Friptura la grătar cu sos de Caper-Herb ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă servește 4 și costă 2,85 USD pe porție. O porție conține 226 calorii, 26g de proteine, și 12g de grăsime. Nu mulți oameni au făcut această rețetă și 1 ar spune că a ajuns la fața locului. Dacă aveți la îndemână frunze de busuioc, suc de lămâie, friptură de sfoară și alte câteva ingrediente, o puteți face. Acesta va fi un hit la dvs Al Patrulea Iulie eveniment. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, fără lactate și primal dieta. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 30 minute. Cu o lingură scor de 84%, acest fel de mâncare este super. Rețete similare sunt Friptură La Grătar Cu Sos Caper, friptură de flanc la grătar cu sos de mop cu plante de roșii, și Friptură de fustă la grătar și cartofi cu sos de ierburi.
Instrucțiuni
1
Pregătiți grătarul la foc mediu-mare.
Echipamente pe care le vei folosi
Fulgi De Legume
2
Presărați friptura cu sare și piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sare și Piper
Friptură
3
Așezați friptura pe un grătar acoperit cu spray de gătit; grătiți 6 minute pe fiecare parte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Spray De Gătit
Friptură
Echipamente pe care le vei folosi
Fulgi De Legume
4
Lăsați să stea 10 minute.
5
Combinați pătrunjelul și ingredientele rămase într-un robot de bucătărie; procesați până se omogenizează.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pătrunjel
Echipamente pe care le vei folosi
Procesor De Alimente
6
Tăiați friptura în diagonală peste cereale în felii subțiri.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Boabe
Friptură
7
Se servește cu sos.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sos
8
Pâine cu usturoi la grătar: Grătiți 4 felii de pâine franceză 2 minute pe fiecare parte sau până se rumenesc.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pâine Franceză
Usturoi
Pâine
Echipamente pe care le vei folosi
Fulgi De Legume
9
Periați fiecare felie cu 1 linguriță de ulei de măsline; frecați cu cățel de usturoi înjumătățit.
Friptura funcționează foarte bine cu Merlot, Cabernet Sauvignon și Pinot Noir. La urma urmei, carnea de vită și vinul roșu sunt o combinație clasică. În general, fripturile mai slabe se potrivesc bine cu roșii ușoare sau cu corp mediu, cum ar fi pinot noir sau merlot, în timp ce fripturile mai grase pot face față unui roșu îndrăzneț, cum ar fi cabernet sauvingnon. Ai putea încerca două viță de vie Columbia Valley Merlot. Recenzenților le place destul de mult cu un rating de 4,2 din 5 stele și un preț de aproximativ 7 dolari pe sticlă.