Friptură Festivă De Porc

Friptură Festivă De Porc
Friptura de porc festivă este o fără gluten și fără lactate rețetă cu 10 porții. O porție conține 5286 calorii, 330g de proteine, și 419g de grăsime. Pentru $15.87 pe portie, această rețetă acoperă 58% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă din rețetele mele are 1 fani. Mergeți la magazin și ridicați ulei vegetal, ghimbir măcinat, vin și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Pentru a folosi amidonul de porumb, puteți urma acest fel principal cu Budinca De Ciocolata Cu Amidon De Porumb ca desert. Funcționează bine ca fel principal. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 15 minute. Cu o lingură scor de 81%, acest fel de mâncare este uimitor. Rețete similare sunt Carne De Porc Prăjită Festivă, Friptură Festivă De Carne De Porc, și Friptură Festivă De Porc Glazurată Cu Afine.

Instrucțiuni

1
Combinați primele 10 ingrediente într-un vas mare de mică adâncime sau într-o pungă de congelator din plastic cu fermoar; adăugați carne de porc. Acoperiți sau sigilați și răciți 8 ore, întorcându-vă ocazional.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fund Sau Spată De Porc Dezosată, Cu înțepătura De Grăsime Adânc întărită (aproximativFund Sau Spată De Porc Dezosată, Cu înțepătura De Grăsime Adânc întărită (aproximativ
2
Scoateți carnea de porc din marinată, rezervând marinada la 2 1/2 căni egale, adăugând apă, dacă este necesar.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Ceapă Dulce Mare, Tăiată Transversal în Felii De 1 Cm Grosime1 Ceapă Dulce Mare, Tăiată Transversal în Felii De 1 Cm Grosime
Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)
Fund Sau Spată De Porc Dezosată, Cu înțepătura De Grăsime Adânc întărită (aproximativFund Sau Spată De Porc Dezosată, Cu înțepătura De Grăsime Adânc întărită (aproximativ
3
Așezați carnea de porc pe un raft într-o tigaie de prăjire superficială căptușită cu folie de aluminiu.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fund Sau Spată De Porc Dezosată, Cu înțepătura De Grăsime Adânc întărită (aproximativFund Sau Spată De Porc Dezosată, Cu înțepătura De Grăsime Adânc întărită (aproximativ
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți SotațiCreveți Sotați
Varză Mov, Feliată MăruntVarză Mov, Feliată Mărunt
4
Bateți marinada rezervată în amidon de porumb într-o cratiță mică.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cremă De Brânză Rece, Tăiată în Cuburi De 1,2 CmCremă De Brânză Rece, Tăiată în Cuburi De 1,2 Cm
1 Ceapă Dulce Mare, Tăiată Transversal în Felii De 1 Cm Grosime1 Ceapă Dulce Mare, Tăiată Transversal în Felii De 1 Cm Grosime
Echipamente pe care le vei folosi
20 De Căpșuni Proaspete, Fără Coajă20 De Căpșuni Proaspete, Fără Coajă
1 Legătură Mare De Violete Sălbatice (inclusiv Tulpinile), Spălate1 Legătură Mare De Violete Sălbatice (inclusiv Tulpinile), Spălate
5
Puneți tigaia la foc mediu-mare și aduceți sosul la fierbere, amestecând constant. Gatiti, batand constant, 2-3 minute sau pana se ingroasa.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Măruntaie și Os De Gât De CurcanMăruntaie și Os De Gât De Curcan
Echipamente pe care le vei folosi
1 Legătură Mare De Violete Sălbatice (inclusiv Tulpinile), Spălate1 Legătură Mare De Violete Sălbatice (inclusiv Tulpinile), Spălate
Creveți Sotați, DecojițiCreveți Sotați, Decojiți
6
Scoateți și rezervați 1/4 cană de sos. Puneți sosul rămas în cratiță deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Măruntaie și Os De Gât De CurcanMăruntaie și Os De Gât De Curcan
Echipamente pe care le vei folosi
20 De Căpșuni Proaspete, Fără Coajă20 De Căpșuni Proaspete, Fără Coajă
7
Carne de porc la 6 inci de la căldură 5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fund Sau Spată De Porc Dezosată, Cu înțepătura De Grăsime Adânc întărită (aproximativFund Sau Spată De Porc Dezosată, Cu înțepătura De Grăsime Adânc întărită (aproximativ
8
Se toarnă 1 1/2 cani de apa in partea de jos a tigaie. Reduceți temperatura cuptorului la 325 și bak 1 oră și 15 minute la 1 oră și 30 de minute sau până când un termometru pentru carne introdus în cea mai groasă porțiune înregistrează 155, ungând cu sos rezervat de 1/4 cană în ultimele 15 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Măruntaie și Os De Gât De CurcanMăruntaie și Os De Gât De Curcan
Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)
2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
Sos Iute Cu Ulei De SusanSos Iute Cu Ulei De Susan
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
Creveți Sotați, DecojițiCreveți Sotați, Decojiți
9
Scoateți friptura și lăsați să stea cel puțin 10 minute sau până când termometrul de carne introdus în cea mai groasă porțiune înregistrează 160 înainte de feliere.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
Sos Iute Cu Ulei De SusanSos Iute Cu Ulei De Susan
10
Se servește cu sosul cald rămas.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Măruntaie și Os De Gât De CurcanMăruntaie și Os De Gât De Curcan
DificultateNormal
Gata În15 m.
Porții10
Scor De Sănătate85
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista