Friptură de Ziua Recunoștinței
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încercați Friptul de Ziua Recunoștinței. Această rețetă face 6 porții cu 469 de calorii , 53 g de proteine și 8 g de grăsimi fiecare. Pentru 3,74 USD per porție , această rețetă acoperă 29% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Poate fi savurat oricând, dar este deosebit de bun de Ziua Recunoștinței . Câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 18 ar spune că a fost perfect. Dacă aveți la îndemână amestec de umplutură cu aromă de pui, curcan măcinat, lapte și alte câteva ingrediente, îl puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 de minute . Vă este adus de Allrecipes. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor de 91% , ceea ce este remarcabil. Rețete similare includ „Sopa De Tortilla” de după Ziua Recunoștinței , Curcanul de Ziua Recunoștinței cu glazură de arțar și Cum să faci curcani OREO pentru Ziua Recunoștinței .
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 350 de grade F (175 de grade C).
Amestecați curcanul, umplutura, ouăle și laptele într-un castron mare.
Amestecul va fi cocoloși.
Răspândiți amestecul într-o tavă de 9 x 5 inci.
Coaceți timp de 1 oră până când temperatura este de 165 de grade F în centrul pâinii.