Friptură la oală cu ceapă caramelizată și morcovi prăjiți
Friptura de oală cu ceapă caramelizată și morcovi prăjiți ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă servește 6. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten și fără lactate are 1826 calorii, 65g de proteine, și 153G de grăsime pe porție. Pentru $7.97 pe portie, această rețetă acoperă 47% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Dacă aveți la îndemână usturoi, sherry, coaste scurte și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Pentru a consuma uleiul de canolan, puteți urma acest fel principal cu Cifre De Afaceri Cireșe-Caise ca desert. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 77%. Acest scor este bun. Încercați Sandwich de curcan prăjit cu tapenadă de anghinare, ceapă caramelizată și ardei roșii prăjiți, Ceapa caramelizata cu mere si morcovi, și Sandvișuri de vită prăjită cu ceapă caramelizată pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Pregătiți friptura de oală
Ingrediente de care veți avea nevoie
Friptură
Echipamente pe care le vei folosi
Crengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru Garnitura
2
Poziționați rafturile în treimile superioare și inferioare ale cuptorului și preîncălziți la 350 F. condimentați carnea de vită cu sare și piper. În cuptorul olandez mare sau oala grea rezistentă la cuptor la foc moderat, încălziți uleiul până când este fierbinte, dar nu fumați.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sare și Piper
Carne De Vită
Ulei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
Cuptor Olandez
Cuptor
3
Adăugați carne de vită și căutați până se rumenesc și sunt crocante pe ambele părți, aproximativ 10 minute în total.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Carne De Vită
4
Transferați carnea de vită pe farfurie mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Carne De Vită
5
Se toarnă uleiul în tigaie și se aruncă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie
6
Adăugați sherry și fierbeți neacoperit, răzuind bucățile rumenite pe fundul tigaiei, până când se reduce la jumătate, aproximativ 5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Coaja De Pepene Verde Murat, 1 Borcan
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie
7
Se toarnă sherry redus în ceașcă de măsurare a lichidului rezistent la căldură.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Coaja De Pepene Verde Murat, 1 Borcan
Echipamente pe care le vei folosi
Cupa De Măsurare
8
În aceeași tigaie, combinați morcovii, ceapa, țelina, usturoiul și frunza de dafin.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Frunze De Dafin
Morcov
țelină
Usturoi
Ceapă
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie
9
Puneți carnea de vită deasupra amestecului de legume și turnați sherry redus peste.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Legume
Coaja De Pepene Verde Murat, 1 Borcan
Carne De Vită
10
Adăugați suficient stoc de pui pentru a acoperi 3/4 din carne. Acoperiți și transferați în raftul inferior din cuptor. Prăjiți până când furculița este fragedă, aproximativ 3 ore.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Stoc De Pui
Carne
Echipamente pe care le vei folosi
Cuptor
11
În timp ce carnea de vită se prăjește, pregătiți morcovi prăjiți și ceapă caramelizată
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ceapă Caramelizată
Morcov
Carne De Vită
12
În timpul ultimei ore de prăjire, într-un castron mare, aruncați morcovii cu ulei de măsline până când sunt bine acoperiți. Condimentează generos cu sare kosher și piper negru proaspăt măcinat.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Piper Negru Măcinat
Sare Kosher
Ulei De Măsline
Morcov
Echipamente pe care le vei folosi
Bol
13
Se întinde pe foaia de copt și se transferă în raftul superior în cuptor. Prăjiți până se înmoaie ușor și se rumenesc, aproximativ 45 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac
Echipamente pe care le vei folosi
Foaie De Copt
Cuptor
14
Transferați într-un castron mare și păstrați-l la cald.
Echipamente pe care le vei folosi
Bol
15
În timpul ultimelor 30 de minute de prăjire, într-o tigaie grea de 12 inci la foc moderat, încălziți uleiul de canola până când este fierbinte, dar nu fumează.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei De Canola
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie
16
Se adauga ceapa si saut-ul, amestecand continuu, pana se caramelizeaza, aproximativ 20 pana la 25 de minute. Se condimentează după gust cu sare kosher, se adaugă la morcovii prăjiți într-un castron mare și se păstrează la cald.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sare Kosher
Morcov
Ceapă
Echipamente pe care le vei folosi
Bol
17
Finish fel de mâncare
18
Când carnea de vită este fragedă, transferați pe platoul de servire; cort cu folie. Grăsime degresată din lichid în oală. Strecurați lichidul prin sită cu ochiuri fine, apăsând pe solide cu spatele lingurii pentru a extrage toate sucurile, apoi aruncând solidele. Întoarceți lichidul în oală, puneți-l la foc mare și aduceți la fierbere. Reduceți căldura la moderat și fierbeți, neacoperit, până când se reduce ușor, aproximativ 5 minute. Condimentați sucurile după gust cu sare și piper negru proaspăt măcinat.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Piper Negru Măcinat
Cafea Fierbinte Tare Caldă
Carne De Vită
Sare
Echipamente pe care le vei folosi
Sita
Folie De Aluminiu
Crengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru Garnitura
19
Se toarnă jumătate din sucuri în castron cu morcovi și ceapă; aruncați pentru a combina.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Morcov
Ceapă
Echipamente pe care le vei folosi
Bol
20
Se toarnă cealaltă jumătate de sucuri în vasul de sos. Aranjați morcovii și ceapa în jurul cărnii de vită pe platoul de servire și serviți imediat, cu sucuri suplimentare pe lateral.