Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încercați friptura la grătar cu mazăre cu ochi negri. O porție conține 562 calorii, 44G de proteine, și 34G de grăsime. Această rețetă servește 4 și costă 4,44 USD pe porție. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face din nou. Mergeți la magazin și ridicați napi pentru copii, friptură de fustă, arpagic și alte câteva lucruri pentru ao face astăzi. Pentru a utiliza până oțet de vin roșu ar putea urma acest curs principal cu Plăcintă Cu Cireșe ca desert. Este perfect pentru Al Patrulea Iulie. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 40 minute. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și fără lactate dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 77%. Acest scor este solid. Rețete similare includ Supă de legume de toamnă cu mazăre cu ochi negri și pui la grătar, Salată de fasole sud-vestică cu fasole neagră, mazăre cu ochi negri, Pepp, și Usturoi creveți cu piper negru și mazăre cu ochi negri.
Instrucțiuni
1
Preîncălziți o tigaie la grătar la foc mare. Grătați inelele de ceapă până se carbonizează, aproximativ 2 minute pe fiecare parte. Dacă friptura este prea mare pentru a se potrivi în tigaie, tăiați-o în jumătate.
Ingrediente de care veți avea nevoie
20 De Felii Subțiri De Dovlecel
Friptură De Coastă Tăiată Dublu Cu Os (aproximativ 2 1/2 Inci Grosime; Aproximativ 2 1/2 Lire Sterline), Tăiată Din Excesul De Grăsime
Echipamente pe care le vei folosi
Varză Roșie Gătită, Disponibilă Pe Culoarul Cu Alimente De Specialitate
Castane De Apă, Tăiate în Julienne
Gutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în Felii
2
Combinați 3 linguri ulei de măsline, 1 linguriță sare și 1/2 linguriță piper într-un bol, apoi periați peste carne. Grătați friptura până când este ușor carbonizată, 3 până la 4 minute pe fiecare parte pentru mediu-rar.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Legătură De Spanac Proaspăt (aproximativ 3 Căni)
8 (U-12) Creveți
Friptură De Coastă Tăiată Dublu Cu Os (aproximativ 2 1/2 Inci Grosime; Aproximativ 2 1/2 Lire Sterline), Tăiată Din Excesul De Grăsime
Mango, Decojit și Tăiat Cubulețe Mici
(tub Mare)
Echipamente pe care le vei folosi
Castane De Apă, Tăiate în Julienne
Cutie De Fasole Verde în Stil Francez, Scursă
3
Transferați pe o placă de tăiere și lăsați să se odihnească cel puțin 5 minute.
Echipamente pe care le vei folosi
Placă De Tăiere
4
Între timp, încălziți restul de 3 linguri de ulei de măsline într-o tigaie mare la foc mediu.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Legătură De Spanac Proaspăt (aproximativ 3 Căni)
Echipamente pe care le vei folosi
Gutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în Felii
5
Adăugați napii și gătiți până la furculiță, aproximativ 8 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Nap
6
Adăugați mazărea cu ochi negri și roșiile și gătiți până se încălzește, aproximativ 3 minute. Se amestecă inelele de ceapă și oțetul și se scoate de pe foc.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Boccacini Proaspăt Cu Mozzarella, Fiecare Cu Diametrul De 1 Inch
Tăiați friptura în secțiuni lungi de 3 inci de-a lungul bobului, apoi feliați subțire carnea împotriva bobului. Amestecați busuiocul și arpagicul în mazărea cu ochi negri și serviți cu friptura.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Tăiate în Bucăți De 1/2 Inch, Clătiți și Rezervați Frunzele Frumoase, Pentru Decor
1 Ceapa Rosie, Cubulete Mici
Pere Asiatice, Fiecare, Spălate
Friptură De Coastă Tăiată Dublu Cu Os (aproximativ 2 1/2 Inci Grosime; Aproximativ 2 1/2 Lire Sterline), Tăiată Din Excesul De Grăsime
Merlot, Cabernet Sauvignon și Pinot Noir sunt alegeri excelente pentru friptură. La urma urmei, carnea de vită și vinul roșu sunt o combinație clasică. În general, fripturile mai slabe se potrivesc bine cu roșii ușoare sau medii, cum ar fi pinot noir sau merlot, în timp ce fripturile mai grase se pot descurca cu un roșu îndrăzneț, cum ar fi cabernet sauvingnon. Un vin pe care l-ai putea încerca este Robert Mondavi Napa Merlot. Are 4 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 30 de dolari.