Friptură Italiană

Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încercați friptura Italiană. Pentru $2.42 pe portie, această rețetă acoperă 34% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 51G de proteine, 10g de grăsime, și un total de 689 calorii. Această rețetă servește 6. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Este o opțiune bună dacă urmați un fără lactate dieta. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 45 minute. Mergeți la magazin și ridicați bulion de vită de vin, bulion de vită degresat cu grăsime, pastă de roșii și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Pentru a consuma ceapa, puteți urma acest fel principal cu Bomboane De Porumb Cupcakes ca desert. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 84%. Acest scor este super. Încercați Aragaz Lent Balsamic Oală Friptură, O oală Ziti coaptă cu cârnați italieni + VIDEO, și Friptură Ușoară De Vită Balsamică - Fără Carbohidrați Și Fără Gluten pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Într - o tigaie acoperită de 8 până la 10 litri la foc mare, aduceți aproximativ 4 litri de apă la fierbere.
Adăugați spaghete și gătiți până când abia se înmoaie pentru a mușca, 8 până la 10 minute.
Între timp, într - o tigaie antiaderentă de 12 inci sau o tigaie antiaderentă de 5 până la 6 litri la foc mare, amestecați ceapa, ciupercile, țelina și șunca în ulei de măsline până când ceapa începe să se rumenească, 10 până la 15 minute.
Adăugați bulion, vin și pastă de roșii; se amestecă până se omogenizează bine.
Aruncați orice grăsime solidificată din friptură și sos. Răzuiește sosul din carne în amestec de ceapă-roșii.
Tăiați carnea de vită peste Bob în felii groase de 1/4 inch și așezați peste sosul de ceapă-roșii; acoperiți și fierbeți la foc mic până când carnea de vită este fierbinte, 7 până la 10 minute.
Se adaugă sare și piper după gust.
Scurgeți bine spaghetele și turnați pe un platou cu margini sau într-un castron larg și puțin adânc. Cu o spatulă cu fante, aranjați feliile de vită peste paste. Puneți sosul peste carne și paste.