Friptură elvețiană și sos

Friptură elvețiană și sos
Friptura elvețiană și sosul ar putea fi doar sosul pe care îl căutați. Această rețetă fără gluten și fără lactate servește 6 și costă $7.16 pe portie. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 56G de proteine, 16g de grăsime, și un total de 407 calorii. 2 persoane au considerat că această rețetă este delicioasă și satisfăcătoare. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 8 ore și 10 minute. ziua valentin va fi și mai special cu această rețetă. Un amestec de ceapă, sare, piper și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Acesta este adus la tine de Betty Crocker. Cu o lingură scor de 83%, acest fel de mâncare este uimitor. Încercați Friptură și sos elvețian cu aragaz lent, Friptură și sos elvețian de ciuperci cu aragaz lent, și Friptură Elvețiană Ușoară: O Friptură Cubică Consistentă pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Presărați carnea de vită cu sare și piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Praz, Curățat și Tăiat Cubulețe Mari, Doar Partea Albă1 Praz, Curățat și Tăiat Cubulețe Mari, Doar Partea Albă
Jalapeno, Tăiat în Fâșii SubțiriJalapeno, Tăiat în Fâșii Subțiri
2
Așezați carnea de vită în aragazul lent de 3 1/2 până la 4 litri, presărând ceapa și ciupercile cu lichid între straturile de carne de vită.
Ingrediente de care veți avea nevoie
8 Felii De Salam De Genova, Tocate8 Felii De Salam De Genova, Tocate
3 Căni De Așchii De Lemn De Stejar Sau Nuci Pecan Sau 6 Bucăți Mari, înmuiate în Apă Rece Timp De Cel Puțin 1 Oră și Până La 4 Ore3 Căni De Așchii De Lemn De Stejar Sau Nuci Pecan Sau 6 Bucăți Mari, înmuiate în Apă Rece Timp De Cel Puțin 1 Oră și Până La 4 Ore
Jalapeno, Tăiat în Fâșii SubțiriJalapeno, Tăiat în Fâșii Subțiri
Echipamente pe care le vei folosi
Unt Nesarat, Pentru Uns InsertUnt Nesarat, Pentru Uns Insert
3
Se toarnă supa peste carne de vită.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Jalapeno, Tăiat în Fâșii SubțiriJalapeno, Tăiat în Fâșii Subțiri
5 Căni De Legume Mixte Fierte și Tocate, Rămase (cum Ar Fi Broccoli, Morcovi și Conopidă)5 Căni De Legume Mixte Fierte și Tocate, Rămase (cum Ar Fi Broccoli, Morcovi și Conopidă)
4
Acoperiți și gătiți la foc mic 7 până la 8 ore sau până când carnea de vită este fragedă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Jalapeno, Tăiat în Fâșii SubțiriJalapeno, Tăiat în Fâșii Subțiri

Vin recomandat: Merlot, Cabernet Sauvignon, Pinot Noir

Merlot, Cabernet Sauvignon și Pinot Noir sunt alegeri excelente pentru friptură. La urma urmei, carnea de vită și vinul roșu sunt o combinație clasică. În general, fripturile mai slabe se potrivesc bine cu roșii ușoare sau cu corp mediu, cum ar fi pinot noir sau merlot, în timp ce fripturile mai grase pot face față unui roșu îndrăzneț, cum ar fi cabernet sauvingnon. Un vin pe care l-ați putea încerca este Four Brix Winery Paso Robles Sangiovese, Cab, Merlot "Scosso" Blend. Are 5 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 40 de dolari.
Patru Crame Brix Paso Robles Sangiovese, Cabină, Amestec Merlot
Patru Crame Brix Paso Robles Sangiovese, Cabină, Amestec Merlot" Scosso"
Un "super toscan" Californian de Sangiovese, Cabernet Sauvignon și Merlot este o plimbare completă pentru simțuri. Aroma concentrată de zmeură și mure cu tutun și condimente dau un nas cald îndrăzneț acestui amestec. Zmeura și espresso pe gust sunt echilibrate de taninuri pline și rotunjite de note de piper și vanilie cu un finisaj dulce de fructe de pădure.
DificultateExpert
Gata În8 hrs, 10 m.
Porții6
Scor De Sănătate48
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista