Friptură frecată cu condimente cu fasole albă și roșii Cherry

Friptură frecată cu condimente cu fasole albă și roșii Cherry
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încercați friptura frecată cu condimente cu fasole albă și roșii Cherry. Această rețetă face 4 porții cu 515 calorii, 49G de proteine, și 13g de grăsime fiecare. Pentru $3.88 pe portie, această rețetă acoperă 37% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Poate fi savurat oricând, dar este deosebit de bun pentru ziua valentin. Mergeți la magazin și ridicați fasole, piper, friptură de vârf și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 25 minute. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și fără lactate dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 90%. Acest scor este super. Încercați Friptură frecată cu condimente cu fasole albă și roșii Cherry, Fasole albă cu calmar, rucola și roșii Cherry, și O tigaie piept de pui ars cu roșii Cherry și fasole albă pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Se amestecă pudra de chili,1/2 linguriță de chimen, ardeiul roșu zdrobit și oregano într-un castron mic.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fulgi De Ardei RoșuFulgi De Ardei Roșu
Praf De ChiliPraf De Chili
La 6 Chifle De Hamburger, împărțite, OpționalLa 6 Chifle De Hamburger, împărțite, Opțional
ChimenChimen
2
Presărați condimente, sare și piper allover steak.
Ingrediente de care veți avea nevoie
PiperPiper
CondimenteCondimente
FripturăFriptură
SareSare
3
Încălziți 1 lingură de ulei în mareskillet peste căldură medie-mare. Gatiti friptura la coacerea dorita, 5 minute pe fiecare parte formedium-rare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei De GătitUlei De Gătit
4
Transferați la placa de tăiere.Ștergeți tigaia; adăugați 1 lingură de ulei.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei De GătitUlei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
Placă De TăierePlacă De Tăiere
TigaieTigaie
5
Addtomatoes; saut de la 1 la 2 minute. Se amestecă usturoiulși 1 linguriță de chimen.
Ingrediente de care veți avea nevoie
ChimenChimen
6
Adăugați fasolea scursă; se amestecă până se încălzește, adăugând apă până lalinguri dacă sunt uscate, 3 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
FasoleFasole
ApăApă
7
Felie de friptură; se servește cu fasole.
Ingrediente de care veți avea nevoie
FasoleFasole
FripturăFriptură
8
Bon App Ampercoltit

Vin recomandat: Merlot, Cabernet Sauvignon, Pinot Noir

Friptura funcționează foarte bine cu Merlot, Cabernet Sauvignon și Pinot Noir. La urma urmei, carnea de vită și vinul roșu sunt o combinație clasică. În general, fripturile mai slabe se potrivesc bine cu roșii ușoare sau cu corp mediu, cum ar fi pinot noir sau merlot, în timp ce fripturile mai grase pot face față unui roșu îndrăzneț, cum ar fi cabernet sauvingnon. Provincia Peju Merlot cu un rating de 4,5 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 38 de dolari pe sticlă.
Provincia Peju Merlot
Provincia Peju Merlot
De culoare rubinie profundă, Merlot 2016 oferă arome parfumate, stratificate, de rodie suculentă, condiment de copt și un indiciu de cedru. Fructele luxuriante de cireșe și mure învelesc Palatul. Notele moi de migdale prăjite și vanilie culminează cu un finisaj elegant. Delicios acum, acest Merlot va continua să se maturizeze în următorii 6-8 ani.Amestec: 95% Merlot, 4% Cabernet Sauvignon, 1% Petit Sirah
DificultateNormal
Gata În25 m.
Porții4
Scor De Sănătate100
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista