Friptură Italiană

Friptură Italiană
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încercați friptura Italiană. Pentru $2.42 pe portie, această rețetă acoperă 34% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 51G de proteine, 10g de grăsime, și un total de 689 calorii. Această rețetă servește 6. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Este o opțiune bună dacă urmați un fără lactate dieta. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 45 minute. Mergeți la magazin și ridicați bulion de vită de vin, bulion de vită degresat cu grăsime, pastă de roșii și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Pentru a consuma ceapa, puteți urma acest fel principal cu Bomboane De Porumb Cupcakes ca desert. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 84%. Acest scor este super. Încercați Aragaz Lent Balsamic Oală Friptură, O oală Ziti coaptă cu cârnați italieni + VIDEO, și Friptură Ușoară De Vită Balsamică - Fără Carbohidrați Și Fără Gluten pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Într - o tigaie acoperită de 8 până la 10 litri la foc mare, aduceți aproximativ 4 litri de apă la fierbere.
Ingrediente de care veți avea nevoie
ApăApă
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
2
Adăugați spaghete și gătiți până când abia se înmoaie pentru a mușca, 8 până la 10 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
SpagheteSpaghete
3
Între timp, într - o tigaie antiaderentă de 12 inci sau o tigaie antiaderentă de 5 până la 6 litri la foc mare, amestecați ceapa, ciupercile, țelina și șunca în ulei de măsline până când ceapa începe să se rumenească, 10 până la 15 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CiuperciCiuperci
Ulei De MăslineUlei De Măsline
țelinățelină
CeapăCeapă
șuncășuncă
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
4
Adăugați bulion, vin și pastă de roșii; se amestecă până se omogenizează bine.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pasta De TomatePasta De Tomate
BulionBulion
VinVin
5
Aruncați orice grăsime solidificată din friptură și sos. Răzuiește sosul din carne în amestec de ceapă-roșii.
Ingrediente de care veți avea nevoie
FripturăFriptură
TomateTomate
CeapăCeapă
SosSos
CarneCarne
Echipamente pe care le vei folosi
Crengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru GarnituraCrengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru Garnitura
6
Tăiați carnea de vită peste Bob în felii groase de 1/4 inch și așezați peste sosul de ceapă-roșii; acoperiți și fierbeți la foc mic până când carnea de vită este fierbinte, 7 până la 10 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sos De RoșiiSos De Roșii
BoabeBoabe
CeapăCeapă
Carne De VităCarne De Vită
7
Se adaugă sare și piper după gust.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sare și PiperSare și Piper
8
Scurgeți bine spaghetele și turnați pe un platou cu margini sau într-un castron larg și puțin adânc. Cu o spatulă cu fante, aranjați feliile de vită peste paste. Puneți sosul peste carne și paste.
Ingrediente de care veți avea nevoie
SpagheteSpaghete
PastePaste
SosSos
Carne De VităCarne De Vită
CarneCarne
Echipamente pe care le vei folosi
4 Covrigei Mari Acoperiți Cu Iaurt4 Covrigei Mari Acoperiți Cu Iaurt
BolBol
9
Se presara cu patrunjel.
Ingrediente de care veți avea nevoie
PătrunjelPătrunjel
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții6
Scor De Sănătate72
Revista