Friptura elvețiană No-Fuss este un fel principal fără gluten și lactate . Această rețetă are 10 porții. O porție conține 236 de calorii , 33 g de proteine și 8 g de grăsimi . Pentru 1,34 USD per porție , această rețetă acoperă 20% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Poate fi savurată oricând, dar este deosebit de bună de Ziua Îndrăgostiților . 40 de persoane s-au bucurat că au încercat această rețetă. De la preparare până la gătire, această rețetă durează aproximativ 6 ore și 10 minute . Vă este oferită de Taste of Home. Dacă aveți la îndemână frunză de dafin, ulei de canolan, friptură de vită și alte câteva ingrediente, o puteți prepara. Luând în considerare toate aspectele, am decis că această rețetă merită un scor absolut de 81% . Acest scor este uimitor. Dacă vă place această rețetă, s-ar putea să vă placă și rețete precum Friptura de vită balsamic la gătit lent No Fuss Sunday , Fulgi de ovăz elvețieni rece și Sandvișul elvețian cu șuncă la grătar .
Instrucțiuni
1
Într-o tigaie mare, rumeniți carnea de vită în ulei la foc mediu-mare; scurgeți.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Jalapeno, Tăiat în Fâșii Subțiri
Subţire-
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Feliate, Opțional
2
Transferați într-un slow cooker de 5 litri.
Echipamente pe care le vei folosi
1,3 Kg Pulpe De Pui Dezosate și Fără Piele, Tăiate în Bucăți De 5 Cm
3
Adăugați morcovi și țelină.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Grăsime De Porc înapoi
Roșii Medii Proaspete (aproximativ, Curățate și Tăiate în șasimi
4
Combinați ingredientele rămase; turnați peste carne și legume.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Tortilla Galbenă De Porumb (15 Cm), încălzită
Apă Pentru A Permite
5
Acoperiți și gătiți la foc mic timp de 6-8 ore sau până când carnea este fragedă. Aruncați foaia de dafin. Îngroșați sucul de gătit, dacă doriți.