Friptură Festivă De Porc

Friptură Festivă De Porc
Friptura de porc festivă este o fără gluten și fără lactate rețetă cu 10 porții. O porție conține 5286 calorii, 330g de proteine, și 419g de grăsime. Pentru $15.87 pe portie, această rețetă acoperă 58% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă din rețetele mele are 1 fani. Mergeți la magazin și ridicați ulei vegetal, ghimbir măcinat, vin și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Pentru a folosi amidonul de porumb, puteți urma acest fel principal cu Budinca De Ciocolata Cu Amidon De Porumb ca desert. Funcționează bine ca fel principal. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 15 minute. Cu o lingură scor de 81%, acest fel de mâncare este uimitor. Rețete similare sunt Carne De Porc Prăjită Festivă, Friptură Festivă De Carne De Porc, și Friptură Festivă De Porc Glazurată Cu Afine.

Instrucțiuni

1
Combinați primele 10 ingrediente într-un vas mare de mică adâncime sau într-o pungă de congelator din plastic cu fermoar; adăugați carne de porc. Acoperiți sau sigilați și răciți 8 ore, întorcându-vă ocazional.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei Vegetal, 1 Linguriță Per AmbalajUlei Vegetal, 1 Linguriță Per Ambalaj
2
Scoateți carnea de porc din marinată, rezervând marinada la 2 1/2 căni egale, adăugând apă, dacă este necesar.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3 Linguri De Seminte De Susan Prajite, Pentru Garnitura3 Linguri De Seminte De Susan Prajite, Pentru Garnitura
1 Fâșie De Coajă De Lămâie1 Fâșie De Coajă De Lămâie
Ulei Vegetal, 1 Linguriță Per AmbalajUlei Vegetal, 1 Linguriță Per Ambalaj
3
Așezați carnea de porc pe un raft într-o tigaie de prăjire superficială căptușită cu folie de aluminiu.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei Vegetal, 1 Linguriță Per AmbalajUlei Vegetal, 1 Linguriță Per Ambalaj
Echipamente pe care le vei folosi
Fâșii De Ardei Roșu Dulce Prăjit și Arpagic Tocat Suplimentar, OpționalFâșii De Ardei Roșu Dulce Prăjit și Arpagic Tocat Suplimentar, Opțional
Fasole Cannelloni, ScursaFasole Cannelloni, Scursa
4
Bateți marinada rezervată în amidon de porumb într-o cratiță mică.
Ingrediente de care veți avea nevoie
6 Linguri De Unt Rece Nesarat, Taiat Bucati Mici Sau Ras6 Linguri De Unt Rece Nesarat, Taiat Bucati Mici Sau Ras
3 Linguri De Seminte De Susan Prajite, Pentru Garnitura3 Linguri De Seminte De Susan Prajite, Pentru Garnitura
Echipamente pe care le vei folosi
Nuci Pecan Tocate, OptionalNuci Pecan Tocate, Optional
1 Pachet (3,3 Uncii) Amestec De Budincă De Ciocolată Albă Instant1 Pachet (3,3 Uncii) Amestec De Budincă De Ciocolată Albă Instant
5
Puneți tigaia la foc mediu-mare și aduceți sosul la fierbere, amestecând constant. Gatiti, batand constant, 2-3 minute sau pana se ingroasa.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sugestie De Servire: Serviți Peste PasteSugestie De Servire: Serviți Peste Paste
Echipamente pe care le vei folosi
1 Pachet (3,3 Uncii) Amestec De Budincă De Ciocolată Albă Instant1 Pachet (3,3 Uncii) Amestec De Budincă De Ciocolată Albă Instant
Pecorino, Grosime De 1/4 InchPecorino, Grosime De 1/4 Inch
6
Scoateți și rezervați 1/4 cană de sos. Puneți sosul rămas în cratiță deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sugestie De Servire: Serviți Peste PasteSugestie De Servire: Serviți Peste Paste
Echipamente pe care le vei folosi
Nuci Pecan Tocate, OptionalNuci Pecan Tocate, Optional
7
Carne de porc la 6 inci de la căldură 5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei Vegetal, 1 Linguriță Per AmbalajUlei Vegetal, 1 Linguriță Per Ambalaj
8
Se toarnă 1 1/2 cani de apa in partea de jos a tigaie. Reduceți temperatura cuptorului la 325 și bak 1 oră și 15 minute la 1 oră și 30 de minute sau până când un termometru pentru carne introdus în cea mai groasă porțiune înregistrează 155, ungând cu sos rezervat de 1/4 cană în ultimele 15 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sugestie De Servire: Serviți Peste PasteSugestie De Servire: Serviți Peste Paste
1 Fâșie De Coajă De Lămâie1 Fâșie De Coajă De Lămâie
2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
Sos Iute Cu Ulei De SusanSos Iute Cu Ulei De Susan
Ceapă Tocată (2 Cepe)Ceapă Tocată (2 Cepe)
Pecorino, Grosime De 1/4 InchPecorino, Grosime De 1/4 Inch
9
Scoateți friptura și lăsați să stea cel puțin 10 minute sau până când termometrul de carne introdus în cea mai groasă porțiune înregistrează 160 înainte de feliere.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
Sos Iute Cu Ulei De SusanSos Iute Cu Ulei De Susan
10
Se servește cu sosul cald rămas.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sugestie De Servire: Serviți Peste PasteSugestie De Servire: Serviți Peste Paste
DificultateNormal
Gata În15 m.
Porții10
Scor De Sănătate85
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista