Friptură falsă la cuptor cu sos

Friptură falsă la cuptor cu sos
Friptura falsă la cuptor cu sos ar putea fi o rețetă bună pentru a vă extinde colecția de feluri principale. O porție conține 360 calorii, 22g de proteine, și 25g de grăsime. Această rețetă servește 12 și costă 1,08 USD pe porție. Dacă aveți la îndemână un amestec de sos brun, piper măcinat, biscuiți sărați și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Pentru a consuma făina, puteți urma acest fel principal cu Tarta de mere cu sos de Caramel ca desert. Acesta va fi un hit la dvs ziua valentin eveniment. 1 persoană a considerat că această rețetă este aromată și satisfăcătoare. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 12 ore și 15 minute. Este adus la tine de Allrecipes. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 36%, ceea ce nu este atât de excelent. Încercați Friptură la cuptor cu sos, Friptură Falsă, și Spanac și șuncă fierbinte paste coapte fals cu un blat crocant pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Într-un castron mare, amestecați împreună carnea de vită, biscuiții de sare și laptele. Se condimentează cu praf de usturoi, praf de ceapă, sare și piper și se amestecă până se omogenizează bine. Căptușiți o tigaie jellyroll de 10x15 inch cu hârtie cerată. Apăsați ferm amestecul de vită în tigaie. Acoperiți cu folie de plastic și refrigerați 8 până la 10 ore sau peste noapte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Crackers De SareCrackers De Sare
Sare și PiperSare și Piper
Praf De UsturoiPraf De Usturoi
Praf De CeapăPraf De Ceapă
Carne De Vită MăcinatăCarne De Vită Măcinată
Carne De VităCarne De Vită
LapteLapte
FolieFolie
Echipamente pe care le vei folosi
Folie De PlasticFolie De Plastic
BolBol
TigaieTigaie
2
Preîncălziți cuptorul la 350 grade F (175 grade C).
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
3
Scoateți folia de plastic din carne și frecați făina peste partea superioară a cărnii de vită. Întoarceți din tigaie pe hârtie cerată și frecați făina și pe cealaltă parte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Făină Pentru Toate ScopurileFăină Pentru Toate Scopurile
Carne De VităCarne De Vită
CarneCarne
FolieFolie
Condimente Uscate FrecaCondimente Uscate Freca
Echipamente pe care le vei folosi
Folie De PlasticFolie De Plastic
TigaieTigaie
4
Tăiați în bucăți (folosesc un tăietor de pizza).
Echipamente pe care le vei folosi
Stropi Colorate Sau Puncte MiciStropi Colorate Sau Puncte Mici
5
Încălziți uleiul într-o tigaie mare și grea la foc mediu-mare. Se prăjește carnea până se rumeneste pe fiecare parte, întorcându-se o singură dată.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CarneCarne
Ulei De GătitUlei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
6
Scoateți într-un vas de copt de 9x13 inch. Într-un castron mediu, amestecați împreună apa, supa condensată și amestecul de sos.
Ingrediente de care veți avea nevoie
SosSos
ApăApă
SupăSupă
Echipamente pe care le vei folosi
Tava De CoptTava De Copt
BolBol
7
Se toarnă peste carnea din vas. Acoperiți vasul liber cu folie de aluminiu.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CarneCarne
Echipamente pe care le vei folosi
Folie De AluminiuFolie De Aluminiu
8
Coaceți timp de 1 oră în cuptorul preîncălzit.
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
9
Serviți friptură falsă și sos cu cartofi, orez sau tăiței.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CartofiCartofi
PastePaste
SosSos
FripturăFriptură
OrezOrez
DificultateExpert
Gata În12 hrs, 15 m.
Porții12
Scor De Sănătate6
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista