Friptură falsă la cuptor cu sos
Friptura falsă la cuptor cu sos ar putea fi o rețetă bună pentru a vă extinde colecția de feluri principale. O porție conține 360 calorii, 22g de proteine, și 25g de grăsime. Această rețetă servește 12 și costă 1,08 USD pe porție. Dacă aveți la îndemână un amestec de sos brun, piper măcinat, biscuiți sărați și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Pentru a consuma făina, puteți urma acest fel principal cu Tarta de mere cu sos de Caramel ca desert. Acesta va fi un hit la dvs ziua valentin eveniment. 1 persoană a considerat că această rețetă este aromată și satisfăcătoare. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 12 ore și 15 minute. Este adus la tine de Allrecipes. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 36%, ceea ce nu este atât de excelent. Încercați Friptură la cuptor cu sos, Friptură Falsă, și Spanac și șuncă fierbinte paste coapte fals cu un blat crocant pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Într-un castron mare, amestecați împreună carnea de vită, biscuiții de sare și laptele. Se condimentează cu praf de usturoi, praf de ceapă, sare și piper și se amestecă până se omogenizează bine. Căptușiți o tigaie jellyroll de 10x15 inch cu hârtie cerată. Apăsați ferm amestecul de vită în tigaie. Acoperiți cu folie de plastic și refrigerați 8 până la 10 ore sau peste noapte.
Preîncălziți cuptorul la 350 grade F (175 grade C).
Scoateți folia de plastic din carne și frecați făina peste partea superioară a cărnii de vită. Întoarceți din tigaie pe hârtie cerată și frecați făina și pe cealaltă parte.
Tăiați în bucăți (folosesc un tăietor de pizza).
Încălziți uleiul într-o tigaie mare și grea la foc mediu-mare. Se prăjește carnea până se rumeneste pe fiecare parte, întorcându-se o singură dată.
Scoateți într-un vas de copt de 9x13 inch. Într-un castron mediu, amestecați împreună apa, supa condensată și amestecul de sos.
Se toarnă peste carnea din vas. Acoperiți vasul liber cu folie de aluminiu.
Coaceți timp de 1 oră în cuptorul preîncălzit.
Serviți friptură falsă și sos cu cartofi, orez sau tăiței.