Friptură la grătar și ceapă verde

Friptura la grătar și ceapa verde ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă servește 4 și costă 3,23 USD pe porție. O porție conține 391 calorii, 24g de proteine, și 26g de grăsime. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Poate fi savurat oricând, dar este deosebit de bun pentru Al Patrulea Iulie. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, fără lactate și primal dieta. Mergeți la magazin și ridicați friptură de flanc de vită, coriandru, portocaliu buric și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. Pentru a utiliza până Orange buric ai putea urma acest curs principal cu Înghețată De Portocale ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 4 ore și 24 de minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 52%. Acest scor este bun. Încercați Friptură Asiatică Cu Fustă La Grătar Și Ceapă Verde Carbonizată, Friptură Cu Ochi De Coastă La Grătar Și Ceapă Roșie, și Tandoori la grătar - Umăr de miel marinat cu iaurt cu ceapă la grătar și fasole verde pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Tăiați toate, cu excepția a 1 inch din blatul verde din fiecare ceapă; aruncați.
Așezați ceapa într-o pungă mare de plastic resigilabilă.
Adăugați friptură și 1/2 cană fiecare din sucul de portocale și pansament; sigilați punga. Se da la frigider 4 ore sau peste noapte pentru a se marina.
Preîncălziți grătarul la foc mediu-mare.
Scoateți friptura și ceapa din marinată; aruncați punga și marinada. Friptură la grătar și ceapă 15 min. sau până când friptura este gătită până la coacere medie (160F) și ceapa este fragedă, întorcându-se ocazional. Între timp, combinați restul de 1/4 cană de pansament, 1/2 cană de suc de portocale și portocala tocată în cratiță. Se aduce la fierbere la foc mediu-mare. Reduceți căldura la mediu-scăzut; se fierbe 2 min.
Se ia de pe foc; se amestecă coriandrul.
Tăiați friptura peste Bob în felii subțiri.
Serviți friptura și ceapa cu sosul de portocale.
Vin recomandat: Merlot, Cabernet Sauvignon, Pinot Noir
Merlot, Cabernet Sauvignon și Pinot Noir sunt alegeri excelente pentru friptură. La urma urmei, carnea de vită și vinul roșu sunt o combinație clasică. În general, fripturile mai slabe se potrivesc bine cu roșii ușoare sau cu corp mediu, cum ar fi pinot noir sau merlot, în timp ce fripturile mai grase pot face față unui roșu îndrăzneț, cum ar fi cabernet sauvingnon. Un vin pe care l-ai putea încerca este Raymond R Collection Merlot. Are 4,1 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 12 dolari.
![Colecția Raymond R Merlot]()
Colecția Raymond R Merlot
Merlot umple gura cu arome netede de cireșe, zmeură și prune, împreună cu indicii de pământ și condimente în finisajul de vanilie prăjită. Corpolent, dar abordabil, cu un echilibru bun de acid și taninuri. Asociați - vă cu orice, de la somon la grătar, filet de porc, pui la grătar și coaste până la curry roșu thailandez sau tagine marocane.