Friptură Elvețiană salsa cu aragaz lent cu tăiței

Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încercați friptura elvețiană Salsa cu tăiței. Această rețetă servește 6 și costă 5,68 USD pe porție. O porție conține 786 calorii, 58G de proteine, și 36g de grăsime. Poate fi savurat oricând, dar este deosebit de bun pentru ziua valentin. Nu mulți oameni au făcut această rețetă și 1 ar spune că a ajuns la fața locului. Un amestec de friptură rotundă de vită, N Salsa groasă, tăiței de ou și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Această rețetă este tipică bucătăriei mexicane. Este o opțiune bună dacă urmați un fără lactate dieta. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 8 ore și 10 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 67%. Acest scor este bun. Încercați Friptură Elvețiană Salsa Cu Aragaz Lent, Friptură Elvețiană Cu Aragaz Lent, și Friptură Elvețiană Cu Aragaz Lent pentru rețete similare.
Instrucțiuni
În aragazul lent de 3 până la 4 litri, așezați bucăți de vită. Într-un castron mic, amestecați salsa și amestecul de sos; se toarnă peste carne de vită.
Capac; gatiti la foc mic setarea 8-10 ore.
Cu aproximativ 15 minute înainte de servire, gătiți și scurgeți tăiței conform instrucțiunilor de pe pachet.
Serviți carne de vită și sos peste tăiței.
Vin recomandat: Trandafir Spumant, Vin Spumant
Sos de scufundare în meniu? Încercați să vă împerecheați cu spumant rossimbroul și vin spumant. Dacă serviți o selecție de aperitive, nu puteți greși cu acestea. Ambele sunt foarte prietenoase cu alimentele și completează o varietate de arome. Un vin pe care l-ați putea încerca este Markus Huber Sparkling rosul. Are 4,1 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 16 dolari.
![Markus Huber Trandafir Spumant]()
Markus Huber Trandafir Spumant
Culoare somon lumina cu joc auriu roșcat de lumină, fin, persistet musseux, delicat, nas proaspăt și foarte animatoare, fructe și condimente cu indicii de cireșe proaspete și fructe de pădure, o notă sofisticată de citrice. Uscat, cu fructe, dar cremos pe gust, țesut fin cu aciditate elegantă și extract mineral, structură foarte armonioasă.