Friptură la grătar cu trei vârfuri cu coriandru
Friptura la grătar cu trei vârfuri cu coriandru este o fără gluten și fără lactate rețetă cu 8 porții. Pentru $1.93 pe portie, această rețetă acoperă 13% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție conține 188 calorii, 24g de proteine, și 9g de grăsime. Funcționează bine ca un fel principal accesibil. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Al Patrulea Iulie va fi și mai special cu această rețetă. Este adus la tine de retetele mele. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Dacă aveți crenguțe de coriandru, piper, usturoi și alte câteva ingrediente la îndemână, îl puteți face. Cu o lingură scor de 62%, acest fel de mâncare este solid. Încercați Friptură de flanc la grătar cu Mojo de mentă-coriandru și morcovi și păstârnac la grătar, Carne de porc prăjită marinată cu cartofi de coriandru, și Pui prăjit cu Pesto de mentă-coriandru pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Tăiați și aruncați excesul de grăsime din carnea de vită.
Tăiați fante de 1 inch lungime de aproximativ 1/2 inch adâncime și aproximativ 1 inch distanță peste partea de sus și de jos a fripturii.
Se amestecă sos de soia, coriandru tocat, fum lichid, oregano, usturoi și piper.
Puneți friptura într-un vas cu margini și amestecați amestecul de soia în fante.
Se toarnă amestecul rămas peste carne.
Puneți friptura pe un grătar deasupra unui pat solid de cărbuni mediu-fierbinți sau pe un grătar cu gaz setat la foc mediu-mare (puteți ține mâna la nivelul grătarului doar 3 până la 4 secunde). Acoperiți grătarul cu gaz. Gatiti friptura, rotind o data, pana cand un termometru introdus in centrul celei mai groase parti Inregistreaza 125 pentru rare, 20 pana la 25 de minute in total pentru o bucata de 1 1/2 pana la 2 inci grosime.
Transferați carnea pe o scândură și lăsați să se odihnească aproximativ 5 minute.
Tăiați bobul în felii subțiri.
Se ornează cu crenguțe de coriandru.