Friptură de șuncă la grătar cu gust de porumb prăjit
Această rețetă face 35 de porții cu 25 calorii, 3G de proteine, și 1g de grăsime fiecare. Pentru 20 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 2% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă de la Kraftrecipes.com are 1 fani. Mergeți la magazin și ridicați sos de grătar original, suc de lămâie, zahăr și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Poate fi savurat oricând, dar este deosebit de bun pentru Al Patrulea Iulie. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și fără lactate dieta. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 35 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 23%. Acest scor este destul de rău. Încercați Friptură de flanc cu gust de porumb-roșii și pâine cu usturoi la grătar, Somon la grătar cu gust de porumb prăjit, și Pizza la grătar cu pesto de rucola, porumb și șuncă (VIDEO) pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Gatiti si amestecati porumbul in tigaie la foc mediu-mare 3 pana la 5 min. sau până se rumenesc; se răcește ușor.
Încălziți grătarul la foc mediu-mare.
Combinați porumbul, ceapa, roșiile, coriandrul și piperul zdrobit.
Se amestecă sucul de lămâie, muștarul și zahărul; se amestecă în amestecul de porumb.
Așezați friptura de șuncă pe grătar; periați cu sos de grătar. Grătar 7 până la 9 min. sau până se încălzește, rotind după 5 min.
Serviți șunca cu gustul de porumb.