Friptură de șuncă peste verdeață cu sos de cidru de mere

Friptură de șuncă peste verdeață cu sos de cidru de mere
Friptura de șuncă peste verdeață cu sos de mere-cidru este o fără gluten și primar felul principal. Această rețetă servește 4 și costă 1,83 USD pe porție. O porție conține 246 calorii, 26g de proteine, și 8g de grăsime. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Acesta este adus la tine de retetele mele. Acesta va fi un hit la dvs valentin zi eveniment. Un amestec de cidru de mere, sare, unt și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. Pentru a utiliza cidru de mere ai putea urma acest curs principal cu Tort De Gogoși De Cidru De Mere ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 33 minute. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 70%, ceea ce este bine. Încercați Scoici tocite cu verdeață Collard fiert și sos de cidru, Somon afumat fierbinte cu salată de mere, cireșe uscate, alune și verdeață și vinetă de cidru de mere, și Mere caramelizate + covrigi moi cu brânză Cheddar cu sos de cidru de mere pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Încălziți o tigaie mare antiaderentă la foc mediu-mare; adăugați friptura de șuncă. Gatiti 3 minute pe fiecare parte sau pana se rumeneste.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Friptură De șuncăFriptură De șuncă
Echipamente pe care le vei folosi
Pecorino, Grosime De 1/4 InchPecorino, Grosime De 1/4 Inch
2
Scoateți din tigaie și păstrați la cald.
Echipamente pe care le vei folosi
Pecorino, Grosime De 1/4 InchPecorino, Grosime De 1/4 Inch
3
Topiți 1 lingură de unt în tigaie la foc mediu-mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie
Echipamente pe care le vei folosi
Pecorino, Grosime De 1/4 InchPecorino, Grosime De 1/4 Inch
4
Adăugați ceapa și usturoiul; sotati 3 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Rondele De Ardei Banane Tocate Sau Ardei Iute Tocati De Orice FelRondele De Ardei Banane Tocate Sau Ardei Iute Tocati De Orice Fel
3 Căni De Așchii De Lemn De Stejar Sau Nuci Pecan Sau 6 Bucăți Mari, înmuiate în Apă Rece Timp De Cel Puțin 1 Oră și Până La 4 Ore3 Căni De Așchii De Lemn De Stejar Sau Nuci Pecan Sau 6 Bucăți Mari, înmuiate în Apă Rece Timp De Cel Puțin 1 Oră și Până La 4 Ore
5
Adăugați jumătate de verdeață de muștar; acoperiți și gătiți 2 minute sau până când se ofilesc ușor.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Mustar VerdeMustar Verde
6
Adăugați verdele rămas și 1/2 cană de cidru. Acoperiți și gătiți 15 minute, amestecând ocazional. Se amestecă sare și piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Praz, Curățat și Tăiat Cubulețe Mari, Doar Partea Albă1 Praz, Curățat și Tăiat Cubulețe Mari, Doar Partea Albă
VerziiVerzii
8 Sani De Fazan Daca Sunt Mici)8 Sani De Fazan Daca Sunt Mici)
7
În timp ce verdele gătesc, aduceți restul de 1 cană de cidru la fiert într-o cratiță mică. Gatiti 10 minute sau pana se reduce la 1/4 cana.
Ingrediente de care veți avea nevoie
VerziiVerzii
8 Sani De Fazan Daca Sunt Mici)8 Sani De Fazan Daca Sunt Mici)
Echipamente pe care le vei folosi
Nuci Pecan Tocate, OptionalNuci Pecan Tocate, Optional
8
Se ia de pe foc și se amestecă restul de 1 linguriță de unt.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie
9
Împărțiți verdeața ofilită uniform între 4 farfurii.
Ingrediente de care veți avea nevoie
VerziiVerzii
10
Tăiați friptura de șuncă în 4 bucăți și puneți-o peste verdeață.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Friptură De șuncăFriptură De șuncă
VerziiVerzii
11
Stropiți sosul de cidru peste șuncă și verdeață.
Ingrediente de care veți avea nevoie
VerziiVerzii
Sugestie De Servire: Serviți Peste PasteSugestie De Servire: Serviți Peste Paste
Mustar Preparat, OptionalMustar Preparat, Optional
DificultateMediu
Gata În33 m.
Porții4
Scor De Sănătate29
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista