Friptură fustă cu sos de friptură Ancho-ceapă

Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încercați friptura de fustă cu sos de friptură de Ancho-ceapă. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 66g de proteine, 43G de grăsime, și un total de 730 calorii. Această rețetă servește 4 și costă 7,24 USD pe porție. Un amestec de ardei ancho, unt, sare și piper și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Doar câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 4 ar spune că a lovit locul. Acesta va fi un hit la dvs valentin zi eveniment. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 87%. Acest scor este excelent. Încercați Dulce Ancho-Frecat Fusta Friptură, Ancho - friptură de fustă marinată cu salată caldă de fasole neagră, și Friptură de fustă cubaneză cu Escabeche de roșii și sos de friptură de Mango pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Urmăriți cum să faceți această rețetă.
Puneți fripturile din frigider pentru a scoate frigul.
Încălziți o tigaie medie la foc mediu și adăugați untul. Când untul s-a topit adăugați ceapa și gătiți până la culoarea caramelului, aproximativ 20 de minute. Se amestecă sosul Worcestershire și pasta de roșii. Reduceți căldura și fierbeți timp de 5 minute.
Pune anchos în oală sos mic cu stocul și se aduce la fierbere la foc mediu. Opriți focul și lăsați ancorele să se absoarbă timp de 5 minute. Alternativ, puneți ancorele și stocul într-un bol sigur pentru cuptorul cu microunde, acoperit cu folie de plastic și gătiți la cuptorul cu microunde timp de 2 până la 3 minute.
Încălziți o tigaie sau un grătar la mare.
Puneți anchosul și ceapa într-un robot de bucătărie. Porniți procesorul și condimentați cu sare și piper, după gust.
Condimentați carnea cu sare și piper, după gust și stropiți cu ulei de măsline extravirgin. Grătați la foc mare 5 până la 6 minute în total, întorcându-vă o dată, pentru rare.
Scoateți friptura pe o tăietură și lăsați să se odihnească 5 minute. Tăiați subțire friptura și aranjați-o pe un platou de servire.
Se servește cu mult sos de friptură turnat deasupra.
Vin recomandat: Merlot, Cabernet Sauvignon, Pinot Noir
Friptura poate fi asociată cu Merlot, Cabernet Sauvignon și Pinot Noir. La urma urmei, carnea de vită și vinul roșu sunt o combinație clasică. În general, fripturile mai slabe se potrivesc bine cu roșii ușoare sau medii, cum ar fi pinot noir sau merlot, în timp ce fripturile mai grase se pot descurca cu un roșu îndrăzneț, cum ar fi cabernet sauvingnon. Imnul Estate Merlot Mt. Veeder Napa Valley vin cu un rating de 5 din 5 stele pare a fi un meci bun. Costă aproximativ 99 de dolari pe sticlă.
![Imnul Estate Merlot Mt. Vin Veeder Napa Valley]()
Imnul Estate Merlot Mt. Vin Veeder Napa Valley
cireș negru, condiment, bogat