Friptură de șuncă peste verdeață cu sos de cidru de mere

Friptură de șuncă peste verdeață cu sos de cidru de mere
Friptura de șuncă peste verdeață cu sos de mere-cidru este o fără gluten și primar felul principal. Această rețetă servește 4 și costă 1,83 USD pe porție. O porție conține 246 calorii, 26g de proteine, și 8g de grăsime. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Acesta este adus la tine de retetele mele. Acesta va fi un hit la dvs valentin zi eveniment. Un amestec de cidru de mere, sare, unt și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. Pentru a utiliza cidru de mere ai putea urma acest curs principal cu Tort De Gogoși De Cidru De Mere ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 33 minute. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 70%, ceea ce este bine. Încercați Scoici tocite cu verdeață Collard fiert și sos de cidru, Somon afumat fierbinte cu salată de mere, cireșe uscate, alune și verdeață și vinetă de cidru de mere, și Mere caramelizate + covrigi moi cu brânză Cheddar cu sos de cidru de mere pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Încălziți o tigaie mare antiaderentă la foc mediu-mare; adăugați friptura de șuncă. Gatiti 3 minute pe fiecare parte sau pana se rumeneste.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Friptură De șuncăFriptură De șuncă
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, DecojițiCreveți Sotați, Decojiți
2
Scoateți din tigaie și păstrați la cald.
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, DecojițiCreveți Sotați, Decojiți
3
Topiți 1 lingură de unt în tigaie la foc mediu-mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Căni De Nuci Pecan Tocate, Opțional2 Căni De Nuci Pecan Tocate, Opțional
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, DecojițiCreveți Sotați, Decojiți
4
Adăugați ceapa și usturoiul; sotati 3 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Linguriță De Boia Iute, Afumată Dacă Este Posibil1 Linguriță De Boia Iute, Afumată Dacă Este Posibil
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru ServireTortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
5
Adăugați jumătate de verdeață de muștar; acoperiți și gătiți 2 minute sau până când se ofilesc ușor.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Mustar VerdeMustar Verde
6
Adăugați verdele rămas și 1/2 cană de cidru. Acoperiți și gătiți 15 minute, amestecând ocazional. Se amestecă sare și piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pepperoncini, Pentru GarniturăPepperoncini, Pentru Garnitură
VerziiVerzii
2 Linguri Plus 1-1/2 Lingurițe De Sirop De Arțar2 Linguri Plus 1-1/2 Lingurițe De Sirop De Arțar
7
În timp ce verdele gătesc, aduceți restul de 1 cană de cidru la fiert într-o cratiță mică. Gatiti 10 minute sau pana se reduce la 1/4 cana.
Ingrediente de care veți avea nevoie
VerziiVerzii
2 Linguri Plus 1-1/2 Lingurițe De Sirop De Arțar2 Linguri Plus 1-1/2 Lingurițe De Sirop De Arțar
Echipamente pe care le vei folosi
20 De Căpșuni Proaspete, Fără Coajă20 De Căpșuni Proaspete, Fără Coajă
8
Se ia de pe foc și se amestecă restul de 1 linguriță de unt.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Căni De Nuci Pecan Tocate, Opțional2 Căni De Nuci Pecan Tocate, Opțional
9
Împărțiți verdeața ofilită uniform între 4 farfurii.
Ingrediente de care veți avea nevoie
VerziiVerzii
10
Tăiați friptura de șuncă în 4 bucăți și puneți-o peste verdeață.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Friptură De șuncăFriptură De șuncă
VerziiVerzii
11
Stropiți sosul de cidru peste șuncă și verdeață.
Ingrediente de care veți avea nevoie
VerziiVerzii
Măruntaie și Os De Gât De CurcanMăruntaie și Os De Gât De Curcan
Mustar Preparat, OptionalMustar Preparat, Optional
DificultateMediu
Gata În33 m.
Porții4
Scor De Sănătate29
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista