Friptură la grătar cu trei vârfuri cu Salsa de ardei gras
Friptura la grătar cu trei vârfuri cu Salsa de ardei gras ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 32g de proteine, 18g de grăsime, și un total de 307 calorii. Pentru $2.51 pe portie, această rețetă acoperă 20% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 6. 259 de persoane au fost impresionate de această rețetă. Este perfect pentru Al Patrulea Iulie. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 30 minute. Un amestec de sare și piper, piper, ulei de măsline și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. Pentru a consuma ardeiul, puteți urma acest fel principal cu Desert Ușor De Mentă ca desert. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și fără lactate dieta. Multor oameni le-a plăcut foarte mult acest fel de mâncare mexicană. Cu o lingură scor de 93%, acest fel de mâncare este minunat. Rețete similare sunt Friptură la grătar cu trei vârfuri cu Salsa de ardei gras, Friptură de flanc la grătar marinată Balsamic cu gust de ardei gras, și Friptură de flanc la grătar cu Salsa de roșii-ardei.
Friptura funcționează foarte bine cu Merlot, Cabernet Sauvignon și Pinot Noir. La urma urmei, carnea de vită și vinul roșu sunt o combinație clasică. În general, fripturile mai slabe se potrivesc bine cu roșii ușoare sau cu corp mediu, cum ar fi pinot noir sau merlot, în timp ce fripturile mai grase pot face față unui roșu îndrăzneț, cum ar fi cabernet sauvingnon. Un vin pe care l-ai putea încerca este Merlotul regizorului. Are 5 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 21 de dolari.