Friptură la grătar cu ceapă caramelizată, brânză albastră, gust de ciuperci sălbatice și sos de ardei roșu prăjit
Friptură la grătar cu ceapă caramelizată, brânză albastră, gust de ciuperci sălbatice și sos de ardei roșu prăjit ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă servește 4 și costă 10,88 USD pe porție. O porție conține 2218 calorii, 81G de proteine, și 173g de grăsime. Această rețetă de la Foodnetwork are 1 fani. Acesta va fi un hit la dvs Al Patrulea Iulie eveniment. Un amestec de ancho chile, ardei gras, usturoi și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de aromată. Pentru a folosi tortilla de făină, puteți urma acest fel principal cu Chipsuri De Zahăr Scorțișoară ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează 8 ore și 30 de minute. Cu o lingură scor de 84%, acest fel de mâncare este remarcabil. Rețete similare includ Friptură la grătar și ciuperci Kabobs cu sos de brânză albastră, Hot Dog trei moduri-piper gem / sos de Chili, Bourbon ceapa caramelizate și picant roșii savura, și Brânză la grătar cu ciuperci cu ceapă balsamico - caramelizată.
Instrucțiuni
1
Combinați uleiul, usturoiul, ardeii iute și coaja de var într-un vas mare de copt superficial.
Adăugați friptura și întoarceți-vă la strat. Acoperiți și refrigerați cel puțin 4 ore sau peste noapte. Preîncălziți grătarul sau tigaia la grătar la foc mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Kilogram De Friptură Dublă New York
Echipamente pe care le vei folosi
Varză Roșie Gătită, Disponibilă Pe Culoarul Cu Alimente De Specialitate
4 (8 Uncii) Cotlete De Porc, Tăiate Cu Fluturi și Mărunțite Subțire
3
Scoateți friptura din marinată, condimentați cu sare și piper și grătați timp de 2 până la 3 minute pe ambele părți până se rumenesc și fierte până la o coacere medie-rară.
Ingrediente de care veți avea nevoie
File De Păstrăv De Lac
Tri-tips, Tuns
1 Kilogram De Friptură Dublă New York
Echipamente pe care le vei folosi
4 (8 Uncii) Cotlete De Porc, Tăiate Cu Fluturi și Mărunțite Subțire
4
Lăsați să se odihnească 5 minute și feliați pe părtinire în felii groase de 1/2 inch. Preîncălziți cuptorul la 425 grade F.
Echipamente pe care le vei folosi
25 NABISCO® Ginger Snaps, Zdrobite Fin (aproximativ 1-1/2 Cani)
5
Așezați 8 tortilla pe o suprafață de lucru plană. Top fiecare tortilla cu 2 uncii de cheddar. Împărțiți ceapa și friptura peste brânză. Zdrobiți 1 uncie de brânză albastră deasupra fripturii. Stivați tortilele pentru a face 4 (2 straturi) quesadillas și acoperiți fiecare cu tortilele rămase.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Struguri Roșii, Fructe Stelate Feliate și Ierburi Proaspete Asortate, Opțional
12 Măsline Coapte Fără Sâmburi, Tăiate
2 Până La 4 Linguri Amestec De Supă De Ceapă
1 Ardei Gras Rosu, Taiat Cubulete De 1 Inch
1 Kilogram De Friptură Dublă New York
6
Ungeți blaturile cu ulei de măsline și presărați cu aproximativ 1/2 linguriță de pulbere ancho chile. Transferați cu grijă quesadilele pe o foaie de copt și coaceți la cuptor până se rumenesc și brânza s-a topit, aproximativ 5 până la 7 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sos De Roșii Hunt's® - Fără Sare Adăugată
1 Ceapă Roșie Medie, Tăiată în Felii Subțiri De Hârtie
2 Până La 4 Linguri Amestec De Supă De Ceapă
Echipamente pe care le vei folosi
Carton De Sos De Afine-portocale
25 NABISCO® Ginger Snaps, Zdrobite Fin (aproximativ 1-1/2 Cani)
7
Serviți fiecare cu o bucată mare de gust de ciuperci deasupra și garnisiți cu cilantro tocat și sos de ardei roșu prăjit.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ardei Roșii Prăjiți
Un Praf De Sare Dupa Gust.
Ceapa (mai Intai Taiata In Jumatate, Apoi Feliata Subtire)
Ceapa (mai Intai Taiata In Jumatate, Apoi Feliata Subtire)
3
Adăugați usturoiul și gătiți timp de 1 minut.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Linguri Ceapa Verde Proaspat Tocata
4
Adăugați vinul și gătiți până se reduce complet. Se amestecă oțetul, cimbrul și pătrunjelul și se condimentează cu sare și piper, după gust.
Ingrediente de care veți avea nevoie
File De Păstrăv De Lac
Câteva Parmiginao-Reggiano Ras
1/4 Kilogram De Cartofi Cerați, Tăiați în Cuburi De 1/4 Inch
2 Cesti Catei De Usturoi
(se Poate înlocui Supa De Pui Sau De Legume)
5
Puneți ardeii, ceapa, chipotul, sucul de lămâie și mierea într-un blender și amestecați până se omogenizează. Cu motorul pornit, adăugați încet uleiul și amestecați până se emulsionează. Condimentează cu sare și piper, după gust.
Ingrediente de care veți avea nevoie
File De Păstrăv De Lac
1 Căpșună, Decojită
Ulei De Piper
1 Ceapă Dulce, Tăiată în Fâșii De 1/2 Inch
1-1/4 Cani De Cereale Mueslix Cu Stafide, Curmale Si Migdale
Friptura poate fi asociată cu Merlot, Cabernet Sauvignon și Pinot Noir. La urma urmei, carnea de vită și vinul roșu sunt o combinație clasică. În general, fripturile mai slabe se potrivesc bine cu roșii ușoare sau medii, cum ar fi pinot noir sau merlot, în timp ce fripturile mai grase se pot descurca cu un roșu îndrăzneț, cum ar fi cabernet sauvingnon. Ai putea încerca Flora Springs Napa Valley Merlot. Recenzorilor le place destul de mult cu un rating de 4,2 din 5 stele și un preț de aproximativ 18 dolari pe sticlă.