Friptură elvețiană

Friptură elvețiană
Nu poți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încearcă friptura elvețiană. Această rețetă este pentru 6 persoane și costă 1,26 USD per porție. O porție conține 239 de calorii , 30 g de proteine și 9 g de grăsimi . Această rețetă este apreciată de 1 gurmanzi și bucătari. Ziua Îndrăgostiților va fi și mai specială cu această rețetă. Dacă ai la îndemână apă, piper, sare și alte câteva ingrediente, o poți pregăti. Este oferită de Taste of Home. De la preparare până la gătire, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 50 de minute . Este o opțiune bună dacă urmezi o dietă fără lactate . Luând în considerare toate aspectele, am decis că această rețetă merită un scor de 57% . Acest scor este solid. Utilizatorilor cărora le-a plăcut această rețetă le-au plăcut și fulgii de ovăz elvețieni reci , sandvișul cu șuncă la grătar și fulgi de ovăz elvețieni și paniniul cu șuncă și ciuperci și varză kale .

Instrucțiuni

1
Tăiați friptura în bucăți de mărimea unei porții. Într-o pungă mare de plastic resigilabilă, combinați făina, sarea și piperul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fripturi De Vită New York, Cu Os, Dacă DorițiFripturi De Vită New York, Cu Os, Dacă Doriți
Bomboane SalvatoareBomboane Salvatoare
Roșii Roma, Fără Miez, Tăiate în Jumătate și CubulețeRoșii Roma, Fără Miez, Tăiate în Jumătate și Cubulețe
Echipamente pe care le vei folosi
Tăiat în Fâșii De 1,2 CmTăiat în Fâșii De 1,2 Cm
2
Adăugați carnea de vită, câteva bucăți odată, și agitați pentru a o acoperi.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Zahăr Roșu GrosierZahăr Roșu Grosier
Jalapeno, Tăiat în Fâșii SubțiriJalapeno, Tăiat în Fâșii Subțiri
3
Într-o tigaie mare, rumeniți friptura în ulei.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Roșii Roma, Fără Miez, Tăiate în Jumătate și CubulețeRoșii Roma, Fără Miez, Tăiate în Jumătate și Cubulețe
1 1/2 Kilograme De Brânză Tallegio, Tocată1 1/2 Kilograme De Brânză Tallegio, Tocată
Echipamente pe care le vei folosi
1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă
4
Scurgeți și puneți într-o caserolă de 2-1/2 litri. Adăugați deasupra țelina, ceapa și ciupercile.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Cană De șalote, Tocate1 Cană De șalote, Tocate
Roșii Medii Proaspete (aproximativ, Curățate și Tăiate în șasimiRoșii Medii Proaspete (aproximativ, Curățate și Tăiate în șasimi
2 Plicuri Goya Sazon Cu Coriandru și Annatto2 Plicuri Goya Sazon Cu Coriandru și Annatto
5
Combinați apa, usturoiul și sosul de friptură; turnați peste legume,
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sos De FripturăSos De Friptură
1-1/2 Lingurițe De Hrean Preparat, Scurs1-1/2 Lingurițe De Hrean Preparat, Scurs
Crumble De Carne Vegetariană CongelatăCrumble De Carne Vegetariană Congelată
Batoane De Ciocolată Cu Lapte Fără NuciBatoane De Ciocolată Cu Lapte Fără Nuci
6
Acoperiți și coaceți la 175°C timp de 1 oră și jumătate sau până când carnea este fragedă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
Zahăr Vanilat, Plus Extra Pentru ServireZahăr Vanilat, Plus Extra Pentru Servire
DificultateExpert
Gata În1 h, 50 m.
Porții6
Scor De Sănătate16
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista