Friptură la grătar cu ardei cu salată de vară tocată

Friptura la grătar cu ardei cu salată de vară tocată ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Pentru $2.91 pe portie, această rețetă acoperă 20% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 6. O porție conține 271 calorii, 36g de proteine, și 12g de grăsime. Este perfect pentru Al Patrulea Iulie. Doar câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și primar dieta. Mergeți la magazin și ridicați căței de usturoi, piper măcinat grosier, brânză feta și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Pentru a folosi sarea kosher grosieră, puteți urma acest fel principal cu Granolan dulce sărat și iaurt de nucă de cocos {Sugar Rush Gift Edition # 4} ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 73%. Acest scor este solid. Rețete similare includ Friptură La Grătar Salată De Vară Tocată, Melasă la grătar London Broil cu salată de vară tocată la grătar, și Salată tocată de pui la grătar de vară cu pansament Balsamic alb.
Instrucțiuni
Se amestecă usturoiul, piperul și 1 1/4 lingurițe de sare grosieră într-un castron mic; frecați toată friptura.
Lăsați să stea la temperatura camerei 1 oră.
Pulverizați grătarul cu spray antiaderent. Pregătiți grătarul (foc mediu-mare). Friptura la grătar până când este carbonizată și gătită până la coacerea dorită, aproximativ 7 minute pe fiecare parte pentru mediu-rar.
Lăsați să se odihnească 10 minute.
Se amestecă roșiile și toate ingredientele rămase într-un castron mediu. Condimenteazăgust cu sare și piper. Felie subțire friptură; aranjați pe farfurie. Puneți salata peste friptură și serviți.
Vin recomandat: Merlot, Cabernet Sauvignon, Pinot Noir
Merlot, Cabernet Sauvignon și Pinot Noir sunt alegerile mele de top pentru friptură. La urma urmei, carnea de vită și vinul roșu sunt o combinație clasică. În general, fripturile mai slabe se potrivesc bine cu roșii ușoare sau cu corp mediu, cum ar fi pinot noir sau merlot, în timp ce fripturile mai grase pot face față unui roșu îndrăzneț, cum ar fi cabernet sauvingnon. Flora Springs Napa Valley Merlot cu un rating de 4,2 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 18 dolari pe sticlă.
![Flora Springs Napa Valley Merlot]()
Flora Springs Napa Valley Merlot
Plin de arome mari de cireșe negre, boabe de ienupăr și lemn dulce negru, ușurându-se în note de cardamom, scorțișoară și cremă blândă de vanilie. Există o mineralitate de granit intrigantă pentru vin, împreună cu un profil de stejar dulce și dulce în finisaj. Acesta este un vin minunat de sine stătător, dar poate fi asociat cu o varietate de feluri de mâncare. Personalitatea sa puternică îl face să se potrivească bine cu aproape orice ar fi asociat un Cabernet, un fel de mâncare preferat de friptură, de exemplu, totuși structura taninului vinului este suficient de moale pentru a se împerechea cu parmezan de vinete sau felul tău preferat de pui.