Friptură Italiană

Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încercați friptura Italiană. Această rețetă face 8 porții cu 362 calorii, 35g de proteine, și 20g de grăsime fiecare. Pentru $ 1.97 pe portie, această rețetă acoperă 24% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Mergeți la magazin și ridicați bulion de vită, piper, busuioc și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Pentru a utiliza până piper ai putea urma acest curs principal cu Desert Ușor De Mentă ca desert. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și fără lactate dieta. Această rețetă este tipică bucătăriei mediteraneene. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 5 ore și 20 de minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 59%. Acest scor este destul de bun. Încercați Aragaz Lent Balsamic Pot Roast, O oală ziti coapte cu cârnați italieni + VIDEO, și Easy Balsamic Beef Pot Roast-Low Carb & Fără Gluten pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Tăiați friptura în jumătate.
Se pune într-un 5-qt. aragaz lent.
Adăugați roșiile, ceapa, vinul, sarea, busuiocul, oregano, usturoiul și piperul. Acoperiți și gătiți la foc mic timp de 5-6 ore sau până când carnea este fragedă.
Scoateți carnea într-un platou de servire; păstrați cald. Grăsime degresată din sucurile de gătit; transferați într-o cratiță mică.
Combinați amidonul de porumb și apa până se omogenizează. Se amestecă treptat în tigaie. Se aduce la fierbere; gatiti si amestecati timp de 2 minute sau pana se ingroasa.