Friptură la grătar și salată de Papaya

Friptură la grătar și salată de Papaya
Friptura la grătar și salata de Papaya ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă face 4 porții cu 742 calorii, 37g de proteine, și 55g de grăsime fiecare. Pentru $ 6.48 pe portie, această rețetă acoperă 34% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. 2 persoane au încercat și le-a plăcut această rețetă. Mergeți la magazin și ridicați sos de soia, arahide prăjite, chile de păsări thailandeze și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Pentru a utiliza până sos de soia ar putea urma acest curs principal cu Panna Cotta cu sos de căpșuni-Vin Santo ca desert. Poate fi savurat oricând, dar este deosebit de bun pentru Al Patrulea Iulie. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 76%. Acest scor este bun. Încercați Kiawe-friptură de flanc la grătar și salată picantă de Papaya verde, Creveți la grătar cu salată verde de Papayan și Mango, și Tandoori la grătar-pui condimentat peste salată verde de Papaya pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Urmăriți cum să faceți această rețetă.
2
Puneți usturoiul, chile, sosul de soia, sucul de lămâie, mierea și uleiul într-un mini robot de bucătărie și procesați până la neted.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Suc De LămâieSuc De Lămâie
Sos De SoiaSos De Soia
UsturoiUsturoi
Ardei IuteArdei Iute
MiereMiere
Ulei De GătitUlei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
Procesor De AlimenteProcesor De Alimente
3
Așezați carnea de vită într-un vas mic de copt, turnați marinata și întoarceți-o pentru a acoperi. Acoperiți și marinați la frigider timp de 1 oră.
Ingrediente de care veți avea nevoie
MarinadaMarinada
Carne De VităCarne De Vită
Echipamente pe care le vei folosi
Tava De CoptTava De Copt
4
Preîncălziți grătarul la mediu-înalt.
Echipamente pe care le vei folosi
Fulgi De LegumeFulgi De Legume
5
Scoateți carnea de vită din marinată și condimentați-o cu sare și piper. Grătați carnea până la carbonizată și gătită până la o coacere medie-rară, aproximativ 10 până la 12 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sare și PiperSare și Piper
MarinadaMarinada
Carne De VităCarne De Vită
CarneCarne
Echipamente pe care le vei folosi
Fulgi De LegumeFulgi De Legume
6
Scoateți din grătar și lăsați să se odihnească 10 minute înainte de a tăia în felii groase de 1/4 inci.
Echipamente pe care le vei folosi
Fulgi De LegumeFulgi De Legume
7
Într-un castron mic, amestecați împreună șalotul, ardeii iute, menta, oțetul, zahărul și sosul de pește. Pune deoparte. Într-un alt bol, aruncați frunzele de salată și năsturelul împreună și apoi aranjați amestecul pe un platou.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Frunze De SalatăFrunze De Salată
Sos De PeșteSos De Pește
NasturelNasturel
Ceapă EșalotăCeapă Eșalotă
OțetOțet
Ardei IuteArdei Iute
ZahărZahăr
MentăMentă
Echipamente pe care le vei folosi
BatetiBateti
BolBol
8
Combinați papaya și morcovii într-un castron mediu. Distribuiți uniform amestecul de papaya peste salată.
Ingrediente de care veți avea nevoie
MorcovMorcov
Salată VerdeSalată Verde
Ananas ObișnuitAnanas Obișnuit
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
9
Stropiți cu câteva linguri de pansament. Aranjați friptura deasupra și aruncați friptura cu mai mult pansament.
Ingrediente de care veți avea nevoie
FripturăFriptură
10
Garnisiți cu arahide tocate și cilantro.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Kg Tortillas De Maíz1 Kg Tortillas De Maíz
ArahideArahide
DificultateExpert
Gata În1 h, 35 m.
Porții4
Scor De Sănătate48
Revista