Friptură fierbinte cu marinată de șalotă

Friptură fierbinte cu marinată de șalotă
Friptura Sizzling cu marinată de șalotă necesită aproximativ 18 minute de la început până la sfârșit. Acest fel principal are 624 calorii, 51G de proteine, și 45g de grăsime pe porție. Pentru $5.81 pe portie, această rețetă acoperă 26% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 3. Este perfect pentru ziua valentin. Această rețetă de la BBC Good Food necesită friptură, șalotă, oțet de vin și ulei de busuioc. 20 de persoane au făcut această rețetă și ar face-o din nou. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, fără lactate și întreg 30 dieta. Cu o lingură scor de 92%, acest fel de mâncare este extraordinar. Marinată de cimbru, șalotă și lămâie, Sizzling Steak Fajitas, și Sizzling Țară Friptură sunt foarte asemănătoare cu această rețetă.

Instrucțiuni

1
Puneți friptura într-un vas puțin adânc și presărați cu șalotă, oțet, ulei, sare de mare și piper negru măcinat. Frecați carnea cu mâinile. Se lasă cel puțin o oră sau peste noapte la frigider.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Până La 3 Linguri Inele De Ardei Banane Tocate Sau Ardei Iute Tocați De Orice Fel2 Până La 3 Linguri Inele De Ardei Banane Tocate Sau Ardei Iute Tocați De Orice Fel
Brânză Pecorino-Romano Proaspăt Rasă, Sau După GustBrânză Pecorino-Romano Proaspăt Rasă, Sau După Gust
Frișcă Suplimentară GroasăFrișcă Suplimentară Groasă
Felii Subțiri De șuncă Virginia Sau ProsciuttoFelii Subțiri De șuncă Virginia Sau Prosciutto
1 Ardei Chipotle, Tocat Grosier1 Ardei Chipotle, Tocat Grosier
2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru ServireTortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
2 3/4 Uncii (75 Grame) Sultane Aurii2 3/4 Uncii (75 Grame) Sultane Aurii
2
Încălziți o tigaie sau un grătar. Gatiti fripturile timp de 3-4 minute pe fiecare parte pana se rumenesc bine.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Ardei Chipotle, Tocat Grosier1 Ardei Chipotle, Tocat Grosier
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, DecojițiCreveți Sotați, Decojiți
3
Transferați pe o placă, acoperiți cu folie și odihniți-vă timp de 5 minute.
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți SotațiCreveți Sotați
4
Serviți felii subțiri cu cartofi noi și salată, sau în tortilla, cu salată verde, avocado și smântână acrită.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Linguri Patrunjel Cu Frunze Plate Tocat Sau Arpagic Tocat, Pentru Ornat2 Linguri Patrunjel Cu Frunze Plate Tocat Sau Arpagic Tocat, Pentru Ornat
3 Pachete (8 Uncii Fiecare) Cremă De Brânză Redusă în Grăsimi, Tăiată Cubulețe3 Pachete (8 Uncii Fiecare) Cremă De Brânză Redusă în Grăsimi, Tăiată Cubulețe
Chiftele De Pui Vegetariene CongelateChiftele De Pui Vegetariene Congelate
1/2 Cana Crema Mexicana (poate Inlocui Crema Frage)1/2 Cana Crema Mexicana (poate Inlocui Crema Frage)
Ardei Iute Serrano Sau 1 Ardei Jalapeño Mare, Fără Semințe și TocatArdei Iute Serrano Sau 1 Ardei Jalapeño Mare, Fără Semințe și Tocat

Vin recomandat: Merlot, Cabernet Sauvignon, Pinot Noir

Friptură în meniu? Încercați să împerecheați cu Merlot, Cabernet Sauvignon și Pinot Noir. La urma urmei, carnea de vită și vinul roșu sunt o combinație clasică. În general, fripturile mai slabe se potrivesc bine cu roșii ușoare sau cu corp mediu, cum ar fi pinot noir sau merlot, în timp ce fripturile mai grase pot face față unui roșu îndrăzneț, cum ar fi cabernet sauvingnon. Un vin pe care l-ai putea încerca este La Jota Howell Mountain Merlot. Are 4,2 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 99 de dolari.
La Jota Howell Muntele Merlot
La Jota Howell Muntele Merlot
#37 Wine Spectator Top 100 din 20192016 La Jota Merlot cuprinde tot ceea ce este Merlot de munte cu o structură de savurat. Notele de espresso, ciocolată neagră și pâine prăjită urmează mure coapte, mineralitate și greutate pe palat.
DificultateNormal
Gata În18 m.
Porții3
Scor De Sănătate35
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista