Friptura de oală în stil rustic ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten și fără lactate are 486 calorii, 40g de proteine, și 27G de grăsime pe porție. Pentru $2.49 pe portie, această rețetă acoperă 32% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 8. 50 de oameni s-au bucurat că au încercat această rețetă. Acesta este adus la tine de gust de acasă. Mergeți la magazin și ridicați frunze de dafin, ceapă, oțet de cidru și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 3 ore și 40 de minute. În general, această rețetă câștigă un spectaculos scor spoonacular de 84%. Instant Pot Country Style Coaste, Instant Pot Country Style Coaste, și Instant Pot Country Style Coaste sunt foarte asemănătoare cu această rețetă.
Instrucțiuni
1
Într-un castron mare, combinați primele șase ingrediente.
Echipamente pe care le vei folosi
Vinegretă De Verjuic
2
Se toarnă jumătate din marinată într-o pungă mare de plastic resigilabilă. Împărțiți uniform ceapa, boabele de piper, frunzele de dafin și cuișoarele între marinada din castron și pungă. Acoperiți vasul și dați-l la frigider.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Mănunchi De Ierburi Aromatice: Coriandru Proaspăt, Maghiran Sau Oregano și Cimbru
Grăsime De Porc înapoi
1/2 Cană De Ciuperci Shiitake, Tăiate în Sferturi
2 3/4 Căni De Migdale întregi, Cu Coajă și Prăjite
2 Plicuri Goya Sazon Cu Coriandru și Annatto
Echipamente pe care le vei folosi
Tăiat în Fâșii De 1,2 Cm
Vinegretă De Verjuic
3
Adăugați carne de vită în pungă; sigilați punga și întoarceți-vă la strat. Se da la frigider 24 de ore.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Jalapeno, Tăiat în Fâșii Subțiri
4
Scurgeți și aruncați marinada. Într-un cuptor olandez, prăjiți maro în ulei; scurgeți.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/2 Cană De Ciuperci Shiitake, Tăiate în Sferturi
1 1/2 Kilograme De Brânză Tallegio, Tocată
Echipamente pe care le vei folosi
1 Baton De Unt, Plus 3 Linguri Topite Pentru Uns
5
Adăugați morcovi și marinada rezervată; aduceți la fierbere. Reduceți căldura; acoperiți și fierbeți timp de 3-1/2 până la 4 ore sau până când carnea este fragedă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/2 Cană De Ciuperci Shiitake, Tăiate în Sferturi
Grăsime De Porc înapoi
2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch
6
Îndepărtați friptura și păstrați-o la cald. Strecurați sucurile de gătit; aruncați legumele și condimentele. Întoarceți sucurile în tigaie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1-1/2 Lingurițe De Hrean Preparat, Scurs
Chipsuri De Scorțișoară Vietnameză
Echipamente pe care le vei folosi
1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă
7
Combinați amidonul de porumb și apa rece până se omogenizează; adăugați treptat la sucurile de tigaie. Se aduce la fierbere; gatiti si amestecati timp de 2 minute sau pana se ingroasa. Felie friptură; se serveste cu sos.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ardei Verde Mediu, Galben Dulce, Roșu și Portocaliu, Tăiați Julienne