Friptură Festivă De Porc
Friptura de porc festivă este o fără gluten și fără lactate rețetă cu 10 porții. O porție conține 5286 calorii, 330g de proteine, și 419g de grăsime. Pentru $15.87 pe portie, această rețetă acoperă 58% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă din rețetele mele are 1 fani. Mergeți la magazin și ridicați ulei vegetal, ghimbir măcinat, vin și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Pentru a folosi amidonul de porumb, puteți urma acest fel principal cu Budinca De Ciocolata Cu Amidon De Porumb ca desert. Funcționează bine ca fel principal. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 15 minute. Cu o lingură scor de 81%, acest fel de mâncare este uimitor. Rețete similare sunt Carne De Porc Prăjită Festivă, Friptură Festivă De Carne De Porc, și Friptură Festivă De Porc Glazurată Cu Afine.
Instrucțiuni
Combinați primele 10 ingrediente într-un vas mare de mică adâncime sau într-o pungă de congelator din plastic cu fermoar; adăugați carne de porc. Acoperiți sau sigilați și răciți 8 ore, întorcându-vă ocazional.
Scoateți carnea de porc din marinată, rezervând marinada la 2 1/2 căni egale, adăugând apă, dacă este necesar.
Așezați carnea de porc pe un raft într-o tigaie de prăjire superficială căptușită cu folie de aluminiu.
Bateți marinada rezervată în amidon de porumb într-o cratiță mică.
Puneți tigaia la foc mediu-mare și aduceți sosul la fierbere, amestecând constant. Gatiti, batand constant, 2-3 minute sau pana se ingroasa.
Scoateți și rezervați 1/4 cană de sos. Puneți sosul rămas în cratiță deoparte.
Carne de porc la 6 inci de la căldură 5 minute.
Se toarnă 1 1/2 cani de apa in partea de jos a tigaie. Reduceți temperatura cuptorului la 325 și bak 1 oră și 15 minute la 1 oră și 30 de minute sau până când un termometru pentru carne introdus în cea mai groasă porțiune înregistrează 155, ungând cu sos rezervat de 1/4 cană în ultimele 15 minute.
Scoateți friptura și lăsați să stea cel puțin 10 minute sau până când termometrul de carne introdus în cea mai groasă porțiune înregistrează 160 înainte de feliere.
Se servește cu sosul cald rămas.