Friptură la grătar cu sos Balsamic Teriyaki

Friptură la grătar cu sos Balsamic Teriyaki
Friptura la grătar cu sos Balsamic Teriyaki este o fără gluten felul principal. Această rețetă servește 4. O porție conține 804 calorii, 43G de proteine, și 61G de grăsime. Pentru $ 8.89 pe portie, această rețetă acoperă 24% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Al Patrulea Iulie va fi și mai special cu această rețetă. Această rețetă este tipică bucătăriei japoneze. Mergeți la magazin și ridicați sare, șalotă, unt și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. Pentru a consuma zahărul, puteți urma acest fel principal cu Biscuiți De Zahăr Rafinat Din Grâu Integral Fără Zahăr ca desert. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 48%. Acest scor este bun. Rețete similare includ Friptură la grătar și ceapă cu sos de rozmarin-unt balsamic, Friptura piperată la grătar a lui Johnny Garlic cu sos balsamic Cabernet, și Bisteccan alla Florentine cu sos de friptură Balsamic-rozmarin și Treviso la grătar cu Gorgonzola.

Instrucțiuni

1
Preîncălziți cuptorul la 450 de grade F. condimentați fileurile cu sare și piper pe ambele părți.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sare și PiperSare și Piper
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
2
Lăsați filetul mignon să se odihnească la temperatura camerei timp de 20 de minute. În timp ce fripturile se odihnesc, pregătiți sosul Balsamic Teriyaki.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sos TeriyakiSos Teriyaki
File MignonFile Mignon
FripturăFriptură
3
Într-o tigaie cu sos, topiți untul până la barbotare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
UntUnt
SosSos
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie Cu SosTigaie Cu Sos
4
Adăugați șalotă și usturoi; gătiți timp de 3 minute sau până când aromatele sunt moi și dulci (urmăriți pentru a vă asigura că nu ardeți șalota sau usturoiul).
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ceapă EșalotăCeapă Eșalotă
UsturoiUsturoi
5
Adăugați oțetul balsamic; aduceți la fierbere. Odată ce fierbe, reduceți temperatura. Se fierbe timp de 15 minute până când sosul se reduce la jumătate. Balsamicul trebuie să fie gros, lucios și să acopere spatele unei linguri.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Oțet BalsamicOțet Balsamic
SosSos
6
Adăugați zahărul, bulionul, sosul de soia și mirinul. Se amestecă bine și se aduce la fierbere. Când ajunge la fierbere, dați imediat focul la minim și lăsați să fiarbă timp de 5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sos De SoiaSos De Soia
BulionBulion
6 Chifle Cu Susan, împărțite6 Chifle Cu Susan, împărțite
ZahărZahăr
7
Încălziți o tigaie mare la foc mare până aproape de fumat.
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
8
Adăugați uleiul de gătit și rotiți pentru a acoperi.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei De GătitUlei De Gătit
9
Așezați filetele de friptură în tigaie, fără a atinge. Gatiti 2 minute, intoarceti fripturile si gatiti inca un minut.
Ingrediente de care veți avea nevoie
FripturăFriptură
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
10
Transferați fripturile pe o foaie de copt unsă; se introduce în cuptor. Gatiti timp de 4-6 minute; în funcție de gradul dorit de coacere. Pentru mediu-rar, temperatura internă a filetului mignon ar trebui să citească 140 F-150 F.
Ingrediente de care veți avea nevoie
File MignonFile Mignon
FripturăFriptură
Echipamente pe care le vei folosi
Foaie De CoptFoaie De Copt
CuptorCuptor
11
Scoateți pe o farfurie și lăsați să se odihnească 5 minute înainte de servire.
12
Se servește cu teriyaki balsamic turnat peste fripturi.
Ingrediente de care veți avea nevoie
FripturăFriptură
DificultateExpert
Gata În30 hrs
Porții4
Scor De Sănătate13
Bucătăriijaponezasiatic
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista