Friptură Elvețiană Salsa Cu Aragaz Lent

Friptură Elvețiană Salsa Cu Aragaz Lent
Slow-aragaz Salsa Swiss Steak ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă fără gluten și fără lactate servește 5 și costă $1.53 pe portie. O porție conține 250 de calorii, 35g de proteine, și 8g de grăsime. ziua valentin va fi și mai special cu această rețetă. 53 de persoane au fost impresionate de această rețetă. Dacă aveți la îndemână cremă condensată de supă de ciuperci, ceapă, salsa veche el 'n chunky și alte câteva ingrediente, o puteți face. Pentru a consuma ceapa, puteți urma acest fel principal cu Bomboane De Porumb Cupcakes ca desert. Această rețetă este tipică bucătăriei mexicane. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 84%. Acest scor este grozav. Încercați Friptură Elvețiană salsa cu aragaz lent cu tăiței, Aragaz Lent Cu Friptură Elvețiană, și Friptură Elvețiană Cu Aragaz Lent pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Încălziți uleiul într-o tigaie mare la foc mediu-mare până când este fierbinte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei De GătitUlei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
2
Presărați friptura cu sare și piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sare și PiperSare și Piper
FripturăFriptură
3
Așezați friptura în tigaie; gatiti 4 pana la 6 minute sau pana se rumeneste bine, intorcand o data.
Ingrediente de care veți avea nevoie
FripturăFriptură
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
4
Transferați friptura la aragazul lent de 4 până la 6 litri. Se acoperă cu ceapă și ardei gras. În aceeași tigaie, combinați supa și salsa; se amestecă bine.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ardei GrasArdei Gras
CeapăCeapă
Dientes De AjoDientes De Ajo
FripturăFriptură
SupăSupă
Echipamente pe care le vei folosi
Aragaz LentAragaz Lent
TigaieTigaie
5
Se toarnă peste legume și friptură.
Ingrediente de care veți avea nevoie
LegumeLegume
FripturăFriptură
6
Capac; gătiți la setare scăzută timp de 8 până la 10 ore.
7
Scoateți bucățile de friptură din aragazul lent; așezați pe platoul de servire. Se amestecă bine sosul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
SosSos
FripturăFriptură
Echipamente pe care le vei folosi
Aragaz LentAragaz Lent
8
Serviți sosul cu friptură.
Ingrediente de care veți avea nevoie
SosSos
FripturăFriptură

Vin recomandat: Trandafir Spumant, Vin Spumant

Spumante rosul și vinul spumant sunt alegeri excelente pentru scufundarea sosului. Dacă serviți o selecție de aperitive, nu puteți greși cu acestea. Ambele sunt foarte prietenoase cu alimentele și completează o varietate de arome. Un vin pe care l-ați putea încerca este Bellissima Sparkling ros nr. Are 4 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 24 de dolari.
Bellissima Trandafir Spumant
Bellissima Trandafir Spumant
Acesta este un elegant, luminos rossimbrox, cu note de căpșuni și grapefruit, și o spumă moale, persistentă. Desfăcută în ultimul moment, Bellissima Sparkling Rossimbrator se împerechează perfect cu somon afumat, crustacee și fructe de mare, cum ar fi tartar de ton, sushi și sashimi.
DificultateExpert
Gata În10 hrs, 20 m.
Porții5
Scor De Sănătate22
Bucătăriimexican
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista