Friptură elvețiană fără complicații

Friptură elvețiană fără complicații
Friptura elvețiană No-Fuss este un fel principal fără gluten și lactate . Această rețetă are 10 porții. O porție conține 236 de calorii , 33 g de proteine și 8 g de grăsimi . Pentru 1,34 USD per porție , această rețetă acoperă 20% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Poate fi savurată oricând, dar este deosebit de bună de Ziua Îndrăgostiților . 40 de persoane s-au bucurat că au încercat această rețetă. De la preparare până la gătire, această rețetă durează aproximativ 6 ore și 10 minute . Vă este oferită de Taste of Home. Dacă aveți la îndemână frunză de dafin, ulei de canolan, friptură de vită și alte câteva ingrediente, o puteți prepara. Luând în considerare toate aspectele, am decis că această rețetă merită un scor absolut de 81% . Acest scor este uimitor. Dacă vă place această rețetă, s-ar putea să vă placă și rețete precum Friptura de vită balsamic la gătit lent No Fuss Sunday , Fulgi de ovăz elvețieni rece și Sandvișul elvețian cu șuncă la grătar .

Instrucțiuni

1
Într-o tigaie mare, rumeniți carnea de vită în ulei la foc mediu-mare; scurgeți.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Jalapeno, Tăiat în Fâșii SubțiriJalapeno, Tăiat în Fâșii Subțiri
Subţire-Subţire-
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Feliate, OpționalRoșii Feliate, Opțional
2
Transferați într-un slow cooker de 5 litri.
Echipamente pe care le vei folosi
1,3 Kg Pulpe De Pui Dezosate și Fără Piele, Tăiate în Bucăți De 5 Cm1,3 Kg Pulpe De Pui Dezosate și Fără Piele, Tăiate în Bucăți De 5 Cm
3
Adăugați morcovi și țelină.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Grăsime De Porc înapoiGrăsime De Porc înapoi
Roșii Medii Proaspete (aproximativ, Curățate și Tăiate în șasimiRoșii Medii Proaspete (aproximativ, Curățate și Tăiate în șasimi
4
Combinați ingredientele rămase; turnați peste carne și legume.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Tortilla Galbenă De Porumb (15 Cm), încălzităTortilla Galbenă De Porumb (15 Cm), încălzită
Apă Pentru A PermiteApă Pentru A Permite
5
Acoperiți și gătiți la foc mic timp de 6-8 ore sau până când carnea este fragedă. Aruncați foaia de dafin. Îngroșați sucul de gătit, dacă doriți.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Grăsime De Porc înapoiGrăsime De Porc înapoi
Apă Pentru A PermiteApă Pentru A Permite
DificultateExpert
Gata În6 hrs, 10 m.
Porții10
Scor De Sănătate19
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista