Friptură Elvețiană

Friptură Elvețiană
Friptura elvețiană ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă face 4 porții cu 292 calorii, 15g de proteine, și 21g de grăsime fiecare. Pentru 98 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 16% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. 30 de persoane au fost impresionate de această rețetă. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, fără lactate și întreg 30 dieta. Dacă aveți la îndemână sare și piper, conserve de roșii, ceapă și alte câteva ingrediente, o puteți face. Este perfect pentru valentin zi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 40 de minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 75%. Acest scor este destul de bun. Încercați Friptură Elvețiană Ușoară: O Friptură Cubică Consistentă, Friptură Elvețiană, și Friptură Elvețiană pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Tăiați friptura în bucăți de dimensiuni de servire. Condimentează, după gust, cu praf de usturoi și sare și piper. Praf de carne cu făină. În tigaia grea, rumeniți ambele părți ale cărnii în ulei vegetal.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Praz, Curățat și Tăiat Cubulețe Mari, Doar Partea Albă1 Praz, Curățat și Tăiat Cubulețe Mari, Doar Partea Albă
Măsline Coapte Fără Sâmburi Sau Umplute Cu Piment, OpționalMăsline Coapte Fără Sâmburi Sau Umplute Cu Piment, Opțional
1 1/2 Linguriță Amestec De Condimente1 1/2 Linguriță Amestec De Condimente
Prune Sau Alte Fructe FiertePrune Sau Alte Fructe Fierte
6 Fripturi De 8 Uncii6 Fripturi De 8 Uncii
2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
Pecorino, Grosime De 1/4 InchPecorino, Grosime De 1/4 Inch
2
Transferați la cuptorul olandez.
Echipamente pe care le vei folosi
Frunze De Pătrunjel Proaspăt RupteFrunze De Pătrunjel Proaspăt Rupte
3
Combinați usturoiul, roșiile, ceapa, ardeiul gras și 1 roșie-poate măsura apa.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Dovlecei Medii, Tăiați Subțiri Pe Lungime2 Dovlecei Medii, Tăiați Subțiri Pe Lungime
Dovlecel, Tăiat în Bucăți De 1/4 InchDovlecel, Tăiat în Bucăți De 1/4 Inch
Rondele De Ardei Banane Tocate Sau Ardei Iute Tocati De Orice FelRondele De Ardei Banane Tocate Sau Ardei Iute Tocati De Orice Fel
3 Căni De Așchii De Lemn De Stejar Sau Nuci Pecan Sau 6 Bucăți Mari, înmuiate în Apă Rece Timp De Cel Puțin 1 Oră și Până La 4 Ore3 Căni De Așchii De Lemn De Stejar Sau Nuci Pecan Sau 6 Bucăți Mari, înmuiate în Apă Rece Timp De Cel Puțin 1 Oră și Până La 4 Ore
1 Fâșie De Coajă De Lămâie1 Fâșie De Coajă De Lămâie
4
Se toarnă peste friptură și se fierbe la foc mic până când carnea este fragedă, aproximativ 1 1/2 ore adăugând apă, dacă este necesar, pentru a menține carnea parțial acoperită. Condimentează, după gust, cu sare și piper suplimentar. Sugestie: gatiti acest lucru intr-un aragaz lent, conform instructiunilor producatorilor, la un nivel scazut pentru o cina fabuloasa. Foc mic pe un aragaz lent este de aproximativ 200 de grade F și căldură mare pe un aragaz lent este de aproximativ 300 de grade F.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Praz, Curățat și Tăiat Cubulețe Mari, Doar Partea Albă1 Praz, Curățat și Tăiat Cubulețe Mari, Doar Partea Albă
6 Fripturi De 8 Uncii6 Fripturi De 8 Uncii
1 Fâșie De Coajă De Lămâie1 Fâșie De Coajă De Lămâie
2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
Unt Nesarat, Pentru Uns InsertUnt Nesarat, Pentru Uns Insert
5
Notă: pentru a asigura sensibilitatea, este necesar ca măcelarul să treacă friptura rotundă printr-un cuber.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Friptură RotundăFriptură Rotundă

Vin recomandat: Merlot, Cabernet Sauvignon, Pinot Noir

Merlot, Cabernet Sauvignon și Pinot Noir sunt alegeri excelente pentru friptură. La urma urmei, carnea de vită și vinul roșu sunt o combinație clasică. În general, fripturile mai slabe se potrivesc bine cu roșii ușoare sau medii, cum ar fi pinot noir sau merlot, în timp ce fripturile mai grase se pot descurca cu un roșu îndrăzneț, cum ar fi cabernet sauvingnon. Un vin pe care l-ai putea încerca este Miranda Lambert County Road Merlot Wine. Are 4,4 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 28 de dolari.
Miranda Lambert County Road Merlot Vin
Miranda Lambert County Road Merlot Vin
Spiritul nostru cel mai robust este plin de aromă fructată și culoare puternică, dar netedă ca textură și livrare. Cu esența sa de boabe coapte, aroma persistă atâta timp cât finisajul exploziv. Acest Merlot catifelat uscat este dotat cu echilibrul corect de putere și finețe care îl fac un însoțitor excelent pentru friptură și paste cu sos roșu corpolent și ciocolată neagră.
DificultateExpert
Gata În1 h, 40 m.
Porții4
Scor De Sănătate16
Revista