Friptură de șuncă peste verdeață cu sos de cidru de mere

Friptura de șuncă peste verdeață cu sos de mere-cidru este o fără gluten și primar felul principal. Această rețetă servește 4 și costă 1,83 USD pe porție. O porție conține 246 calorii, 26g de proteine, și 8g de grăsime. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Acesta este adus la tine de retetele mele. Acesta va fi un hit la dvs valentin zi eveniment. Un amestec de cidru de mere, sare, unt și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. Pentru a utiliza cidru de mere ai putea urma acest curs principal cu Tort De Gogoși De Cidru De Mere ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 33 minute. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 70%, ceea ce este bine. Încercați Scoici tocite cu verdeață Collard fiert și sos de cidru, Somon afumat fierbinte cu salată de mere, cireșe uscate, alune și verdeață și vinetă de cidru de mere, și Mere caramelizate + covrigi moi cu brânză Cheddar cu sos de cidru de mere pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Încălziți o tigaie mare antiaderentă la foc mediu-mare; adăugați friptura de șuncă. Gatiti 3 minute pe fiecare parte sau pana se rumeneste.
Scoateți din tigaie și păstrați la cald.
Topiți 1 lingură de unt în tigaie la foc mediu-mare.
Adăugați ceapa și usturoiul; sotati 3 minute.
Adăugați jumătate de verdeață de muștar; acoperiți și gătiți 2 minute sau până când se ofilesc ușor.
Adăugați verdele rămas și 1/2 cană de cidru. Acoperiți și gătiți 15 minute, amestecând ocazional. Se amestecă sare și piper.
În timp ce verdele gătesc, aduceți restul de 1 cană de cidru la fiert într-o cratiță mică. Gatiti 10 minute sau pana se reduce la 1/4 cana.
Se ia de pe foc și se amestecă restul de 1 linguriță de unt.
Împărțiți verdeața ofilită uniform între 4 farfurii.
Tăiați friptura de șuncă în 4 bucăți și puneți-o peste verdeață.
Stropiți sosul de cidru peste șuncă și verdeață.