Friptura la grătar cu sos Balsamic Teriyaki este o fără gluten felul principal. Această rețetă servește 4. O porție conține 804 calorii, 43G de proteine, și 61G de grăsime. Pentru $ 8.89 pe portie, această rețetă acoperă 24% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Al Patrulea Iulie va fi și mai special cu această rețetă. Această rețetă este tipică bucătăriei japoneze. Mergeți la magazin și ridicați sare, șalotă, unt și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. Pentru a consuma zahărul, puteți urma acest fel principal cu Biscuiți De Zahăr Rafinat Din Grâu Integral Fără Zahăr ca desert. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 48%. Acest scor este bun. Rețete similare includ Friptură la grătar și ceapă cu sos de rozmarin-unt balsamic, Friptura piperată la grătar a lui Johnny Garlic cu sos balsamic Cabernet, și Bisteccan alla Florentine cu sos de friptură Balsamic-rozmarin și Treviso la grătar cu Gorgonzola.
Instrucțiuni
1
Preîncălziți cuptorul la 450 de grade F. condimentați fileurile cu sare și piper pe ambele părți.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sare și Piper
Echipamente pe care le vei folosi
Cuptor
2
Lăsați filetul mignon să se odihnească la temperatura camerei timp de 20 de minute. În timp ce fripturile se odihnesc, pregătiți sosul Balsamic Teriyaki.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sos Teriyaki
File Mignon
Friptură
3
Într-o tigaie cu sos, topiți untul până la barbotare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Unt
Sos
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie Cu Sos
4
Adăugați șalotă și usturoi; gătiți timp de 3 minute sau până când aromatele sunt moi și dulci (urmăriți pentru a vă asigura că nu ardeți șalota sau usturoiul).
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ceapă Eșalotă
Usturoi
5
Adăugați oțetul balsamic; aduceți la fierbere. Odată ce fierbe, reduceți temperatura. Se fierbe timp de 15 minute până când sosul se reduce la jumătate. Balsamicul trebuie să fie gros, lucios și să acopere spatele unei linguri.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Oțet Balsamic
Sos
6
Adăugați zahărul, bulionul, sosul de soia și mirinul. Se amestecă bine și se aduce la fierbere. Când ajunge la fierbere, dați imediat focul la minim și lăsați să fiarbă timp de 5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sos De Soia
Bulion
6 Chifle Cu Susan, împărțite
Zahăr
7
Încălziți o tigaie mare la foc mare până aproape de fumat.
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie
8
Adăugați uleiul de gătit și rotiți pentru a acoperi.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei De Gătit
9
Așezați filetele de friptură în tigaie, fără a atinge. Gatiti 2 minute, intoarceti fripturile si gatiti inca un minut.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Friptură
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie
10
Transferați fripturile pe o foaie de copt unsă; se introduce în cuptor. Gatiti timp de 4-6 minute; în funcție de gradul dorit de coacere. Pentru mediu-rar, temperatura internă a filetului mignon ar trebui să citească 140 F-150 F.
Ingrediente de care veți avea nevoie
File Mignon
Friptură
Echipamente pe care le vei folosi
Foaie De Copt
Cuptor
11
Scoateți pe o farfurie și lăsați să se odihnească 5 minute înainte de servire.
12
Se servește cu teriyaki balsamic turnat peste fripturi.