Friptura gaelică irlandeză ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. O porție conține 643 calorii, 53G de proteine, și 43G de grăsime. Această rețetă servește 4 și costă 7,59 USD pe porție. Această rețetă este tipică bucătăriei europene. Dacă aveți la îndemână cățel de usturoi, muștar de cereale, miere și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Pentru a consuma sarea, puteți urma acest fel principal cu Rețetă De Cifre De Afaceri Cu Mere ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 30 minute. Acesta va fi un hit la dvs Ziua Sf. patrick eveniment. 34 de persoane au făcut această rețetă și ar face-o din nou. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și primar dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 80%. Acest scor este solid. Încercați Biscuiți de pâine cu sodă gaelică irlandeză și scoțiană, Friptură și plăcintă Irlandeză, și Marinada irlandeză de whisky: perfectă pe friptură sau pui pentru rețete similare.
Friptură în meniu? Încercați să împerecheați cu Merlot, Cabernet Sauvignon și Pinot Noir. La urma urmei, carnea de vită și vinul roșu sunt o combinație clasică. În general, fripturile mai slabe se potrivesc bine cu roșii ușoare sau cu corp mediu, cum ar fi pinot noir sau merlot, în timp ce fripturile mai grase pot face față unui roșu îndrăzneț, cum ar fi cabernet sauvingnon. Ai putea încerca Merlotul regizorului. Recenzenților le place destul de mult cu un rating de 5 stele din 5 și un preț de aproximativ 21 de dolari pe sticlă.