Friptură feliată Stroganoff în pâine franceză și salată de mărar

Friptură feliată Stroganoff în pâine franceză și salată de mărar
Reteta Friptura Stroganoff felii in salata imbracata cu paine frantuzeasca si condiment cu marar poate fi facuta in aproximativ 20 de minute . Această rețetă servește 4 și costă 4,66 USD per porție. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 47 g de proteine , 44 g de grăsimi și un total de 827 de calorii . Este o rețetă destul de scumpă pentru fanii mâncărurilor mediteraneene. Dacă aveți la îndemână baghetă crustă, ulei de măsline, mărar proaspăt și alte câteva ingrediente, o puteți face. Ziua Îndrăgostiților va fi și mai specială cu această rețetă. 1 persoană s-a bucurat că a încercat această rețetă. Doar câțiva oameni le-a plăcut foarte mult acest fel principal. Vă este adus de Foodnetwork. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor de 65% , ceea ce este bun. Utilizatorilor cărora le-a plăcut această rețetă le-au apreciat și Sandwich-ul Croissant cu friptură feliată cu ceapă franceză , Salată cu friptură îmbrăcată și Salată cu friptură grecească Pâine franceză cu ouă fierte moi + Feta .

Instrucțiuni

1
Se toacă cresonul și se rezervă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Nu Dintr-o Grădină LocalăNu Dintr-o Grădină Locală
2
Tăiați bagheta în 4 bucăți și împărțiți, dar nu separați.
Ingrediente de care veți avea nevoie
BaguetteBaguette
3
Încinge o tigaie mare la foc mediu până la mediu mare cu 2 linguri de ulei de măsline extravirgin și unt.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Cană Zahăr Alb1 Cană Zahăr Alb
8 Căni De Bezele Miniaturale, împărțite8 Căni De Bezele Miniaturale, împărțite
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, DecojițiCreveți Sotați, Decojiți
4
Se usucă carnea feliată. Se condimentează carnea cu sare și piper și se unge cu făină. Se scutura excesul apoi se adauga in tigaia foarte fierbinte. Rade ceapa direct în carne. Fierbeți carnea 5 până la 6 minute, întorcându-le din când în când.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pepperoncini, Pentru GarniturăPepperoncini, Pentru Garnitură
Bomboane De Porumb, Covrigei Suplimentari și Fursecuri Ovale Tip Sandwich Cu Ciocolată, Umplute Cu Cremă (întregi și Zdrobite)Bomboane De Porumb, Covrigei Suplimentari și Fursecuri Ovale Tip Sandwich Cu Ciocolată, Umplute Cu Cremă (întregi și Zdrobite)
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru ServireTortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
Zahăr Roșu GrosierZahăr Roșu Grosier
2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, DecojițiCreveți Sotați, Decojiți
5
Adăugați bulion în tigaie și gătiți să se îngroașe 1 minut, amestecați cu smântână, o lingură de suc de lămâie și mărar. Asezonam sosul cu piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Creveți, Cu Coadă, Fără Cochilii, Fără VeneCreveți, Cu Coadă, Fără Cochilii, Fără Vene
3 Pachete (8 Uncii Fiecare) Cremă De Brânză Redusă în Grăsimi, Tăiată Cubulețe3 Pachete (8 Uncii Fiecare) Cremă De Brânză Redusă în Grăsimi, Tăiată Cubulețe
1 Mușchi Sau Spată De Porc Dezosată, Cu O Crestătură Adâncă în Partea De Sus (aproximativ 2,3 Kg)1 Mușchi Sau Spată De Porc Dezosată, Cu O Crestătură Adâncă în Partea De Sus (aproximativ 2,3 Kg)
Măruntaie și Os De Gât De CurcanMăruntaie și Os De Gât De Curcan
Dovlecei Fierți La Abur Sau Ușor Sotați, Pentru ServireDovlecei Fierți La Abur Sau Ușor Sotați, Pentru Servire
Crengute De Marar Proaspat CuleseCrengute De Marar Proaspat Culese
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, DecojițiCreveți Sotați, Decojiți
6
Se ia de pe foc. Îngrămădiți carnea în bagheta tăiată și acoperiți cu creson.
Ingrediente de care veți avea nevoie
BaguetteBaguette
Creson De GrădinăCreson De Grădină
2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch

Vin recomandat: Pinot Noir, Merlot, Cabernet Sauvignon

Pinot Noir, Merlot și Cabernet Sauvignon sunt alegeri excelente pentru friptură. La urma urmei, carnea de vită și vinul roșu sunt o combinație clasică. În general, fripturile mai slabe se potrivesc bine cu roșii ușoare sau cu corp mediu, cum ar fi pinot noir sau merlot, în timp ce fripturile mai grase pot face față unui roșu îndrăzneț, cum ar fi cabernet sauvingnon. Stoltz Organic Pinot Noir cu un rating de 5 din 5 stele pare a fi o potrivire bună. Costă aproximativ 26 de dolari pe sticlă.
Stoltz Pinot Noir organic
Stoltz Pinot Noir organic
Acest Pinot se arată bine prin culoarea sa profundă bogată și aroma florală pentru un pinot noir organic Columbia Gorge. Totul este pentru ca acest vin fie să întâmpine anii de învechire, fie să fie băut pe loc.
DificultateNormal
Gata În20 m.
Porții4
Scor De Sănătate25
Revista