Friptură la grătar cu coriandru, Scallion și unt de chimen

Friptura la grătar cu coriandru, Scallion și unt de chimen ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă face 4 porții cu 1093 calorii, 71G de proteine, și 87G de grăsime fiecare. Pentru $6.64 pe portie, această rețetă acoperă 32% necesarul zilnic de vitamine și minerale. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. 149 de persoane au făcut această rețetă și ar face-o din nou. Acesta va fi un hit la dvs Al Patrulea Iulie eveniment. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și primar dieta. Mergeți la magazin și ridicați coriandru, sare și piper, fripturi t-bone și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. Pentru a folosi chimenul măcinat, puteți urma acest fel principal cu Mousse De Ciocolată Marocană ca desert. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 89%. Acest scor este minunat. Încercați Friptură de pui cu chimen și Cilantro Scallion Salsa, Kebab de creveți marinați cu ghimbir-var cu friptură de flanc la grătar și unt de coriandru, și Loin De Porc La Grătar Cu Portocale, Chimen Și Coriandru pentru rețete similare.
Instrucțiuni
o faceți untul: într-un castron mic, folosind o furculiță, amestecați ierburile, chimenul, un vârf de sare și câteva măcinări de piper în unt.Strângeți sucul din var în unt și amestecați-l. Folosind o spatulă, răzuiți untul din vas pe hârtie cerată sau folie de plastic.
Rulați hârtia peste unt și formați un buștean. Continuați să rulați hârtia sau plasticul în jurul untului și răsuciți ambele capete. Dați la frigider până când este gata de utilizare. Păstrați până la 4 zile sau înghețați până la 1 lună.într-un robot de bucătărie, combinați uleiul de măsline, oțetul și usturoiul și procesați până se toacă fin. Condimentați fripturile cu sare și piper și puneți-le într-un vas, apoi adăugați marinada și întoarceți-le la acoperire.
Se pune la frigider pentru aproximativ 30 de minute până la 2 ore.
Încălziți grătarul și ungeți grătarul sau preîncălziți un pui de carne.
Scoateți fripturile din marinată.
Așezați fripturile pe grătar sau puneți-le pe o foaie de copt și așezați-le sub broiler. Gatiti, intorcand fripturile o data, timp de aproximativ 8 minute in total pentru mediu-rar, sau pana cand se face dupa bunul plac. Topiți fripturile cu untul și serviți imediat.
Vin recomandat: Merlot, Cabernet Sauvignon, Pinot Noir
Friptura funcționează foarte bine cu Merlot, Cabernet Sauvignon și Pinot Noir. La urma urmei, carnea de vită și vinul roșu sunt o combinație clasică. În general, fripturile mai slabe se potrivesc bine cu roșii ușoare sau cu corp mediu, cum ar fi pinot noir sau merlot, în timp ce fripturile mai grase pot face față unui roșu îndrăzneț, cum ar fi cabernet sauvingnon. Provenance Vineyards Napa Valley Merlot cu un rating de 4,2 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 34 de dolari pe sticlă.
![Napa Valley Merlot]()
Napa Valley Merlot
Merlotul nostru din 2006 nu este timid, cu nuanța sa profundă și întunecată de granat și aromele abundente de negru bogatcireșe, cassis și cuișoare. Taninurile abordabile, integrate, încadrează fructul întunecat Generosarome și acoperă palatul cu catifea moale. Finisajul lung, Fructat, dantelat cu condimente de toamnă,se termină cu un zing de afine plin de viață. "Acesta este un vin foarte elegant dintr-o epocă superbă. Iaasta, Miles!"râde vinificatorul Tom Rinaldi, cu o referire la filmul lateral.