Friptură Hibachi
Friptura Hibachi ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Pentru $ 3.06 pe portie, această rețetă acoperă 41% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 55g de proteine, 21g de grăsime, și un total de 722 calorii. Această rețetă servește 4. Această rețetă este plăcută de 31 de mâncăruri și bucătari. Acesta va fi un hit la dvs valentin zi eveniment. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 30 minute. Mergeți la magazin și ridicați usturoi, dovlecei, ceapă și alte câteva lucruri pentru ao face astăzi. Pentru a consuma dovleceii, puteți urma acest fel principal cu Squares Desert Squares ca desert. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 93%. Acest scor este super. Încercați Friptură Hibachi, Sos Retro Hibachi Fo Steak, și Sos De Ghimbir Hibachi pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Urmăriți cum să faceți această rețetă.
Puneți o tigaie mare la foc mediu-mare și adăugați jumătate din ulei. Când uleiul este fierbinte, adăugați legumele și amestecați până când legumele sunt aproape gata, aproximativ 5 minute. În timp ce legumele se gătesc, încălziți o a doua tigaie la foc mare și adăugați uleiul rămas.
Tăiați friptura în cubulețe mici și amestecați până se rumenesc pe toate părțile, aproximativ 4 până la 5 minute.
Aduceți o oală mare cu apă sărată la fierbere la foc mediu. Separați învelișurile cu role de ou în 2 grămezi.
Rotiți fiecare grămadă într-un jurnal. Feliați jurnalul în benzi subțiri de aproximativ 1/4 inci grosime și separați-le în tăiței individuali. Puneți jumătate din tăiței în apa clocotită și gătiți timp de 3 minute.
Se scurge și se adaugă într-un vas sau platou de servire. (Rezervați tăiței rămași pentru rețeta online a rundei 2, bol japonez de tăiței.)
Într-un castron mic combinați sosul de soia, oțetul, usturoiul și amidonul de porumb și dați deoparte.
Adăugați friptura, împreună cu orice sucuri acumulate, în tigaia cu legumele. Amestecați amestecul de amidon de porumb în legume și gătiți până când sosul s-a îngroșat, aproximativ 2 până la 3 minute. Se amestecă untul. (Rezervați 2 căni pentru rețeta online Round 2, bol japonez de tăiței).
Topiți tăiței fierți cu amestecul de friptură și legume și serviți.
Vin recomandat: Merlot, Cabernet Sauvignon, Pinot Noir
Merlot, Cabernet Sauvignon și Pinot Noir sunt alegerile mele de top pentru friptură. La urma urmei, carnea de vită și vinul roșu sunt o combinație clasică. În general, fripturile mai slabe se potrivesc bine cu roșii ușoare sau medii, cum ar fi pinot noir sau merlot, în timp ce fripturile mai grase se pot descurca cu un roșu îndrăzneț, cum ar fi cabernet sauvingnon. Maddalena Merlot cu un rating de 4.8 din 5 stele pare a fi un meci bun. Costă aproximativ 19 dolari pe sticlă.
![Maddalena Merlot]()
Maddalena Merlot
Maddalena Merlot oferă arome de fructe coapte și condimente de stejar cu note de vanilie și anason. Aromele de fructe coapte includ prune strălucitoare și zmeură. Aromele de fructe salută palatul și taninurile moi încadrează textura proaspătă care acoperă gura.