Friptură Elvețiană Salsa Cu Aragaz Lent
Slow-aragaz Salsa Swiss Steak ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă fără gluten și fără lactate servește 5 și costă $1.53 pe portie. O porție conține 250 de calorii, 35g de proteine, și 8g de grăsime. ziua valentin va fi și mai special cu această rețetă. 53 de persoane au fost impresionate de această rețetă. Dacă aveți la îndemână cremă condensată de supă de ciuperci, ceapă, salsa veche el 'n chunky și alte câteva ingrediente, o puteți face. Pentru a consuma ceapa, puteți urma acest fel principal cu Bomboane De Porumb Cupcakes ca desert. Această rețetă este tipică bucătăriei mexicane. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 84%. Acest scor este grozav. Încercați Friptură Elvețiană salsa cu aragaz lent cu tăiței, Aragaz Lent Cu Friptură Elvețiană, și Friptură Elvețiană Cu Aragaz Lent pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Încălziți uleiul într-o tigaie mare la foc mediu-mare până când este fierbinte.
Presărați friptura cu sare și piper.
Așezați friptura în tigaie; gatiti 4 pana la 6 minute sau pana se rumeneste bine, intorcand o data.
Transferați friptura la aragazul lent de 4 până la 6 litri. Se acoperă cu ceapă și ardei gras. În aceeași tigaie, combinați supa și salsa; se amestecă bine.
Se toarnă peste legume și friptură.
Capac; gătiți la setare scăzută timp de 8 până la 10 ore.
Scoateți bucățile de friptură din aragazul lent; așezați pe platoul de servire. Se amestecă bine sosul.
Serviți sosul cu friptură.
Vin recomandat: Trandafir Spumant, Vin Spumant
Spumante rosul și vinul spumant sunt alegeri excelente pentru scufundarea sosului. Dacă serviți o selecție de aperitive, nu puteți greși cu acestea. Ambele sunt foarte prietenoase cu alimentele și completează o varietate de arome. Un vin pe care l-ați putea încerca este Bellissima Sparkling ros nr. Are 4 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 24 de dolari.
![Bellissima Trandafir Spumant]()
Bellissima Trandafir Spumant
Acesta este un elegant, luminos rossimbrox, cu note de căpșuni și grapefruit, și o spumă moale, persistentă. Desfăcută în ultimul moment, Bellissima Sparkling Rossimbrator se împerechează perfect cu somon afumat, crustacee și fructe de mare, cum ar fi tartar de ton, sushi și sashimi.