Friptură elvețiană
Nu poți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încearcă friptura elvețiană. Această rețetă este pentru 6 persoane și costă 1,26 USD per porție. O porție conține 239 de calorii , 30 g de proteine și 9 g de grăsimi . Această rețetă este apreciată de 1 gurmanzi și bucătari. Ziua Îndrăgostiților va fi și mai specială cu această rețetă. Dacă ai la îndemână apă, piper, sare și alte câteva ingrediente, o poți pregăti. Este oferită de Taste of Home. De la preparare până la gătire, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 50 de minute . Este o opțiune bună dacă urmezi o dietă fără lactate . Luând în considerare toate aspectele, am decis că această rețetă merită un scor de 57% . Acest scor este solid. Utilizatorilor cărora le-a plăcut această rețetă le-au plăcut și fulgii de ovăz elvețieni reci , sandvișul cu șuncă la grătar și fulgi de ovăz elvețieni și paniniul cu șuncă și ciuperci și varză kale .
Instrucțiuni
Tăiați friptura în bucăți de mărimea unei porții. Într-o pungă mare de plastic resigilabilă, combinați făina, sarea și piperul.
Adăugați carnea de vită, câteva bucăți odată, și agitați pentru a o acoperi.
Într-o tigaie mare, rumeniți friptura în ulei.
Scurgeți și puneți într-o caserolă de 2-1/2 litri. Adăugați deasupra țelina, ceapa și ciupercile.
Combinați apa, usturoiul și sosul de friptură; turnați peste legume,
Acoperiți și coaceți la 175°C timp de 1 oră și jumătate sau până când carnea este fragedă.