Friptură la grătar și salată de cartofi
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de garnituri, așa că încercați friptura la grătar și salata de cartofi. Această rețetă fără gluten, fără lactate și întregi 30 servește 4 și costă $2.14 pe portie. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 22g de proteine, 20g de grăsime, și un total de 380 calorii. Acesta va fi un hit la dvs Al Patrulea Iulie eveniment. Dacă aveți roșii, sare, sos de miere dijon și marinată și alte câteva ingrediente la îndemână, o puteți face. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 30 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 82%. Acest scor este super. Rețete similare includ Friptură la grătar și salată de cartofi, Friptură de flanc la grătar cu salată de cartofi Mustardy, și Cina în seara asta: Poblano prăjit-salată de cartofi cu friptură la grătar.
Instrucțiuni
Încălziți grătarul cu gaz sau cărbune. În cratița de 2 sau 2 1/2 litru, puneți cartofii; adăugați suficientă apă pentru a acoperi cartofii.
Se încălzește la fierbere; reduceți căldura la mediu. Gatiti descoperit 5-8 minute sau doar pana cand cartofii sunt fragede.
Scurgeți cartofii; se pune într-un castron mediu.
Adăugați 2 linguri de pansament; aruncați pentru a acoperi.
Așezați cartofii în coșul de grătar (grătar "wok"), dacă doriți.
Ungeți carnea de vită cu 1 lingură de pansament; se presară sare și piper.
Puneți carnea de vită și cartofii pe grătar. Acoperiți grătarul; gatiti la foc mediu 8-15 minute, intorcand o data, pana cand carnea de vita este dorita si cartofii se rumenesc.
Tăiați carnea de vită în felii subțiri.
Printre 4 farfurii, împărțiți salata verde, roșiile și ceapa. Se acoperă cu carne de vită și cartofi; stropiți cu pansamentul rămas.
Presărați cu piper suplimentar, dacă doriți.
Vin recomandat: Merlot, Cabernet Sauvignon, Pinot Noir
Friptura funcționează foarte bine cu Merlot, Cabernet Sauvignon și Pinot Noir. La urma urmei, carnea de vită și vinul roșu sunt o combinație clasică. În general, fripturile mai slabe se potrivesc bine cu roșii ușoare sau cu corp mediu, cum ar fi pinot noir sau merlot, în timp ce fripturile mai grase pot face față unui roșu îndrăzneț, cum ar fi cabernet sauvingnon. Miranda Lambert County Road Merlot Wine cu un rating de 4,4 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 28 de dolari pe sticlă.
![Miranda Lambert County Road Merlot Vin]()
Miranda Lambert County Road Merlot Vin
Spiritul nostru cel mai robust este plin de aromă fructată și culoare puternică, dar netedă ca textură și livrare. Cu esența sa de boabe coapte, aroma persistă atâta timp cât finisajul exploziv. Acest Merlot catifelat uscat este dotat cu echilibrul corect de putere și finețe care îl fac un însoțitor excelent pentru friptură și paste cu sos roșu corpolent și ciocolată neagră.