Friptură La Grătar
Friptura la grătar ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă face 8 porții cu 757 calorii, 70g de proteine, și 50g de grăsime fiecare. Pentru $6.04 pe portie, această rețetă acoperă 29% necesarul zilnic de vitamine și minerale. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Este adus la tine de Epicurious. Acesta va fi un hit la dvs Al Patrulea Iulie eveniment. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, fără lactate și prietenos cu fodmap dieta. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 68%, care este solid. Încercați Friptură de mușchi la grătar cu Ragout de legume de vară și cartofi prăjiți, Friptură la grătar din New York cu sos de friptură de bere și melasă, și Burgeri de friptură la grătar cu sos de friptură de casă pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Pregătiți grătarul. Fripturile se usucă și se condimentează generos cu sare și piper. Fripturi la grătar pe un raft bine uns cu ulei, setați 5 până la 6 inci peste cărbuni strălucitori 4 minute pe fiecare parte pentru mediu-rar.
Transferați fripturile fierte într-un platou și lăsați să stea 10 minute.
Serviți fripturi cu sos chimichurri.
Vin recomandat: Merlot, Cabernet Sauvignon, Pinot Noir
Merlot, Cabernet Sauvignon și Pinot Noir sunt alegerile mele de top pentru friptură. La urma urmei, carnea de vită și vinul roșu sunt o combinație clasică. În general, fripturile mai slabe se potrivesc bine cu roșii ușoare sau cu corp mediu, cum ar fi pinot noir sau merlot, în timp ce fripturile mai grase pot face față unui roșu îndrăzneț, cum ar fi cabernet sauvingnon. Wild & Wilder Exhibiționistul Merlot cu un rating de 4,3 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 19 dolari pe sticlă.
![Wild & Wilder Exhibitionist Merlot]()
Wild & Wilder Exhibitionist Merlot
Exhibiționistul este plin de prune bogate și fructe damson pe nas. Stejarul folosit este discret pe palat, care este dominat de arome bogate de fructe de pădure roșii, prezentând în același timp nuanțe subtile de pământ. Vinul este elegant și mătăsos, cu un finisaj lung.