; cravată cu șir de bucătărie.
Gratar, acoperit, la foc mediu timp de 20-25 minute sau pana cand carnea ajunge la gradul de coacere dorit (pentru mediu-rar, un termometru trebuie sa citeasca 145%; mediu, 160%; bine facut, 170%), rotind ocazional.
Lăsați să stea 10 minute înainte de feliere. Aruncați scobitori.
Se servește cu fâșii de piper rămase.
Vin recomandat: Merlot, Cabernet Sauvignon, Pinot Noir
Merlot, Cabernet Sauvignon și Pinot Noir sunt alegerile mele de top pentru friptură. La urma urmei, carnea de vită și vinul roșu sunt o combinație clasică. În general, fripturile mai slabe se potrivesc bine cu roșii ușoare sau medii, cum ar fi pinot noir sau merlot, în timp ce fripturile mai grase se pot descurca cu un roșu îndrăzneț, cum ar fi cabernet sauvingnon. Enate Cabernet Sauvignon Merlot cu un rating de 4.8 din 5 stele pare a fi un meci bun. Costă aproximativ 19 dolari pe sticlă.
Enate Cabernet Sauvignon Merlot
Culoare complet rubinie. O aromă complexă de coacăze negre, mure, cu o notă de violet și indicii de piper roșu, vanilie și ierburi. Senzație de gură netedă și rotundă; perna tanică moale dă loc unui gust aromat care eliberează arome plăcute de friptură de miere. Aciditatea bine echilibrată va asigura îmbunătățirea sticlei în următorii cinci ani.