Friptură fustă cu sos de friptură Ancho-ceapă

Friptură fustă cu sos de friptură Ancho-ceapă
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încercați friptura de fustă cu sos de friptură de Ancho-ceapă. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 66g de proteine, 43G de grăsime, și un total de 730 calorii. Această rețetă servește 4 și costă 7,24 USD pe porție. Un amestec de ardei ancho, unt, sare și piper și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Doar câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 4 ar spune că a lovit locul. Acesta va fi un hit la dvs valentin zi eveniment. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 87%. Acest scor este excelent. Încercați Dulce Ancho-Frecat Fusta Friptură, Ancho - friptură de fustă marinată cu salată caldă de fasole neagră, și Friptură de fustă cubaneză cu Escabeche de roșii și sos de friptură de Mango pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Urmăriți cum să faceți această rețetă.
2
Puneți fripturile din frigider pentru a scoate frigul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
6 Fripturi De 8 Uncii6 Fripturi De 8 Uncii
3
Încălziți o tigaie medie la foc mediu și adăugați untul. Când untul s-a topit adăugați ceapa și gătiți până la culoarea caramelului, aproximativ 20 de minute. Se amestecă sosul Worcestershire și pasta de roșii. Reduceți căldura și fierbeți timp de 5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fasole Verde MuratăFasole Verde Murată
Pâine Pita, încălzită Conform Instrucțiunilor De Pe Ambalaj, Pentru ServirePâine Pita, încălzită Conform Instrucțiunilor De Pe Ambalaj, Pentru Servire
1/3 Cană Suc Proaspăt De Lămâie Cheie1/3 Cană Suc Proaspăt De Lămâie Cheie
1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie
3 Căni De Așchii De Lemn De Stejar Sau Nuci Pecan Sau 6 Bucăți Mari, înmuiate în Apă Rece Timp De Cel Puțin 1 Oră și Până La 4 Ore3 Căni De Așchii De Lemn De Stejar Sau Nuci Pecan Sau 6 Bucăți Mari, înmuiate în Apă Rece Timp De Cel Puțin 1 Oră și Până La 4 Ore
Echipamente pe care le vei folosi
Pecorino, Grosime De 1/4 InchPecorino, Grosime De 1/4 Inch
4
Pune anchos în oală sos mic cu stocul și se aduce la fierbere la foc mediu. Opriți focul și lăsați ancorele să se absoarbă timp de 5 minute. Alternativ, puneți ancorele și stocul într-un bol sigur pentru cuptorul cu microunde, acoperit cu folie de plastic și gătiți la cuptorul cu microunde timp de 2 până la 3 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sugestie De Servire: Serviți Peste PasteSugestie De Servire: Serviți Peste Paste
1 Pachet Mare De Spanac De Fermă, Spălat și Uscat1 Pachet Mare De Spanac De Fermă, Spălat și Uscat
3/4 Cană Busuioc Proaspăt Tocat3/4 Cană Busuioc Proaspăt Tocat
Echipamente pe care le vei folosi
12 Fursecuri Oreo, Zdrobite, împărțite12 Fursecuri Oreo, Zdrobite, împărțite
1/2 Cana Unt Nesarat (1 Baton), La Temperatura Camerei, Plus Mai Mult Pentru Periaj1/2 Cana Unt Nesarat (1 Baton), La Temperatura Camerei, Plus Mai Mult Pentru Periaj
Crengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru GarnituraCrengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru Garnitura
Bomboanele Lui Peachie-oBomboanele Lui Peachie-o
5
Încălziți o tigaie sau un grătar la mare.
Echipamente pe care le vei folosi
1 Ardei Gras Galben, Taiat In Treimi1 Ardei Gras Galben, Taiat In Treimi
1/2 Cană Brânză Cheddar Mărunțită Pentru Tacos1/2 Cană Brânză Cheddar Mărunțită Pentru Tacos
6
Puneți anchosul și ceapa într-un robot de bucătărie. Porniți procesorul și condimentați cu sare și piper, după gust.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Praz, Curățat și Tăiat Cubulețe Mari, Doar Partea Albă1 Praz, Curățat și Tăiat Cubulețe Mari, Doar Partea Albă
3 Căni De Așchii De Lemn De Stejar Sau Nuci Pecan Sau 6 Bucăți Mari, înmuiate în Apă Rece Timp De Cel Puțin 1 Oră și Până La 4 Ore3 Căni De Așchii De Lemn De Stejar Sau Nuci Pecan Sau 6 Bucăți Mari, înmuiate în Apă Rece Timp De Cel Puțin 1 Oră și Până La 4 Ore
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Heirloom, Tocate, OpționalRoșii Heirloom, Tocate, Opțional
7
Condimentați carnea cu sare și piper, după gust și stropiți cu ulei de măsline extravirgin. Grătați la foc mare 5 până la 6 minute în total, întorcându-vă o dată, pentru rare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
O Mână Generoasă De Pătrunjel Cu Frunze Plate, Feliate SubțireO Mână Generoasă De Pătrunjel Cu Frunze Plate, Feliate Subțire
1 Praz, Curățat și Tăiat Cubulețe Mari, Doar Partea Albă1 Praz, Curățat și Tăiat Cubulețe Mari, Doar Partea Albă
2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
1/2 Cană Brânză Cheddar Mărunțită Pentru Tacos1/2 Cană Brânză Cheddar Mărunțită Pentru Tacos
8
Scoateți friptura pe o tăietură și lăsați să se odihnească 5 minute. Tăiați subțire friptura și aranjați-o pe un platou de servire.
Ingrediente de care veți avea nevoie
6 Fripturi De 8 Uncii6 Fripturi De 8 Uncii
Echipamente pe care le vei folosi
Placă De TăierePlacă De Tăiere
9
Se servește cu mult sos de friptură turnat deasupra.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sos De FripturăSos De Friptură

Vin recomandat: Merlot, Cabernet Sauvignon, Pinot Noir

Friptura poate fi asociată cu Merlot, Cabernet Sauvignon și Pinot Noir. La urma urmei, carnea de vită și vinul roșu sunt o combinație clasică. În general, fripturile mai slabe se potrivesc bine cu roșii ușoare sau medii, cum ar fi pinot noir sau merlot, în timp ce fripturile mai grase se pot descurca cu un roșu îndrăzneț, cum ar fi cabernet sauvingnon. Imnul Estate Merlot Mt. Veeder Napa Valley vin cu un rating de 5 din 5 stele pare a fi un meci bun. Costă aproximativ 99 de dolari pe sticlă.
Imnul Estate Merlot Mt. Vin Veeder Napa Valley
Imnul Estate Merlot Mt. Vin Veeder Napa Valley
cireș negru, condiment, bogat
DificultateGreu
Gata În40 m.
Porții4
Scor De Sănătate49
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista