Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încercați friptura condimentată etiopiană. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten are 649 calorii, 43G de proteine, și 43G de grăsime pe porție. Pentru $7.27 pe portie, această rețetă acoperă 41% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 4. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 30 de minute. Dacă aveți coaste de țelină, condiment berbere, suc de lămâie și alte câteva ingrediente la îndemână, îl puteți face. Pentru a consuma uleiul vegetal, puteți urma acest fel principal cu Tort De Cafea Cu Afine # SundaySupper ca desert. Este perfect pentru ziua valentin. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 74%. Acest scor este solid. Rețete similare includ Friptură Etiopiană Condimentată, Bisque De Dovleac Cu Condimente Etiopiene, și Tocană De Miel Condimentată Etiopiană.
Instrucțiuni
1
Presărați friptura cu 1 lingură de condiment berbere și lăsați să stea la temperatura camerei timp de 1 oră.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Berbere
1 Ardei Chipotle, Tocat Grosier
2
Între timp, preîncălziți cuptorul la 35
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
3
Pe o foaie mare de copt cu margini, aruncați roșiile cu uleiul de măsline. Condimentați cu sare și piper și coaceți timp de 45 de minute, până când roșiile sfârâie și abia încep să se rumenească.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pepperoncini, Pentru Garnitură
3 Linguri De Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coaja (opțional)
2 Cepe Galbene, Curățate și Tocate
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
4
Într-un castron mediu, combinați sucul de lămâie cu restul de 1/2 lingură de condiment berbere.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Berbere
Creveți, Cu Coadă, Fără Cochilii, Fără Vene
Echipamente pe care le vei folosi
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
5
Adăugați țelina și frunzele, pătrunjelul, caperele, oțetul și ceapa și aruncați bine. Se condimentează cu sare și piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pepperoncini, Pentru Garnitură
1/4 Cană De Grăsime De Porc
Felii Subțiri De șuncă Virginia Sau Prosciutto
3 Linguri Muștar, De Preferat Dijon
Roșii Medii Proaspete (aproximativ, Curățate și Tăiate în șasimi
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
6
Într-o tigaie mare, topiți untul. Condimentați friptura cu sare și piper și gătiți la foc moderat până se rumenesc bogat, 5 minute. Întoarceți friptura și gătiți la foc moderat până la mediu-rar, cu 6 minute mai mult.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pepperoncini, Pentru Garnitură
2 Căni De Nuci Pecan Tocate, Opțional
1 Ardei Chipotle, Tocat Grosier
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, Decojiți
7
Transferați friptura pe o placă de sculptură pentru a se odihni timp de 10 minute.
Merlot, Cabernet Sauvignon și Pinot Noir sunt alegerile mele de top pentru friptură. La urma urmei, carnea de vită și vinul roșu sunt o combinație clasică. În general, fripturile mai slabe se potrivesc bine cu roșii ușoare sau cu corp mediu, cum ar fi pinot noir sau merlot, în timp ce fripturile mai grase pot face față unui roșu îndrăzneț, cum ar fi cabernet sauvingnon. Un vin pe care l-ai putea încerca este Darioush Signature Merlot. Are 4,2 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 69 de dolari.