Friptură la grătar cu sos Caper-Herb
Friptura la grătar cu sos de Caper-Herb ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă servește 4 și costă 2,85 USD pe porție. O porție conține 226 calorii, 26g de proteine, și 12g de grăsime. Nu mulți oameni au făcut această rețetă și 1 ar spune că a ajuns la fața locului. Dacă aveți la îndemână frunze de busuioc, suc de lămâie, friptură de sfoară și alte câteva ingrediente, o puteți face. Acesta va fi un hit la dvs Al Patrulea Iulie eveniment. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, fără lactate și primal dieta. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 30 minute. Cu o lingură scor de 84%, acest fel de mâncare este super. Rețete similare sunt Friptură La Grătar Cu Sos Caper, friptură de flanc la grătar cu sos de mop cu plante de roșii, și Friptură de fustă la grătar și cartofi cu sos de ierburi.
Instrucțiuni
Pregătiți grătarul la foc mediu-mare.
Presărați friptura cu sare și piper.
Așezați friptura pe un grătar acoperit cu spray de gătit; grătiți 6 minute pe fiecare parte.
Lăsați să stea 10 minute.
Combinați pătrunjelul și ingredientele rămase într-un robot de bucătărie; procesați până se omogenizează.
Tăiați friptura în diagonală peste cereale în felii subțiri.
Pâine cu usturoi la grătar: Grătiți 4 felii de pâine franceză 2 minute pe fiecare parte sau până se rumenesc.
Periați fiecare felie cu 1 linguriță de ulei de măsline; frecați cu cățel de usturoi înjumătățit.